Pošalji upit
Slanje…
O nama

Final Work, Pula: Postavljanje pločica, mozaika od kamena i hidroizolacije


 
Final Work j.d.o.o. sa sjedištem u Valturi kraj Pule majstor je za postavljanje pločica i mozaika od kamena. Bavimo se i postavljanjem hidro izolacije na objektima i bazenima. Sve su naše usluge dostupne na području Pule i okolice.
 
Postavljamo keramiku u kupaonici, kuhinji, dnevnom boravku, terasi, ali i svim ostalim prostorijama vašeg objekta. Najprije ćemo postaviti podlogu i izravnati neravnine, što je glavni preduvjet za kvalitetno postavljanje pločica.
 
U prostorima u kojima postoji izravna opasnost od vode, poput kupaonica, postavljamo i hidroizolaciju na koju polažemo pločice, a zatim slijedi fugiranje.

 
Postavljanje pločica u kupaonicu
 
Također vam nudimo i uslugu oblaganja bazena keramičkim pločicama te postavljanje hidroizolacije u bazen.
 
Naš tim profesionalni keramičara brzo, kvalitetno i odgovorno obavlja sve poslove. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu postavljanja pločica i ostalih keramičarskih radova te brojnim uspješno završenima projektima danas možemo izvršiti i najzahtjevnije radove.

 
Kontaktirajte nas kako biste dobili ponudu!

 
Postavljanje mozaik plocica u bazen
Djelatnosti
  • keramičar
  • postavljanje keramike / keramičkih pločica
  • postavljanje mozaika od kamena
  • postavljanje mozaik pločica u bazen
  • postavljanje hidroizolacije objekata i bazena
  • Pula
Proizvodi i usluge

Keramičar | Postavljanje pločica

 
Keramičarski radovi objektu daju završni izgled i osobnost. Kako bi vaše pločice što duže trajale važno je izabrati iskusne keramičare koji će postavljanje pločica odraditi kako treba.
 
Cijena naše usluge ovisi o veličini pločica koje ste odabrali, ali i o podlozi na koju ih postavljamo. Naš tim keramičara svoj posao obavlja pedantno i temeljito jer nam je zadovoljstvo klijenata najvažnije.

 Postavljanje mozaika od kamena

Postavljanje mozaika od kamena

 
Kameni mozaik popularan izbor kod uređenja interijera zahvaljujući svojoj izdržljivosti i otpornosti, ali i autentičnom izgledu. Specijalizirali smo se za postavljanje mozaika od kamena, a također vam nudimo i uslugu postavljanja mozaik pločica u bazen.

 

Postavljanje hidro izolacije objekata i bazena

 
Voda i vlaga mogu prouzročiti veliku štetu na objektu i bazenu. Kvalitetno napravljena hidroizolacija spriječit će prodor vode i vlage u zidove i podove. Naš tim majstora nudi usluge postavljanja hidroizolacije u kuhinji, kupaonici i svim ostalim prostorima vašeg objekta, a osim toga radimo i hidroizolacije bazena.Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se