TRAŽIŠ? NAĐI.

FINAL WORK

Keramičar, postavljanje keramike, hidroizolacije, Pula
Naziv poslovnog subjekta:    FINAL WORK
  Valtura 41b, Pula 52204

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Zoran Pranjić
https://www.eistra.info/final-work/
O NAMA

Final Work, Pula: Postavljanje pločica, mozaika od kamena i hidroizolacije


 
Final Work j.d.o.o. sa sjedištem u Valturi kraj Pule majstor je za postavljanje pločica i mozaika od kamena. Bavimo se i postavljanjem hidro izolacije na objektima i bazenima. Sve su naše usluge dostupne na području Pule i okolice.
 
Postavljamo keramiku u kupaonici, kuhinji, dnevnom boravku, terasi, ali i svim ostalim prostorijama vašeg objekta. Najprije ćemo postaviti podlogu i izravnati neravnine, što je glavni preduvjet za kvalitetno postavljanje pločica.
 
U prostorima u kojima postoji izravna opasnost od vode, poput kupaonica, postavljamo i hidroizolaciju na koju polažemo pločice, a zatim slijedi fugiranje.

 
Postavljanje pločica u kupaonicu
 
Također vam nudimo i uslugu oblaganja bazena keramičkim pločicama te postavljanje hidroizolacije u bazen.
 
Naš tim profesionalni keramičara brzo, kvalitetno i odgovorno obavlja sve poslove. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu postavljanja pločica i ostalih keramičarskih radova te brojnim uspješno završenima projektima danas možemo izvršiti i najzahtjevnije radove.

 
Kontaktirajte nas kako biste dobili ponudu!

 
Postavljanje mozaik plocica u bazen
DJELATNOSTI

  • keramičar
  • postavljanje keramike / keramičkih pločica
  • postavljanje mozaika od kamena
  • postavljanje mozaik pločica u bazen
  • postavljanje hidroizolacije objekata i bazena
  • Pula
PROIZVODI I USLUGE

Keramičar | Postavljanje pločica

 
Keramičarski radovi objektu daju završni izgled i osobnost. Kako bi vaše pločice što duže trajale važno je izabrati iskusne keramičare koji će postavljanje pločica odraditi kako treba.
 
Cijena naše usluge ovisi o veličini pločica koje ste odabrali, ali i o podlozi na koju ih postavljamo. Naš tim keramičara svoj posao obavlja pedantno i temeljito jer nam je zadovoljstvo klijenata najvažnije.

 Postavljanje mozaika od kamena

Postavljanje mozaika od kamena

 
Kameni mozaik popularan izbor kod uređenja interijera zahvaljujući svojoj izdržljivosti i otpornosti, ali i autentičnom izgledu. Specijalizirali smo se za postavljanje mozaika od kamena, a također vam nudimo i uslugu postavljanja mozaik pločica u bazen.

 

Postavljanje hidro izolacije objekata i bazena

 
Voda i vlaga mogu prouzročiti veliku štetu na objektu i bazenu. Kvalitetno napravljena hidroizolacija spriječit će prodor vode i vlage u zidove i podove. Naš tim majstora nudi usluge postavljanja hidroizolacije u kuhinji, kupaonici i svim ostalim prostorima vašeg objekta, a osim toga radimo i hidroizolacije bazena. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"FINAL WORK" se nalazi u ovim kategorijama
keramičar, postavljanje keramike, hidroizolacije, mozaika od kamena, mozaik pločica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se