Pošalji upit
Slanje…
O nama

Frigoservis Šime - rashladni i klima uređaji, Poreč

Frigoservis Šime bavi se prodajom, montažom i servisiranjem rashladnih i klima uređaja. Nalazimo se u Kadumima u Poreču, a usluge pružamo u cijeloj Istri
 
toshiba klime

Klima uređaji najčešće se primjenjuju za rashlađivanje prostora, no pogodni su i za zagrijavanje. U ponudi imamo sustave klimatizacije za kućnu upotrebu (stanove, kuće, vile...), i komercijalnu upotrebu (poslovni prostori, trgovine, kafići, restorani...) koji se baziraju na klasičnoj ili inverterskoj tehnologiji.
 
Zahvaljujući poslovnim partnerima i dobavljačima, u svakom trenutku vam možemo ponuditi rashladnu, klimatizacijsku opremu te rezervne dijelove

Rashladni i klima uređaji iz naše ponude dolaze samo od renomiranih proizvođača čiji su proizvodi pouzdani i provjerene kvalitete. 
 
montaža klime
 

Prodaja, montaža i servisiranje klima uređaja

 
Želite li klimu koja će zadovoljiti vaša očekivanja, ali i tvrtku koja će vam u svakom trenutku doskočiti u pomoć s popravcima? U Frigoservisu Šime na jednom mjestu vas očekuju prodaja, montaža i servisiranje rashladnih i klima uređaja. Asortiman čine renomirani proizvođači od kojih izdvajamo: Toshiba, Daikin, Mitsubishi Electric, Panasonic, Haier i dr.

Iskusni serviseri, dostupnost dijelova i opreme, učinkovitost i konkurentne cijene - sve su to kriteriji kojima su naši klijenti zadovoljni! 

Neovisno jesu li uređaji pod garancijom ili ne, naše će osoblje po dogovoru izaći na teren i odraditi redovito održavanje sustava.
 
Rashladni i klima uređaji Poreč
 

Upravljanje klima uređajima putem mobitela


Izašli ste iz kuće i sjetili ste se da niste isključili hlađenje? Kad dođete kući s posla morate čekati da se stan ugrije jer niste mogli upaliti klimu ranije? 

Uz Melissu možete upravljati klima uređajima putem mobitela. Upravljač će automatski uključiti ili uključiti jedinicu klime ovisno o vašem položaju, prepoznajući vašu geolokaciju. Postoji i opcija namještanja temperature za svaki trenutak u danu uz pomoć timera.

Melissa je kompatibilna sa svim markama klima uređaja i omogućava uštedu do 25% potrošnje električne energije!
Proizvodi i usluge

Rashladni uređaji

U ponudi imamo Fusio rashladne uređaje različitih kapaciteta. Rashladni ormari pružaju uvjete za optimalno skladištenje namirnica.
 
Izrađeni su od visokokvalitetnog inoxa, jednostavnog su dizajna koji se uklapa u svaki prostor, kuhinju restorana, kafića i drugih objekata te se izrazito lako održavaju i čiste.
 
rashladni uredaji
 
Cjelokupnu ponudu rashladnih uređaja pregledajte na našem webshopu. 
 

Prodaja i ugradnja toplinskih pumpi - dizalica topline


Toplinske pumpe koriste princip prijenosa topline kako bi efikasno zagrijale prostorČesto se koriste za grijanje domova, ali mogu se primijeniti i za hlađenje prostora.
 
Ključna prednost ugradnje toplinskih pumpi je energetska učinkovitost, obzirom da za rad koriste obnovljive izvore energije, smanjuju potrošnju i troškove grijanja. Iako je početna investicija nešto viša, dugoročno korištenje rezultira velikim uštedama.
 
Uzimajući u obzir karakteristike vašeg objekta, privatnog ili poslovnog, predložit ćemo najbolje rješenje koje će osigurati udoban boravak u prostoru, ljeti i zimi.
 
ugradnja toplinskih pumpi
 
Ovlašteni smo za ugradnju Panasonic, Daikin i Sinclair sustava toplinskih pumpi/dizalica topline.
 
Klijentima pružamo kompletnu uslugu, od procjene i planiranja do ugradnje, puštanja u pogon i servisiranja sustava. Većim sustavima moguće je upravljati pomoću aplikacije i na taj način u bilo kojem trenutku regulirati temperaturu u objektu.
 
Osim manjih, privatnih objekta, u mogućnosti smo opremiti i velike komercijalne i poslovne objekte.
 
podno grijanje
 
Za više informacija posjetite showroom Frigoservisa Šime u Poreču, ponudu pregledajte na web stranici ili nas nazovite!
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Automatizacija klima uređaja

Melissa upravljačem možete podešavati klima uređaj putem pametnog telefona...

Frigoservis Šime donosi novosti u sustavu klimatizacije - kako do uštede? (video)

Posebnim sustavom za klima uređaje smanjite potrošnju struje u sezoni...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više