Pošalji upit
Slanje…
O nama

GIMI KAMEN - Kamenoklesarske usluge


GIMI – KAMEN d.o.o. iz Pazina je tvrtka sa 15. godišnjim iskustvom u kamenoklesarskoj djelatnosti.
 
Specijalizirani smo za uređenje poslovnih objekata, oblaganje stepeništa, izradu kamenih klupčica i pragova, radnih ploča, stolova i šankova, prodaju mozaika, izradu nadgrobnih spomenika, uređenje grobnica i drugih kamenoklesarskih usluga. 
 
kamenoklesar pazin
 
Svakom preuzetom projektu posvećujemo se individualno i profesionalno, prateći želje i dogovore s klijentom. Naše dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo klijenata garancija je kvalitete usluga koje pružamo. 
 
obrada kamena pazin
 

Ručna obrada kamena, izrada erti

Specijalizirani smo za izradu unikatno ručno obrađenog kamena, a obzirom na naše iskustvo, znanje i vještine u mogućnosti smo izraditi i najzahtjevnije predmete od kamena.
 
Za narudžbe, upite i dodatne informacije o našim kamenoklesarskim uslugama slobodno nas nazovite ili ispunite obrazac za upit
Proizvodi i usluge

Izrada i montaža nadgrobnih spomenika

 
Imamo dugogodišnje iskustvo u izradi nadgrobnih spomenika od različitih vrsta kamena, mramora i granita.
 
Nudimo potpunu uslugu izrade i montaže spomenika na području Istarske županije. U mogućnosti smo ispuniti sve vaše zahtjeve uz širok izbor materijala i izrade raznih oblika.
 
rubni kamen bazena
 

Rubni kamen bazena 

Izrađujemo rubni kamen bazena koji značajno pridonosi ukupnom dojmu eksterijera. Prirodni kamen jednostavan je za održavanje, a bezvremenskim stilom uklapa se u svako dvorište.
 
Obratite nam se s povjerenjem za izradu i montažu rubnog kamena za vaš bazen
 

Oblaganje stepenica kamenom

Nudimo cjelokupnu uslugu planiranja, proizvodnje i montaže stepeništa od kamena koji će se savršeno uklopiti u tradicionalni i moderni stil uređenja.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više