Pošalji upit
Slanje…
O nama

GIMI KAMEN - Kamenoklesarske usluge


GIMI – KAMEN d.o.o. iz Pazina je tvrtka sa 25. godišnjim iskustvom u kamenoklesarskoj djelatnosti.
 
Specijalizirani smo za uređenje poslovnih objekata, oblaganje stepeništa, izradu kamenih klupčica i pragova, radnih ploča, stolova i šankova, prodaju mozaika, izradu nadgrobnih spomenika, uređenje grobnica i drugih kamenoklesarskih usluga. 
 
kamenoklesar pazin
 
Svakom preuzetom projektu posvećujemo se individualno i profesionalno, prateći želje i dogovore s klijentom. Naše dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo klijenata garancija je kvalitete usluga koje pružamo.
 

Kamenoklesar

 
Izrada nadgrobnih spomenika, uređenje grobnica, oblaganje stepeništa, izrada kamenih klupčica i pragova, radnih ploča, stolova, šankova i lavandina, kao i oblaganje fasada i eksterijera kamenom usluge su koje nudimo klijentima. 
 

Izrada i montaža nadgrobnih spomenika

 
Imamo dugogodišnje iskustvo u izradi nadgrobnih spomenika od različitih vrsta kamenamramora i granita.
 
Nudimo potpunu uslugu izrade i montaže spomenika na području Istarske županije. U mogućnosti smo ispuniti sve vaše zahtjeve uz širok izbor materijala i izrade raznih oblika. 
 

Rubni kamen bazena 

Izrađujemo rubni kamen bazena koji značajno pridonosi ukupnom dojmu eksterijera kuća i vila. Prirodni kamen jednostavan je za održavanje, a bezvremenskim stilom uklapa se u svaku okućnicu i prostor oko bazena
 
rubni kamen bazena 
Obratite nam se s povjerenjem za izradu i montažu rubnog kamena za vaš bazen.
 
Nazovite nas i zatražite ponudu!
Proizvodi i usluge

Kamene erte, klupčice, ćuki


Specijalizirani smo za izradu unikatno ručno obrađenog kamena, a obzirom na naše iskustvo, znanje i vještine u mogućnosti smo izraditi i najzahtjevnije predmete od kamena.
 
Kamene erte bezvremenski su i tradicionalan odabir za oblaganje prozorskih otvora i vrata. Klupčice od kamena, postavljene na unutarnje i vanjske prozore, također su nezaobilazne u uređenju kuća i vila u mediteranskom stilu, dok su ćuki savršeni za uređenje okućnica, dvorišta i terasa kojima dodaju osobnost. 
 
kamene erte

Kuhinjske radne ploče quarz

 
Kuhinjske ploče od kvarca među popularnijim su izborom radnih ploča za kuhinju zbog izdržljivosti, estetike, otpornosti na ogrebotine, mrlje i visoke temperature. Glatka i neporozna površina kvarca olakšava održavanje higijene, a moguće je odabrati razne boje i nijanse kako bi se najbolje uklopio u vašu kuhinju.
 
Po mjeri izrađujemo i ugrađujemo kvarc kuhinjske radne ploče raznih debljina. 
 

Oblaganje stepenica kamenom

Nudimo cjelokupnu uslugu planiranja, proizvodnje i montaže stepeništa od kamena koji će se savršeno uklopiti u tradicionalni i suvremeni stil uređenja interijera.
 
Za narudžbe, upite i dodatne informacije o našim kamenoklesarskim uslugama slobodno nas nazovite ili ispunite obrazac za upit
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više