Pošalji upit
Slanje…
O nama

Poliklinika Gusić - ginekologija, praćenje trudnoće, dermatologija i estetski zahvati 

Poliklinika Gusić iz Rovinja na čelu s dr. Darkom Gusićem, specijalistom ginekologije, opstetricije i subspecijalistom fetalne medicine nudi cjelokupnu ponudu ginekoloških usluga, praćenja trudnoće, kao i dermatoloških pregleda te manjih estetskih zahvata.
 
Suvremeno opremljena ambulanta, kao i kontinuirano usavršavanje na svjetskim i europskim kongresima, osiguravaju najbolje uvjete i uslugu pravilnog dijagnosticiranja i liječenja pacijenata.
 
ginekoloska ordinacija rovinj
 

Ginekologija 

Redovni ginekološki pregledi od iznimne su važnosti kod prevencije i pravovremenog liječenja bolesti reproduktivnog sustava. Poliklinika Gusić svojim pacijenticama nudi niz ginekoloških usluga uz diskretan, individualan i profesionalan pristup.
 
ginekologija rovinj
 
U našoj ambulanti možete s potpunim povjerenjem obaviti opći ginekološki pregled, PAPA test, transvaginalni i transabdominalni ultrazvuk, stupanj čistoće, color doppler i dr. 
 
Također, nudimo pouzdane usluge HPV dijagnostike, stručnog savjetovanja i liječenja.
 
Za sva pitanja i rezervacije termina pregleda, nazovite nas ili nam pošaljite upit
 
Djelatnosti
 • Opći ginekološki pregledi
 • Ultrazvuk 
 • Stupanj čistoće 
 • PAPA test Rovinj 
 • HPV dijagnostika
 • Postavljanje spirale
 • Praćenje trudnoće 
 • Dermatološki pregledi 
 • Dermatoskopski pregled madeža
 • Kemijski piling 
 • Krioterapija 
 • LLETZ
Proizvodi i usluge

Praćenje trudnoće

U Poliklinici Gusić svim pacijenticama se potpuno posvećujemo kroz cijelo razdoblje trudnoće. Trudnoću je potrebno nadzirati redovitim ultrazvučnim pregledima i kontrolama koji služe kao priprema i praćenje promjena, ali i pravovremeno otkrivanje odstupanja. Također, potrebno je napraviti i određene krvne pretrage. 
 
Nadziranje trudnoće uključuje utvrđivanje trudnoće, potpunu obradu i praćenje trudnoće ginekološkim pregledima, redovitim ultrazvukom, anomaly skeniranjem i prenatalnom dijagnostikom kromosomskih abnormalnosti
 
nadziranje trudnoce rovinj
 
Obratite nam se s povjerenjem, u našoj ambulanti svakoj je pacijentici osigurana potrebna privatnost i pouzdana usluga. 

Dermatologija i estetski zahvati 

Naručite se na dermatološki pregled bez čekanja! U Poliklinici Gusić možete obaviti sve dermatološke preglede, kao i male kirurške zahvate uklanjanja madeža i ostalih promjena na koži,. 
 
Naši stručni dermatolozi osiguravaju profesionalnu i brzu uslugu i pravilnu dijagnostiku bolesti kože. Pružamo usluge općeg dermatološkog pregleda, pregleda madeža, alergijskih bolesti i provodimo alergološko testiranje
 
U našoj poliklinici kožu možete obnoviti i pomladiti PRP tretmanima, kemijskim pilingom i 'velvet skin' tretmanom.

Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se