TRAŽIŠ? NAĐI.

GLAVANI PARK

Zabavni park, team building, adrenalinski park, školski izleti, ekskurzije, adventure, adrenaline park near me
O NAMA


Spremni za nalet adrenalina?
 
Pripremite se za dozu adrenalina, koja će stimulirati i uzbuditi sva vaša osjetila. Probajte nešto zabavno i novo posjetite najbolji adventure park u Istri Glavani park. Svi oni koji su dovoljno hrabri ili osjećaju da žele biti hrabri, neovisno o njihovim godinama, uživati će ljuljajući se među stablima.
 
Glavani Park pregledan je i kontroliran od strane najvećih europskih autoriteta za adrenalinske parkove – the European Ropes Course Association. Potvrđeno je da Glavani park zadovoljava tražene EN standarde i međunarodne kodove za adrenalinske parkove.

Izgradili smo ovaj visoko kvalitetan i siguran zabavni park za Vas.

Za vas smo pripremili tri rute – žutu, plavu i crnu, svaka viša i teža od one prethodne, a kao veliki bonus plava i crna ruta na kraju završavaju sa 113 metarskom zip linijom.

Zato dođite i uživajte u zabavnom adrenalinskom doživljaju u najboljem istarskom adrenalinskom parku –Glavani park. Neka školski izleti i ekskurzije postanu drugačiji u Glavani parku.
 
Glavani park
 
OTVORENI SMO SVAKI DAN CIJELE GODINE
 
Glavani Park nalazi se na cesti Vodnjan (10km) – Barban (6km). Ako dolazite cestom Pula – Labin  po dolasku u selo Manjadvorci pratite cestu koja vodi do Glavani. Dolaskom u Glavane skrenite lijevo, glavnom cestom vozite 300 metara i ugledati ćete Glavani Park.
 
Video edited by Erasmus students Chloe and Laura
DJELATNOSTI

  • Zabavni park
  • Team Building
  • Adrenalinski park
  • Školski izleti i ekskurzije
  • Adventure park near me
  • Adrenaline park near me
Glavani park 
PROIZVODI I USLUGE

Ljudska praćka | Ljudski katapult

Isprobajte kako je letjeti kroz zrak brzinom od 75 metara u sekundu! Dignuti ćemo vas na visinu od oko 4 metra, povući 30 do 40 metara unazad i pustiti. Ne brinite, bit ćete u potpunosti sigurni jer ćemo osigurati sigurnosnim pojasevima za bungee jumping!


Avantura za cijelu obitelj

Glavani park idealno je mjesto za bijeg od stresa i dnevnih problema. Zaboraviti ćete na njih kada se popnete visoko u krošnje stabala.

Zabavni park - Glavani park nudi zabavu u kojoj može učestvovati cijela obitelj, od najmlađih do najstarijih.

Naše potpuno osposobljeno osoblje pokazati će Vam kako nositi i koristiti ​​opremu te Vas uputiti kako rukovati s karabinerima i rolerima. Uz njihovu pomoć proći ćete 2 metra visoku žutu rutu. Tada ste spremni za uspon na plavu rutu (6 m visoku), a nakon toga crnu 10 m visoku rutu!

Imate firmu, obrt? Iskoistite ovaj zabavni park i počastite svoje zaposlenike! Team building idealno je rješenje za dobre odnose u Vašoj firmi!

Otvoreni smo od 10:00 do 18:00 svaki dan uključujući i nedjelju.  Ako želite probati sve tri staze molimo vas da dođete najkasnije do 16:00 sati. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"GLAVANI PARK" se nalazi u ovim kategorijama
Zabavni park, team building, zabava, sport, adrenalinski park, adrenalinski sportovi, Glavani, školski izleti i ekskurzije, adrenaline park near me, adventure park near me

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se