Pošalji upit
Slanje…
O nama
Spremni za nalet adrenalina?
 
Pripremite se za dozu adrenalina, koja će stimulirati i uzbuditi sva vaša osjetila. Probajte nešto zabavno i novo posjetite najbolji adventure park u Istri Glavani park. Svi oni koji su dovoljno hrabri ili osjećaju da žele biti hrabri, neovisno o njihovim godinama, uživati će ljuljajući se među stablima.

 
Glavani Park pregledan je i kontroliran od strane najvećih europskih autoriteta za adrenalinske parkove – the European Ropes Course Association. Potvrđeno je da Glavani park zadovoljava tražene EN standarde i međunarodne kodove za adrenalinske parkove. Izgradili smo ovaj visoko kvalitetan i siguran zabavni park za Vas.

Za vas smo pripremili tri rute – žutu, plavu i crnu, svaka viša i teža od one prethodne, a kao veliki bonus plava i crna ruta na kraju završavaju sa 113 metarskom zip linijom.

Zato dođite i uživajte u zabavnom adrenalinskom doživljaju u najboljem istarskom adrenalinskom parku –Glavani park. Neka školski izleti i ekskurzije postanu drugačiji u Glavani parku.
 
Glavani park
 
OTVORENI SMO SVAKI DAN CIJELE GODINE
 
Glavani Park nalazi se na cesti Vodnjan (10km) – Barban (6km). Ako dolazite cestom Pula – Labin  po dolasku u selo Manjadvorci pratite cestu koja vodi do Glavani. Dolaskom u Glavane skrenite lijevo, glavnom cestom vozite 300 metara i ugledati ćete Glavani Park.
Video edited by Erasmus students Chloe and Laura
Djelatnosti
  • Zabavni park
  • Team Building
  • Adrenalinski park
  • Školski izleti i ekskurzije
  • Adventure park near me
  • Adrenaline park near me
Glavani park 
Proizvodi i usluge

Ljudska praćka | Ljudski katapult

Isprobajte kako je letjeti kroz zrak brzinom od 75 metara u sekundu! Dignuti ćemo vas na visinu od oko 4 metra, povući 30 do 40 metara unazad i pustiti. Ne brinite, bit ćete u potpunosti sigurni jer ćemo osigurati sigurnosnim pojasevima za bungee jumping!


Avantura za cijelu obitelj

Glavani park idealno je mjesto za bijeg od stresa i dnevnih problema. Zaboraviti ćete na njih kada se popnete visoko u krošnje stabala.

Zabavni park - Glavani park nudi zabavu u kojoj može učestvovati cijela obitelj, od najmlađih do najstarijih.

Naše potpuno osposobljeno osoblje pokazati će Vam kako nositi i koristiti ​​opremu te Vas uputiti kako rukovati s karabinerima i rolerima. Uz njihovu pomoć proći ćete 2 metra visoku žutu rutu. Tada ste spremni za uspon na plavu rutu (6 m visoku), a nakon toga crnu 10 m visoku rutu!

Imate firmu, obrt? Iskoristite ovaj zabavni park i počastite svoje zaposlenike! Team building idealno je rješenje za dobre odnose u Vašoj firmi!

Otvoreni smo od 10:00 do 18:00 svaki dan uključujući i nedjelju.  Ako želite probati sve tri staze molimo vas da dođete najkasnije do 16:00 sati.
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Ljudski katapult: Atrakcija broj 1 u Glavani parku!

Ljubitelje adrenalina oduševit će prvi i jedini horizontalni ljudski katapult u Hrvatskoj...

KONCERTI U GLAVANI PARKU

Pozivamo vas na rock i blues koncerte četvrtkom u 20 sati u Glavani parku...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se