TRAŽIŠ? NAĐI.

GOOD ACTION

Knauf, postavljanje knaufa, farbanje, spušteni stropovi, soboslikar, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    GOOD ACTION
  Montiron 32, Šišan, Pula 52204
Općina  Ližnjan
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Goran
http://www.goodaction.hr
https://www.eistra.info/good-action/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: 8:00 - 16:00
O NAMA

Good Action - knauf i postavljanje knaufa u Istri

 
Good Action građevinska je tvrtka sa sjedištem u Šišanu kraj Pule, koja se bavi završnim građevinskim radovima na svim stambenim, poslovnim i stambeno-poslovnim objektima diljem Istre

Trebate li pouzdanu tvrtku za suhu gradnju i postavljanje knaufa? Postavljamo zidne obloge, stropove i pregrade od knaufa, a naše usluge uključuju i gletanje, farbanje i ostale završne radove.
 
 
Od gips ploča najčešće se izrađuju pregradni zidovi te spušteni stropovi. Ovakav način gradnje ima jednostavniju montažu u odnosu na postavljanje opeke, dok je izvedba povoljnija za klijenta. 
 
Postavljamo i suhi estrih, koji će vašem prostoru dati odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Prikladan je za razne objekte, od stambenih zgrada do privatnih kuća i poslovnih objekata.

Vaše zadovoljstvo naš je primarni cilj, stoga smo uvijek spremni konzultirati se s vama i saslušati vaše ideje.
 

Spušteni stropovi 


Spušteni stropovi mogu biti zanimljiv dekorativni element prilikom uređenja interijera. To je moguće ostvariti postavljanjem knaufa, čime ćete znatno uštedjeti na računima za grijanje i hlađenje. 
 
Naši stručni djelatnici rado će za vas izraditi spuštene stropove od gipsanih ploča te u njih ugraditi rasvjetu.
DJELATNOSTI

 • Knauf
 • Suha gradnja
  • stropovi
  • zidovi
  • pregrade
  • spušteni stropovi
  • pregradni zidovi
  • zidne obloge
 • Postavljanje knaufa
 • Farbanje
 • Soboslikar
 • Istra
PROIZVODI I USLUGE

Soboslikar i farbanje, Istra

 

Kad vam treba iskusni soboslikar bilo gdje na području Istre, naši spretni pituri kvalitetno i precizno odrađuju farbanje unutrašnjih zidova. Ličimo i ostale kamene, drvene i metalne dijelove građevinskih objekata. 

Za farbanje zidova i ostalih elemenata u prostorijama koristimo kvalitetne boje te primjerene kistove, valjke i posebne prskalice. Soboslikari će prvo izgletati zidove kako bi se postigao što savršeniji izgled boje bez nepravilnosti. 

  

Soboslikar, farbanje, Istra
 
Trebate li pouzdane majstore za preuređenje postojećeg objekta ili za uređenje novogradnje, kontaktirajte nas putem obrasca za upit ili telefonom te postanite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

"GOOD ACTION" se nalazi u ovim kategorijama
Knauf, postavljanje knaufa, farbanje, spušteni stropovi, soboslikar, Istra, Pula, gletanje, pregradni zidovi, stropovi od knaufa

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se