Pošalji upit
Slanje…

POSTAVLJANJE TLAKOVCA, OPLOČNIKA, PARKINZI, SADNJA BILJKI

Postavljamo tlakavce ili opločnike za parking, prilazne puteve ili druge projekte. Pošaljite upit!
 
 
Naša usluga postavljanja tlakavaca i opločnika pruža mogućnost stvaranja funkcionalnih vanjskih prostora, bilo da se radi o pločniku, dvorištu, parkingu, prilazu objektu ili drugim vanjskim prostorima.
 
Specijalizirani smo za projektiranje i izvođenje radova s ciljem postizanja estetski privlačnih, dugovječnih i praktičnih rješenja.

Pružamo savjete vezane uz odabir materijala, boja i oblika kako bismo stvorili prostor koji je optimalan za kretanje vozila, šetanje ili objedovanje i uživanje na otvorenom, prilagođen potrebama korisnika. 
 
Kao sveobuhvatnu uslugu, nudimo sadnju biljaka, bilo da je riječ o živicama, ukrasnim cvjetnim gredicama ili trajnicama.
 
U mogućnosti smo uspješno odraditi manje projekte popločavanja i uređenja okoliša privatnih domova, kuća za odmor, poslovnih zgrada ili veće projekte za hotele, turistička naselja, javne površine i industrijske komplekse.

Za besplatnu ponudu ili više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Pošaljite upit i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više