Pošalji upit
Slanje…
O nama

Greenfield Group - izgradnja i održavanje bazena i okoliša, kućni popravci, Pula

Tvrtka Greenfield Group specijalizirana je za širok spektar usluga vezanih uz održavanje okoliša i građevinske radove na području Pule i šire. 

Pružamo kompletnu uslugu izrade bazena, uređenja okućnice i ostalih pripremnih i završnih građevinskih radova
 
 
Također nudimo usluge kućnih popravaka, vodovodnih i odvodnih instalacija, kao i sustave za navodnjavanje i održavanje okoliša, pružajući pouzdana i učinkovita rješenja za sve potrebe naših klijenata.
 

Održavanje okućnica i okoliša

Nudimo usluge održavanja okućnica i okoliša koje obuhvaćaju širok spektar aktivnosti usmjerenih na stvaranje privlačnih vanjskih prostora. 

Kosimo travu, obrezujemo grmlje i drveće, uklanjamo korov, održavamo cvjetnjake i sadimo novo bilje, a također radimo i na projektima uređenja okoliša koji uključuju planiranje i dizajniranje okućnica
 
Za više informacija i detalje o našim uslugama, pošaljite upit ili nas nazovite!
 


Planiranje i uređenje vrta i dvorišta

Kao specijalizirana tvrtka za uređenje vrtova, dvorišta i okućnica, pružamo sveobuhvatne usluge planiranja i dizajniranja vanjskih prostora od jednostavnih zahvata u uređenju do kompleksnih poduhvata koji mogu uključivati izgradnju zidova, bazena, i drugih elemenata. 

Bilo da želite moderan stil ili preferirate tradicionalniji pristup, od idejnog rješenja do konačne realizacije, izrađujemo projekte i vodimo vas kroz cijeli proces stvaranja jedinstvenog i privlačnog vrta ili dvorišta.
 
Za više informacija o tome kako možemo transformirati vaš vanjski prostor, pošaljite upit ili nas nazovite!
 

Navodnjavanje

Nudimo uslugu ugradnje sustava za automatsko navodnjavanje zelenih površina vaše okućnice i turističkih objekata. 
Ugrađujemo kvalitetne sustave navodnjavanja koje potpuno prilagođavamo vašoj okućnici, osiguravajući optimalan rast biljaka uz maksimalnu uštedu vode. 

Naš pristup uključuje detaljnu analizu terena, odabir najprikladnijih komponenti sustava te preciznu instalaciju kako bi se osigurala efikasnost i dugotrajnost sustava. Bilo da je riječ o malim vrtovima ili velikim zelenim površinama, posvetit ćemo se vašem projektu s ciljem stvaranja zdravog i vizualno privlačnog okruženja. 
 
Za više informacija o uslugama ugradnje sustava za automatsko navodnjavanje i kako možemo prilagoditi rješenje upravo vašim potrebama, pošaljite upit!
Djelatnosti
  • Održavanje okoliša
  • Izgradnja i održavanje bazena
  • Kućni popravci
  • Postavljanje vodovodnih instalacija
  • Navodnjavanje
  • Izgradnja vrtova
  • Zemljani radovi 
  • Niveliranje terena
  • Iskopi temelja
Proizvodi i usluge

Izgradnja i održavanje bazena

Pružamo usluge iskopa i izgradnje bazena, bilo da se radi o zidanim bazenima, ugradbenim ili nadzemnim bazenima. 
Posjedujemo svu potrebnu mehanizaciju i stručnost potrebnu za izvođenje svih vrsta radova, od pripremnih iskopa do finalne izgradnje i opremanja vašeg bazena. 

Također nudimo uslugu održavanja bazena za iznajmljivače. Usluga održavanja obuhvaća redovito čišćenje, kontrolu kvalitete vode, kao i sve potrebne popravke i tehničko održavanje. Prema dogovoru, održavanje možemo obavljati tjedno, mjesečno ili periodično prije ili nakon sezone, ovisno o vašim potrebama.
 
 
Za više informacija ili ugovaranje termina, pošaljite upit!

Kućni majstor - popravci

Nudimo širok raspon kućnih popravaka koji obuhvaćaju sve od manjih popravaka do kompleksnijih projekata.
Bilo da se radi o popravku kvarova na električnim instalacijama, vodovodnim popravcima, popravku namještaja ili drugim kućnim popravcima, stojimo vam na raspolaganju.

Usluge uključuju i montažu raznih uređaja, postavljanje polica, zamjenu brave, te mnoge druge poslove. Od električnih instalacija, vodovoda, popravaka namještaja, do montaže uređaja i zamjene brava - možete računati na brzu intervenciju.

Postavljanje vodovodnih instalacija 

Bavimo se postavljanjem i popravkom vodoinstalacija na području Pule i šire okolice. Pružamo usluge postavljanja vodoinstalacija, saniranja oštećenja, zamjene i montaže perilica posuđa, perilica rublja i dr. 

Imamo dugogodišnje iskustvo u radu s vodoinstalacijama, što nam omogućava da pružamo brze i kvalitetne usluge prilagođene specifičnim potrebama naših klijenata. 
 

 

Iskopi i zemljani radovi

Specijalizirani smo za iskope svih vrsta, priključke na vodovod, plin, kanalizaciju, izgradnju septičkih jama i slično.
 
Također pružamo usluge nasipavanja zemlje i poravnavanja terena, koje su ključne za uređenje okućnica, zemljišta, eksterijera hotela, poslovnih i stambenih objekata, te javnih površina.

Opremljeni smo suvremenom mehanizacijom i bagerima, što nam omogućuje brzo i kvalitetno izvođenje radova. Pošaljite upit za ponudu ili više informacija o našim uslugama.

Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više