Pošalji upit
Slanje…
O nama

Hortistria - projektiranje i uređenje okućnica

Obrt Hortistria iz Fažane pruža širok spektar usluga održavanja okoliša i građevinskih radova na području Pule i šire okolice. Pružamo usluge gradnje i održavanja bazena, uređenja okućnica, iskopa, postavljanja navodnjavanja i drugih radova u eksterijeru.
 
odrzavanje okucnice

Nudimo i usluge kućnih popravaka, vodovodnih instalacija te pružamo pouzdana i učinkovita rješenja za specifične potrebe naših klijenata diljem Istre!
 

Dizajn i planiranje vrtova i dvorišta


Kao stručnjaci za uređenje vrtova i dvorišta, pružamo sveobuhvatne usluge planiranja i dizajniranja vanjskih prostora. Vodimo vas kroz cijeli proces stvaranja jedinstvenog eksterijera, od idejnog rješenja do konačne realizacije!
 

Usluge održavanja okućnica i okoliša

Nudimo profesionalne usluge održavanja okućnica koje među ostalim uključuju košnju trave, obrezivanje grmlja i drveća, uklanjanje korova, održavanje cvjetnjaka, te sadnju novog bilja.
 
Iznajmljujete li kuću za odmor ili pak ne stignete brinuti o vlastitoj okućnici i vrtu, nazovite nas i zatražite prilagođenu uslugu!
 

Sustavi za navodnjavanje

Pružamo usluge ugradnje sustava za automatsko navodnjavanje koje osiguravaju optimalan rast biljaka uz maksimalnu uštedu vode. Naš pristup uključuje detaljnu analizu terena i preciznu instalaciju kako bi se osigurala efikasnost i dugotrajnost sustava.
 
navodnjavanje
 
Nazovite nas za više informacija o svim uslugama u ponudi!
Djelatnosti
  • Uređenje okućnica
  • Gradnja i održavanje bazena
  • Mali kućni popravci
  • Vodovodne instalacije
  • Postavljanje navodnjavanja
  • Projektiranje vrtova
  • Zemljani radovi 
  • Niveliranje terena
  • Iskopi
Proizvodi i usluge

Gradnja bazena

Pružamo usluge iskopa i izgradnje betonskih bazena po zadanom projektu.
 
Također, nudimo i uslugu održavanja bazena za iznajmljivače, koja obuhvaća redovito čišćenje, kontrolu kvalitete vode, doziranje kemikalija te potrebne popravke i održavanje tehnike u bazenu.
 

Iskopi za kanalizaciju, bazene, temelje, bunare

 
Pružamo usluge iskopa svih vrsta, za potrebe priključaka na vodovod, plin, kanalizaciju, izgradnju septičkih jama, gradnju bazena, podruma, bunara i dr.
 
iskopi bazena
 
Pružamo i usluge nasipavanja zemlje i poravnavanja terena. Opremljeni smo suvremenom mehanizacijom i bagerima za brzo i kvalitetno izvođenje radova.
 

Postavljanje vodoinstalacija

 
Specijalizirani smo za postavljanje i popravak vodoinstalacija, sanacije oštećenja, zamjenu i montažu perilica posuđa i rublja i dr.
 
Dugogodišnje iskustvo i stručno znanje omogućava nam pružanje brzih i kvalitetnih usluga.
 

Kućni majstor

 
Nudimo širok raspon kućnih popravaka: popravke električnih instalacija, vodoinstalacijske popravke, popravke namještaja, montažu uređaja i namještaja, postavljanje polica, zamjenu brava i dr.
 
Nazovite nas i zatražite više informacija!
Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više