Pošalji upit
Slanje…
O nama

Autoškola Pula

U autoškoli Imar naučiti ćeš prometne propise i sigurnosna pravila, pružiti prvi pomoć i svladati upravljanje vozilom.

Autoškola Imar u Puli osnovana je 1991. godine, a glavna djelatnost jest osposobljavanje kandidata za ispit iz teorije i vožnje za sve kategorije
 
Danas, u vrijeme brzog i teškog življenja, odluka o polaganju vozačkog ispita je važna i vrlo značajna odluka. Svakodnevnim obvezama odlučili ste pridodati i još jednu za koju morate izdvojiti puno vremena, novaca, energije, truda i slično. Stoga vodite računa da odluku donesete promišljeno uzevši pri tom sve okolnosti u obzir.
 
 Auto škola Imar
Djelatnosti
  • Autoškola Pula
  • Vozačka dozvola
  • Kategorije A1, A2, A, B, C, M
  • Satovi vožnje - 35 sati
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak
10:00 - 18:00 

Proizvodi i usluge

Nastava iz prometnih propisa i Prva pomoć

Nastavu iz Prometnih propisa izvode visokoobrazovani stručnjaci prometne struke s višegodišnjim iskustvom u predavanjima te smo za vas osigurali učionice za praćenje nastave iz prometnih propisa.
 
Nastavu iz prve pomoći izvode licencirani predavači Hrvatskog Crvenog križa s višegodišnjim iskustvom. Za nastavu je osigurana literatura i medicinski materijal potreban za uspješno svladavanje gradiva.
Gdje će se nastava održati, bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Od osnivanja tvrtke do danas kroz našu školu uspješno je prošlo puno zadovoljnih kandidata za vozače stoga ukoliko ste se odlučili za polaganje vozačkog ispita obratite nam se s povjerenjem.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više