Pošalji upit
Slanje…
O nama

 INSPEKT. PAZIN

 
INSPEKT. PAZIN je specijalizirano poduzeće za obavljanje poslova zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša. Sjedište se nalazi u Pazinu, odakle preko svoje mreže djelatnika i suradnika djeluje prvenstveno na području Istarske i Primorsko goranske županije, ali i cijele Republike Hrvatske.
 
Usluge se obavljaju za naručitelje iz širokog kruga djelatnosti; od poljoprivrede, prehrambene industrije, kemijske, cementne industrije, građevinarstva, trgovine, medicine, komunalnih djelatnosti, obrazovanja, hotelijerstva, obrtništva, itd.
 
Tvrtka posluje od 2009. godine, a samo poslovanje obuhvaća stručne poslove zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša, tehničko ispitivanje i analizu, te stručni konzalting iz svih područja koje pokrivamo svojim uslugama. Cilj nam je graditi kvalitetnu suradnju s našim klijentima.
 

 
POSLOVNICA PAZIN
Adresa: Sarčija 28a, 52000 PAZIN
Telefon: +385 52 622 723; +385 52 649 246
Fax: +385 52 622 095
Mob: +385 91 57 70 634
Djelatnosti
 • Zaštita na radu Istra, Pazin
 • Zaštita od požara
 • Zaštita okoliša - Ekologija
 • Analiza
 • Stručni konzalting
Posjetite i našu službenu adresu:
Proizvodi i usluge

Zaštita na radu

Zaštita na radu je skup tehničkih, zdravstvenih, pravnih, psiholoških, pedagoških i drugih djelatnosti s pomoću kojih se otkrivaju i otklanjaju rizici, odnosno rizične pojave kao što su opasnosti, štetnosti i napori, a koje mogu ugroziti život i zdravlje osoba na radu.
Svrha zaštite na radu je stvarati sigurne radne uvjete kako bi se spriječili zastoji u odvijanju tehnoloških/proizvodnih/uslužnih i drugih radnih procesa s mogućim posljedicama.
 

Zaštita okoliša

Zaštitom okoliša osigurava se cjelovito očuvanje kakvoće okoliša, očuvanje raznolikosti i georaznolikost, racionalno korištenje prirodnih dobara i energije na najpovoljniji način za okoliš. 

 

Zaštita od požara

Sustav zaštite od požara podrazumijeva planiranje zaštite od požara, propisivanje mjera zaštite od požara građevina, ustrojavanje subjekata zaštite od požara, provođenje mjera zaštite od požara, financiranje zaštite od požara te osposobljavanje i ovlašćivanje za obavljanje poslova zaštite od požara.
 

Reference
Djelatnici tvrtke INSPEKT. PAZIN d.o.o. su iskusni stručnjaci zaštite na radu, zaštite od požara, te zaštite okoliša što potvrđuje niz zadovoljnih klijenata.
 
Izdvajamo naše važnije projekte:
 • HRVATSKE CESTE d.o.o. ZAGREB – više projekata
 • Učka konzalting d.o.o. PAZIN – više projekata
 • Bina Istra D.D. LUPOGLAV – više projekata
 • TRIO I d.o.o., Buzet, Mažinjica 101 – Rekonstrukcija hotela Materda, Poreč, 2011.
 • DANTE NEKRETNINE d.o.o., Buje, Plovanija, Portoroška 3 – Izgradnja poslovne građevine u Umagu, 2011.
 • HEP-Operator distribucijskog sustava d.o.o., ELEKTROISTRA Pula, Pogon Poreč – Izgradnja trafostanice TS 110/20 kV FUNTANA, 2011.
 • PESCAMAR d.o.o. – Poslovna građevina – Izgradnja pogona za preradu i skladištenje ribe i ribljih proizvoda, Industrijska zona Buići, Žbandaj, 2011.
 • GHIZZONI Spa – GHIZZONI d.o.o.; Pomerio 14, Rijeka, 01.04.2009. – 31.12.2009. MAGISTRALNI PLINOVOD VODNJAN – UMAG DN 300/50, 01.01.2010. – 01.01.2011. PLINOVODNI SUSTAV LIKE I DALMACIJE II DIO SUSTAVA OD BS-2 JOSIPDOLA DO MČS-3 GOSPIĆ, 01.04.2010. – 01.04.2011. PLINOVODNI SUSTAV LIKE I DALMACIJE III DIO SUSTAVA OD MČS-3 GOSPIĆ  DO PČ/MRS BENKOVAC
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Vlasnik ste tvrtke? Provjerite kako ispuniti uvjete zaštite na radu!

Zakon nalaže da svaki poslodavac mora provoditi zaštitu na radu. Kako ne biste bili kažnjeni, otkrivamo što sve morate učiniti da biste bili u skladu s propisima....
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više