Pošalji upit
Slanje…
O nama

Tvrtka Dukić specijalizirana je za sve vrste zemljanih radova u Puli i okolici

 
Dukić iskopi novoosnovana je tvrtka u Puli. Opremljeni suvremenom mehanizacijom i bogatim iskustvom, naš tim stručnjaka predstavlja izvrsnu kombinaciju znanja i vještina kako bi osigurao uspješno izvođenje svakog projekta zemljanih radova.
 
iskopi dukic
 
Svojim klijentima nudimo usluge iskopa bagerima i mini bagerom kojima pripremamo teren za bazene, temelje kuće, kanalizaciju itd. 
 
Naši radovi na području Pule i okolice obuhvaćaju i rušenje objekata, odvoz šute kamionomodvoz i dovoz svih vrsta materijala te pikamiranje najzahtjevnijih terena.
 

Iskopi bagerom i mini bagerom

Tražite li pouzdane i precizne bageriste u Puli za velike i male iskope, kontaktirajte tim Dukić! Izvodimo sve projekte iskopa, čak i one na zahtjevnim i teško pristupačnim terenima.
 
Na raspolaganju imamo visoko učinkovite bagere i opremu uz koju precizno i sigurno obavljamo: iskope za bazene, iskope za temelje i podrume, iskope za vodu, struju i druge instalacije te za potrebe uređenja dvorišta.
 
pikamiranje 

Pikamiranje svih terena

Nalazi li se gradilište na zahtjevnijem i stjenovitom terenu, imamo potrebnu tešku mehanizaciju i bagere za pikamiranje i pripremu terena za daljnje građevinske radove, gradnju kuće, bazena i ostalih objekata.
 
Pikamiranje je često neizostavni dio oblikovanja terena kod gradnje, izravnavanja nagiba i postizanja željene topografije.
 
Kontaktirajte nas i zatražite ponudu!
Djelatnosti
  • Prijevoz materijala kamionima
  • Pikamiranje svih terena
  • Odvoz materijala
  • Sve vrste zemljanih radova
  • Iskopi za temelje kuće
  • Iskopi za infrastrukturu, kanalizaciju, struju
  • Iskopi za bazene i septičke jame
  • Pula i okolica
 
Proizvodi i usluge

Prijevoz tereta kamionom, transport materijala i odvoz šute

Trebate li dostaviti pločice, pijesak ili drugi građevinski materijal, možete unajmiti prijevoz kamionom. S našim transportnim vozilom dovozimo i odvozimo razne vrste materijala na dogovorene lokacije u Puli i okolnim mjestima.
 
Također, pružamo usluge odvoza šute i otpada koji ostaje iza rušenja objekata i drugih građevinskih radova.
 
prijevoz materijala
 
S velikom pažnjom i profesionalnim pristupom, osiguravamo da se teret i materijal dostave na odredište učinkovito i bez oštećenja!
 

Rušenje starih objekata 

Specijalizirani smo za rušenje svih građevinskih struktura, starih kuća, skladišta i ostalih objekata. Imamo iskustvo i u rušenju složenih objekata te smo opremljeni naprednom mehanizacijom i alatima za takve projekte.
 
Rušenje obavljamo na siguran način, temeljito i bez rizika, poštujući sve propise i osiguravajući okolne objekte, imovinu i okoliš.
 

Niveliranje terena za izgradnju

Niveliranjem stvaramo ravne površine potrebne za izgradnju raznih objekata, poravnavamo staze, parkirna mjesta, dvorišta i dr. Ravnanje terena važno je i za sprječavanje erozije tla, zadržavanja vode ili neujednačenog rasta biljaka. 
 
niveliranje
 
Upravljamo suvremenim strojevima za nivelaciju terena te izvodimo pravilnu nivelaciju koja pruža osnovu za uspješno izvođenje građevinskih projekata!
 
Pošaljite nam upit ili nas nazovite i zatražite ponudu za sve zemljane radove!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više