Pošalji upit
Slanje…
O nama

Geo Kooperacija, Pula: Iskopi bagerom i odvoz šute

 
Geo Kooperacija je tvrtka sa sjedištem u Puli čija su uža specijalnost iskopi bagerom.
 
Radimo sve vrste iskopa i zemljanih radova uključujući iskop bunara, vodovoda, temelja za kuću i bazena. Nudimo vam i iskope za instalacije, septičke jame i podrume te iskope za uređenje okućnice i okoliša. Trebate li obaviti manji iskop ili rušenje i kopanje u zatvorenom prostoru tu je i naš mini bager.
 
Uz iskope, u mogućnosti smo odraditi i odvoz građevinskog materijala i šute.
 
Iskopi vodovoda, Pula 
Za potrebe radova na visini posjedujemo i kamionsku dizalicu koju dajemo u najam. Cijena najma uključuje i vozača. Treba li vam kamionska dizalica za građevinske radove, prijevoz građevinskih vozila ili kamp kućica, prijevoz i premještanje reklamnih panoa, bazenskih školjki ili bilo kojeg drugog velikog/teškog tereta, javite nam se. 
 
Posjedujemo modernu mehanizaciju velike snage koja nam omogućuje da izvedemo i najzahtjevnije poslove
 

Naša tvrtka je osnovana 2010. godine s ciljem pristupačnosti usluge iskopa, prekopa, dovoza, odvoza i transporta materijala. U početku smo radili sa osnovnim strojevima, bagerima i kamionom.

Prijevoz građevinskih strojeva 

Osluškujući tržište i potrebe korisnika kroz godine smo kupili nove strojeve, bolje veće i snažnije bagere, kamion s dizalicom i utovarivačem. Sa svojim strojevima pokrivamo širok spektar mogućnosti radova od osnovnih pa do složenih i zahtjevnih projekata. Našu djelatnost su prepoznale i vodeće firme na području gradnje i niskogradnje pa smo često i njihovi kooperanti u izvođenju radova.

 
Naš tim čine pouzdani majstori i vozači koji svakom poslu pristupaju profesionalno i odgovorno. Sve poslove obavljamo u zadanom roku i maksimalno kvalitetno, kako bi naši klijenti bili zadovoljni.
Djelatnosti
 
Iskopi bagerom
  •  
Proizvodi i usluge

Iskopi vodovoda

 
Vršimo iskope bagerom za izgradnju vodovoda i postavljanje kanalizacijskih cijevi. Detalje usluge prilagođavamo individualno vašim potrebama. 
 

Iskopi bunara

 
Želite li iskopati bunar, kontaktirajte nas. Naša se tvrtka specijalizirala za iskope bunara, ali i sve ostale široke i uske iskope.

Odvoz građevinskog materijala i šute

Obavljamo odvoz građevinskog materijala nakon radova. Bilo da gradite, adaptirate kuću ili uređujete okućnicu, višak građevinskog materijala, zemlje i kamena s terena riješite se uz našu pomoć. Nazovite nas za odvoz građevinskog materijala i šute. 
 
Iskopi bagerom, istra
 
Nazovite nas i dogovorite iskope
ili najam kamionske dizalice!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više