TRAŽIŠ? NAĐI.

GEO KOOPERACIJA

Iskopi bagerom, bunara, vodovoda, Pula, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    GEO KOOPERACIJA
  Komunal 142, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Tomislav Divković
https://www.eistra.info/iskopi-geokooperacija/
Pridruži se
O NAMA

Geo Kooperacija, Pula: Iskopi bagerom i odvoz šute

 
Geo Kooperacija je tvrtka sa sjedištem u Puli čija su uža specijalnost iskopi bagerom.
 
Radimo sve vrste iskopa i zemljanih radova uključujući iskop bunara, vodovoda, temelja za kuću i bazena. Nudimo vam i iskope za instalacije, septičke jame i podrume te iskope za uređenje okućnice i okoliša. Trebate li obaviti manji iskop ili rušenje i kopanje u zatvorenom prostoru tu je i naš mini bager.
 
Uz iskope, u mogućnosti smo odraditi i odvoz građevinskog materijala i šute.
 
Iskopi vodovoda, Pula 
Za potrebe radova na visini posjedujemo i kamionsku dizalicu koju dajemo u najam. Cijena najma uključuje i vozača. Treba li vam kamionska dizalica za građevinske radove, prijevoz građevinskih vozila ili kamp kućica, prijevoz i premještanje reklamnih panoa, bazenskih školjki ili bilo kojeg drugog velikog/teškog tereta, javite nam se. 
 
Posjedujemo modernu mehanizaciju velike snage koja nam omogućuje da izvedemo i najzahtjevnije poslove
 

Naša tvrtka je osnovana 2010. godine s ciljem pristupačnosti usluge iskopa, prekopa, dovoza, odvoza i transporta materijala. U početku smo radili sa osnovnim strojevima, bagerima i kamionom.

Prijevoz građevinskih strojeva 

Osluškujući tržište i potrebe korisnika kroz godine smo kupili nove strojeve, bolje veće i snažnije bagere, kamion s dizalicom i utovarivačem. Sa svojim strojevima pokrivamo širok spektar mogućnosti radova od osnovnih pa do složenih i zahtjevnih projekata. Našu djelatnost su prepoznale i vodeće firme na području gradnje i niskogradnje pa smo često i njihovi kooperanti u izvođenju radova.

 
Naš tim čine pouzdani majstori i vozači koji svakom poslu pristupaju profesionalno i odgovorno. Sve poslove obavljamo u zadanom roku i maksimalno kvalitetno, kako bi naši klijenti bili zadovoljni.
 
Nazovite nas i dogovorite iskope
ili najam kamionske dizalice!
DJELATNOSTI

 Iskopi bagerom
PROIZVODI I USLUGE

Iskopi vodovoda

 
Vršimo iskope bagerom za izgradnju vodovoda i postavljanje kanalizacijskih cijevi. Detalje usluge prilagođavamo individualno vašim potrebama. 
 

Iskopi bunara

 
Želite li iskopati bunar, kontaktirajte nas. Naša se tvrtka specijalizirala za iskope bunara, ali i sve ostale široke i uske iskope.

Odvoz građevinskog materijala i šute

Obavljamo odvoz građevinskog materijala nakon radova. Bilo da gradite, adaptirate kuću ili uređujete okućnicu, višak građevinskog materijala, zemlje i kamena s terena riješite se uz našu pomoć. Nazovite nas za odvoz građevinskog materijala i šute. 
 
Iskopi bagerom, istra POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 
"GEO KOOPERACIJA" se nalazi u ovim kategorijama
Zemljani radovi, iskopi bagerom temelja, bunara, vodovoda, bazena, za instalacije, septičke jame, odvoz građevinskog materijala, šute, Kamionski prijevoz, uređenje okućnica, okoliša, kamionska dizalica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se