Pošalji upit
Slanje…

ISKOPI MARCO

Iskopi, Žminj, uredenje okoliša, rušenje drveća, prijevoz materijala, zemljani radovi, Istra

Alberto Benčić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Iskopi Marco - iskopi, rušenje objekata, prijevoz materijala i uređenje okoliša

 
Tvrtka Iskopi Marco pruža širok spektar usluga u području zemljanih radova.
 
Ponuda uključuje iskope za sve vrste infrastrukturnih projekata, uključujući kanalizaciju, električne instalacije, bazene i septičke jame.
 
 
Nudimo usluge odvoza i dovoza materijala, rušenje objekata te uređenja okoliša.
 
Zahvaljujući naprednoj mehanizaciji koja uključuje bagere i kamione, kao i iskusnom timu, garantiramo brzinu, efikasnost i sigurnost na svakom projektu.
 
Pružamo kvalitetnu uslugu u svim segmentima zemljanih radova - od iskopa do pripremnih radova, na području Pazina i cijele Istarske županije!
  

Iskopi za infrastrukturu

  
Proces iskopa za infrastrukturu provodimo kroz precizno planirane korake, koji počinju s procjenom terena i određivanjem točnih dimenzija iskopa. 
 
Nudimo usluge svih vrsta iskopa priključaka na infrastrukturu kanalizacije, vode i struje, te sve vrste iskopa potrebnih za početak gradnje.
 
Za izvođenje iskopa koristimo suvremenu mehanizaciju, što nam omogućava da svaki posao odradimo bez zastoja i u dogovorenom roku.
 
 

Iskopi za temelje, bazene, septičke jame

 
Naša usluga obuhvaća i iskope za temelje, bazene, septičke jame, bunare te pripremu terena za bilo koji građevinski projekt.
 
Koristimo naprednu opremu i provjerene tehnike, čime garantiramo preciznost, efikasnost i sigurnost kod svakog koraka.
Bez obzira na veličinu ili složenost projekta, precizni iskopi su temelj funkcionalnosti i dugovječnosti svake građevine ili instalacije.
 
Za sve vaše potrebe vezane uz iskope i pripremu terena, pošaljite upit ili nas nazovite!
 
 

Uređenje okoliša i zelenih površina

 
Uređenje okoliša i zelenih površina dio je naših usluga, koji pokriva sve od temeljitog čišćenja terena, nasipavanja i niveliranja zemljišta, do rušenja nepotrebnih objekata, odvoza šute i ostalog građevinskog otpadakošnju trave i pripremu terena za sadnju.
 
Za više informacija, pošaljite upit!
Djelatnosti
  • Prijevoz materijala kamionima
  • Odvoz materijala
  • Odvoz šute
  • Sve vrste zemljanih radova
  • Iskopi za infrastrukturu, kanalizaciju, struju
  • Iskopi za bazene i septičke jame
  • Iskopi bagerom
  • Rušenje starih objekata
  • Uklanjanje građevina
  • Uređenje okoliša
Proizvodi i usluge

Rušenje objekata

Rušenje objekata, uključujući stare kuće i građevine, prvi je korak u procesu obnove i razvoja zemljišta.

Bilo da je riječ o pripremi za renovaciju, obnovu zemljišta ili izgradnju novih objekata, pružamo profesionalne usluge rušenja.
 
Koristimo provjerene metode kako bismo osigurali brzo i sigurno uklanjanje svih vrsta građevina bez opasnosti za okolne objekte i strukture.
 

 
Opremljeni smo najmodernijim strojevima, kamionima, bagerima i opremom za sigurno rušenje i transport materijala. Pošaljite upit za više informacija!  

Čišćenje i ravnanje terena

 
Ako tražite uslugu čišćenja i ravnanja terena, na pravom ste mjestu. Nudimo uslugu za sve vrste građevinskih projekata, bilo da se radi o pripremi za izgradnju stambenih objekata, komercijalnih prostora, sportskih i rekreacijskih površina ili dvorišta i vrtova.
 
Opremljeni smo najsuvremenijom mehanizacijom koja nam omogućava učinkovito, brzo i precizno čišćenje i ravnanja terena.
 
 

Prijevoz materijala

 
Pružamo usluge odvoza rasutog tereta i prijevoza građevinskog materijala, kako bi osigurali kontinuitet građevinskih projekata.
 
Bez obzira radi li se o zemlji, šuti, pijesku ili bilo kojem drugom rasutom materijalu, imamo kamione spremne za siguran i brz transport tereta na i s gradilišta.
 
 
Posvećeni smo tome da osiguramo pravovremenu dostavu svih materijala, prilagođavajući se specifičnim zahtjevima i rokovima projekta.
 
Za sve dodatne informacije, pošaljite upit!
Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više