Pošalji upit
Slanje…
O nama

Poliklinika dr. Jerković, Poreč

 
Poliklinika dr. Jerković obiteljska je tvrtka osnovana 2015. godine na adresi Vladimira Gortana 25, Poreč

Osoblje Poliklinike svoj rad temelji na dugogodišnjem iskustvu i konstantnom usavršavanju. Kao moderna poliklinika, uslugu unaprjeđuju modernim terapijskim i dijagnostičkim postupcima.
 
poliklinika dr jerkovic

Osim kod doktora specijalista opće medicine, u sklopu Poliklinike možete se naručiti za urološki ili ORL pregled (uho grlo nos), dermatološke preglede i postupke, pregled kod dječjeg kardiologa te za medicinu rada i sporta.

Obiteljska i turistička medicina

 
Osim općeg pregleda u ordinaciji obiteljske i turističke medicine u Poreču, specijalisti će, po potrebi, napraviti i ultrazvuk te laboratorijska testiranja. Od velike je prednosti sve te preglede moći obaviti na jednom mjestu: specijalistički pregled, dijagnostiku, male kirurške zahvate, punkcije, infiltracije, kateterizacije, infuzionu terapiju...

Ultrazvuk, Poreč 


U Poliklinici Dr. Jerković u Poreču možete napraviti ultrazvuk trbušnih organa, dojke, štitnjače, perifernih limfnih čvorova, mekih tkiva, color dopler vena i arterija. Nakon pregleda, specijalisti će vam protumačiti nalaze i, ako je to potrebno, uputiti vas na daljnje liječenje.

Ovdje također možete obaviti kontrolne preglede, odstranjivanje šavova, previjanje rana i male kirurške zahvate. 
 
ultrazvuk abdomena
 
Ako je potrebno, predložit će vam se i kirurški zahvati koji se dogovaraju sa suradnicima u specijaliziranim ordinacijama. U suradnji s profesorom Gjurićem može se dogovoriti estetska kirurgija. Naravno, zahvatima prethode detaljni specijalistički pregledi i konzultacije s doktorima u Poreču ili Zagrebu. 

Urolog, Poreč

 
U Poliklinici Dr. Jerković u Poreču nalazi se i moderno opremljena urološka ordinacija u kojoj možete napraviti preventivne preglede. Urolog će vam, sukladno dijagnozi, odrediti odgovarajuću terapiju. 

Glavni urolog i voditelj odjela je prim.dr.sc. Jordan Dimanovski.
 

Medicinsko-biokemijski laboratorij, Poreč 


Suvremeno opremljen opći medicinsko-biokemijski laboratorij izdaje nalaze biokemijskih i hematoloških pretraga unutar par sati, dok nalazi kompletne krvne slike (KKS) i CRP-a mogu biti gotovi za nekoliko minuta. Većinu rezultata specijalističkih pretraga (hormoni, vitamini, tumorski markeri, itd) možete dobiti već sljedeći radni dan.
 
poliklinika jerkovic 
Također, ovdje možete napraviti prenatalne testove kao što su Harmony test i Panorama. Harmony Prenatal neinvazivni je prenatalni test (NIPT) koji služi ranom i preciznom otkrivanju poremećaja kromosoma fetusa već od 10. tjedna trudnoće. Ne predstavlja nikakav rizik za trudnoću, a daleko je precizniji od bilo kojeg dosad poznatog testa probira. 
 
Voditelj laboratorija Ana Helena Lukšić, mag.med.biochem. i ostalo ljubazno osoblje potrudit će se da analize obavite u što ugodnijem ozračju i objasnit će vam sve detalje. Općenita preporuka je na vađenje krvi ujutro dođete natašte, odnosno da to jutro ne konzumirate ništa osim vode. Za vađenje krvi nije potrebno naručivanje.
 
dermatologija poliklinika jerkovic
 

Dermatologija i korektivna dermatologija 

Dr. sc. Iva Bešlić, dr. med., specijalistica dermatologije i venerologije nova je članica tima poliklinike. U poliklinici na jednom mjestu obavite sve specijalističke dermatološke preglede i postupke bez čekanja.
 
Želite li pomladiti, osvježiti i proljepšati svoju kožu u ponudi imamo i tretmane korektivne dermatologije koji uključuju kemijske pilinge, mezoterapiju, botox, dermalne filere i dr.
 
Za više informacija pošaljite nam upit ili nas nazovite!
Djelatnosti
U Poliklinici dr. Jerković bez čekanja obavite:

 • Specijalističke preglede iz: 
  • obiteljske i turističke medicine
  • medicine rada 
  • urologije
  • otorinolaringologije (uho, grlo, nos)
  • dječje kardiologije
  • kirurgije
  • dermatologije
 • Dijagnostičke postupke:
  • EKG, spirometrija, audiometrija, holter EKG i holter tlaka
  • ultrazvuk abdomena, štitnjače, dojke, , limfnih čvorova, CD (color doppler) krvožilja: vene, arterije
  • laboratorijske pretrage
 • Terapijske postupke koji uključuju: 
  • male kirurške zahvate
  • punkcije
  • infiltracije
  • kateterizaciju
  • infuzionu i injekcionu terapiju
 • Dermatokirurške postupke koji uključuju: 
  • biopsiju kožnih promjena
  • kirurško odstranjivanje tumora kože i atipičnih madeža
  • liječenje lokaliziranih upala ubodnom incizijom
  • radiokirurške postupke odstranjenja fibroma, seboroičnih keratoza, kapilara i angioma
  • krioterapiju virusnih bradavica
  • mikološku obradu i bakteriološke briseve
 
Proizvodi i usluge

Dentalna medicina (u zgradi)

 
Još jedna od djelatnosti u zgradi Poliklinike je i dentalna medicina

Doktor dentalne medicine Boris Jerković, dr.med.dent. pacijentima pruža sve stomatološke usluge u suvremeno opremljenoj ordinaciji. Radno vrijeme stomatološke ordinacije: PON - SUB 08:00 – 15:00

Pošaljite upit i naručite se za pregled.


Medicina rada, Poreč

 
Na odjelu medicine rada djeluje dr. Nikola Maslać  kod kojeg je moguće obaviti sve preglede (preventivne, izvanredne i periodičke) radnika, učenika i studenata, preglede za vozače (svih kategorija).
 
medicina rada

ORL – Uho, grlo, nos


Glavni otorinolaringolog je prof.dr.sc.Mislav Gjurić – stručnjak za bolesti nosa, sinusa i uha, te plastično-rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata. Jedan je od malobrojnih kirurga u svijetu koji izvodi najkompliciranije operacije na slušnom živcu kod tumora i ostalih bolesti u području baze lubanje. 
 
Više od profesoru Gjuriću možete pročitati na linku.

U suradnji s profesorom Gjurićem može se dogovoriti korektivna kirurgija i estetska kirurgija na odjelu uho, grlo, nos.


Konzultant za dječju kardiologiju


Naš konzultant za dječju kardiologiju je prof.dr.sc. Branko Marinović - specijalist pedijatar–kardiolog.

Profesor Marinović je bio dugogodišnji pročelnik Zavoda za dječju kardiologiju u Klinici za pedijatriju Rebro, a iz pedijatrijske kardiologije usavršavao se u Lyonu, Zapadnom Berlinu, Münchenu, Zürichu, Parizu, Londonu, Toledu i Clevelandu (Ohio, SAD).
 
djecji kardiolog
 
 
Osnovao je Ehokardiografski laboratorij u Klinici za pedijatriju Rebro. Brojnim inovacijama je unaprijedio rad Kardiološkog laboratorija i prvi kod nas uveo niz invazivnih i intervencijskih zahvata na dječjem srcu. Autor ili koautor je ukupno 166 radova, od čega dviju knjiga i poglavlja u 8 znanstvenih udžbenika. 

Kao konzultant za dječju kardiologiju, profesor Marinović će djetetu napraviti ultrazvuk srca, napraviti procjenu, dati svoje mišljenje i preporuku.
 

Kirurgija

 
Dr.med. Ante Jerković, specijalist abdominalne kirurgije
Dr.med. Damir Karlović, specijalist abdominalne kirurgije

U mogućnosti smo vršiti male kirurške zahvate, proktološke preglede, rektoskopiju, zbrinjavanje kroničnih rana, te kirurške zahvate u općoj anesteziji po dogovoru.
 
Kontaktirajte nas putem upita ili nas nazovite i naručite se na pregled!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više