TRAŽIŠ? NAĐI.

POLIKLINIKA DR. JERKOVIĆ

Ultrazvuk, urolog, laboratorij, kirurški zahvati, Poreč
O NAMA

Poliklinika Dr. Jerković 

Poliklinika je obiteljska tvrtka koja nastavlja tradiciju specijalističke ordinacije obiteljske medicine dr. Mirka Jerkovića i supruge dr. Mirjane Glumac.
Dugogodišnje iskustvo, stalno usavršavanje i modernizacija terapijskih i dijagnostičkih postupaka sada se prenosi i u još većem obujmu iskorištava u modernoj poliklinici. 
Poliklinika zapošljava potrebne specijaliste i drugo medicinsko i nemedicinsko osoblje.
 
 

DJELATNOSTI

U Poliklinici dr. Jerković možete obaviti:

- specijalističke preglede iz obiteljske medicine, turističke medicine ,urologije i medicine rada
- dijagnostičke preglede: EKG, spirometrija, audiometrija, ergometrija
-  ultrazvučna dijagnostika: abdomen, štitnjača, dojke, mišićno-koštani sustav
- male kirurške zahvate
- punkciju
- infiltracije
- kateterizaciju
- laboratorijske pretrage: krv, urin, stolica, brisevi
- dijagnostiku i terapiju iz područja urologije
- obrada rana
- infuziona i injekciona terapija
- dječja kardiologija
- holter tlaka i holter EKG

 
PROIZVODI I USLUGE

- Obiteljska i turistička medicina:
 
Specijalistički pregled, kućne posjete, dijagnostika (EKG, Spirometrija, Ultrazvuk: trbušnih organa, muskuloskeletni, dojke, štitnjača, periferni limfni čvorovi, meka tkiva, CD karotida), mali kirurški zahvati, punkcije, infiltracije, kateterizacija, infuziona terapija. Odjel obiteljske i turističke medicine vodi: dr.med. Mirko Jerković spec.obiteljske medicine

 
- Laboratorij:

Medicinsko biokemijski laboratorij je u mogućnosti da većinu pretraga uradi za nekoliko minuta do nekoliko sati.
Imamo mogućnosti izdati nalaze KKS i CRP-a u svega nekoliko minuta. Specijalističke pretrage uglavnom su gotove za 24 h. Mogućnost rada i van radnog vremena po dogovoru. Voditelj djelatnosti mr.sc. Milan Horvat, dipl.ing.med.biokemije.
 
U našem laboratoriju također imate mogućnost obaviti prenatalne testove kao što su: Harmony test i Panorama. 
  •         Harmony Prenatal test je neinvazivni prenatalni test (NIPT), točnije ifDNA test, koji služi ranom i preciznom otkrivanju poremećaja kromosoma fetusa već od 10 tjedana trudnoće. Test ne predstavlja nikakav rizik za trudnoću, a daleko je precizniji od bilo kojeg dosad poznatog testa probira.
  •         Zbog visoke preciznosti Harmony Prenatal testom mogu se izbjeći nepotrebne invazivne metode poput amniocenteze i time spriječiti neželjeni pobačaj inače zdravog djeteta
- Urologija:
 
Moderno opremljena urološka ordinacija sa svom potrebnom opremom za dijagnostiku i terapiju. 
Odjel urologije vodi: prim.dr.sc. Jordan Dimanovski
 

- Medicina rada i športa:
 
Opremljena za sve potrebne preglede u medicini rada uz najnoviji ergometer, audio i spirometar.
Odjel medicine rada vodi: dr.med. Nikola Maslać spec. medicine rada.
Odjel sportske medicine vodi: dr.sc. Jadranka Božin - Juračić  spec. medicine rada i športa

 
- Dječja kardiologija:
 
Odjel dječje kardiologije vodi: prof.dr.sc. Branko Marinović
 
Branko Marinović 
Rođen 1945. g. u Slivnu, Županija splitsko-dalmatinska. Osnovnu školu i gimnaziju završio u Imotskom, a na Medicinskom fakultetu u Zagrebu diplomirao 1969. g. s odličnom prosječnom ocjenom. Početkom 1972. g. izabran je  za asistenta-liječnika Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Specijalist je pedijatrije i uži specijalist dječje kardiologije. Doktorsku disertaciju iz područja transpozicije velikih krvnih žila u novorođenčadi obranio je 1990.g.
 
U znanstveno-nastavno zvanje docenta Medicinskog fakulteta u Zagrebu izabran je 1992.g., a u zvanje izvanrednog profesora 1999.g. U dva mandata je bio pročelnik Katedre za pedijatriju Medicinskog fakulteta u Zagrebu, te u jednom mandatu zamjenik predstojnika Klinike. Iz pedijatrijske kardiologije usavršavao se u Lyonu, Zapadnom Berlinu, Münchenu, Zürichu, Parizu, Londonu, Toledu i Clevelandu (Ohio,SAD). Godine 1980. je osnovao Laboratorij za ultrazvučnu dijagnostiku srca u Klinici za pedijatriju Rebro ("Srcevizija").
 
Inovacijama je unaprijedio rad Laboratorija za kateterizaciju srca, u kojem je izveo preko 3000 invazivnih i intervencijskih zahvata na dječjem srcu. 

Dugi niz godina pomagao je razvoju i opremanju Dječjeg odjela OB Pula.  

U kardiološkoj ordinaciji obavlja prve preglede, kontrolne preglede te izdaje dopunsko (drugo) mišljenje o problematici dječjeg srca, od dobi novorođenčeta pa do završetka razdoblja rasta. Ocjenjuje EKG-zapise te izvodi i ocjenjuje kolor-doplerske ultrazvučne nalaze dječjeg srca na suvremenom uređaju. 

Daje ocjenu o dopuštenoj razini fizičkog opeterećenja djece-sportaša, a u slučaju potrebe za širom dijagnostičkom obradom i liječenjem srca u djece uspostavlja brze kontakte s odgovarajućim službama tercijarnih ustanova u zemlji i inozemstvu. 

Govori, čita i piše engleski, njemački i francuski jezik, a služi se talijanskim jezikom. Oženjen je, otac je dvoje djece i djed trojice unuka. U slobodno vrijeme igra boće, piše i recitira poeziju.
 
- Otorinolaringologija
 
Voditelj odjela otorinolaringologije: prof. dr. sc. Mislav Gjurić dr.med.
Estetska kirurgija, plastična kirurgija glave i vrata
 
Životopis: 

Stručnjak za bolesti nosa, sinusa i uha, te plastično-rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata. Područja posebnog interesa su funkcionalno-estetska kirurgija nosa, endoskopska laserska kirurgija sinusa i mikrokirurgija uha i slušnog živca. Jedan je od malobrojnih kirurga u svijetu koji izvodi najkompliciranije operacije na slušnom živcu kod tumora i ostalih bolesti u području baze lubanje. Kao član tima M.E. Wiganda i W. Drafa, pionira endoskopske kirurgije sinusa i baze lubanje u svijetu, pridonio je pokretanju i razvoju te kirurgije u Hrvatskoj.

Rođen u Zagrebu, diplomirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, specijalizirao otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata i doktorirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Habilitacija i profesura na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Erlangen-Nürnberg, te tijekom 15-godišnjeg rada u Erlangenu subspecijalizacija iz plastične kirurgije glave i vrate te mikrokirurgije baze lubanje. Na Sveučilištu Frankfurt a.M. subspecijalizacija iz alergologije.

Profesor Gjurić je nastavnik na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Erlangen-Nürnberg i Zagreb. Član i počasni član prestižnih međunarodnih stručnih udruženja, koja pretežito okupljaju stručnjake iz područja kirurgije uha i plastično-rekonstruktivne kirurgije glave i vrata. Redoviti je pozvani predavač na kongresima, stručnim sastancima i voditelj praktičnih kurseva za edukaciju mlađih liječnika diljem svijeta.

 


 
REFERENCE POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"POLIKLINIKA DR. JERKOVIĆ" se nalazi u ovim kategorijama
ultrazvuk, kirurški zahvati, punkcije, medicinsko - biokemijski laboratorij, urolog, Poreč, Istra, EKG, Spiro-metrija, Ultrazvuk: trbušnih organa, muskuloskeletni, dojke, štitnjača, periferni limfni čvorovi, meka tkiva, CD karotida, Medicina rada, ergometar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se