Pošalji upit
Slanje…
O nama

Poliklinika dr. Jerković, Poreč

 
Poliklinika dr. Jerković obiteljska je tvrtka pod ravnanjem dr. Mirka Jerkovića i supruge dr. Mirjane Glumac, osnovana 2015. godine na adresi Vladimira Gortana 25, Poreč

Osoblje Poliklinike svoj rad temelji na dugogodišnjem iskustvu i konstantnom usavršavanju. Kao moderna poliklinika, uslugu unaprjeđuju modernim terapijskim i dijagnostičkim postupcima

Osim kod doktora specijalista opće medicine, u sklopu Poliklinike možete se naručiti za urološki ili ORL pregled (uho grlo nos), pregled kod dječjeg kardiologa i za medicinu rada ili sporta.
 
 
 

Obiteljska i turistička medicina

 
Osim općeg pregleda u ordinaciji obiteljske i turističke medicine u Poreču, specijalisti će, po potrebi, napraviti i ultrazvuk te laboratorijska testiranja. Od velike je prednosti sve te preglede moći obaviti na jednom mjestu: specijalistički pregled, dijagnostiku, male kirurške zahvate, punkcije, infiltracije, kateterizacije, infuzionu terapiju... 
  
 

Ultrazvuk, Poreč 


U Poliklinici Dr. Jerković u Poreču možete napraviti ultrazvuk trbušnih organa, dojke, štitnjače, perifernih limfnih čvorova, mekih tkiva, color dopler vena i arterija. Nakon pregleda, specijalisti će vam protumačiti nalaze i, ako je to potrebno, uputiti vas na daljnje liječenje. 

Ovdje također možete obaviti kontrolne preglede, odstranjivanje šavova, previjanje rana i male kirurške zahvate. 
 
Ako je potrebno, predložit će vam se i kirurški zahvati koji se dogovaraju sa suradnicima u specijaliziranim ordinacijama. U suradnji s profesorom Gjurićem može se dogovoriti estetska kirurgija. Naravno, zahvatima prethode detaljni specijalistički pregledi i konzultacije s doktorima u Poreču ili Zagrebu. 

Urolog, Poreč

 
U Poliklinici Dr. Jerković u Poreču nalazi se i moderno opremljena urološka ordinacija u kojoj možete napraviti preventivne preglede. Urolog će vam, sukladno dijagnozi, odrediti odgovarajuću terapiju. 

Glavni urolog i voditelj odjela je prim.dr.sc. Jordan Dimanovski.
 

Medicinsko-biokemijski laboratorij, Poreč 


Suvremeno opremljen opći medicinsko-biokemijski laboratorij izdaje nalaze biokemijskih i hematoloških pretraga unutar par sati, dok nalazi kompletne krvne slike (KKS) i CRP-a mogu biti gotovi za nekoliko minuta. Većinu rezultata specijalističkih pretraga (hormoni, vitamini, tumorski markeri, itd) možete dobiti već sljedeći radni dan.
 
Također, ovdje možete napraviti prenatalne testove kao što su Harmony test i Panorama. Harmony Prenatal neinvazivni je prenatalni test (NIPT) koji služi ranom i preciznom otkrivanju poremećaja kromosoma fetusa već od 10. tjedna trudnoće. Ne predstavlja nikakav rizik za trudnoću, a daleko je precizniji od bilo kojeg dosad poznatog testa probira.
 
Laboratorij Poreč 
 
Voditelj laboratorija Ana Helena Lukšić, mag.med.biochem. i ostalo ljubazno osoblje potrudit će se da analize obavite u što ugodnijem ozračju i objasnit će vam sve detalje. Općenita preporuka je na vađenje krvi ujutro dođete natašte, odnosno da to jutro ne konzumirate ništa osim vode. Za vađenje krvi nije potrebno naručivanje.
Djelatnosti
 • Ultrazvuk
 • Urolog
 • Laboratorij
 • ORL (otorinolaringologiija) - uho, grlo, nos
 • Medicina rada 
 • Dentalna medicina
 • Kirurgija
 • Poreč 
 
U Poliklinici dr. Jerković možete obaviti:

 • Specijalističke preglede iz: 
  • obiteljske i turističke medicine
  • medicine rada 
  • urologije
  • otorinolaringologije (uho, grlo, nos)
  • dječje kardiologije
  • kirurgije
 • Dijagnostičke postupke:
  • EKG, spirometrija, audiometrija, holter EKG i holter tlaka
  • ultrazvuk abdomena, štitnjače, dojke, , limfnih čvorova, CD (color doppler) krvožilja: vene, arterije
  • laboratorijske pretrage
 • Terapijske postupke koji uključuju: 
  • male kirurške zahvate
  • punkcije
  • infiltracije
  • kateterizaciju
  • infuzionu i injekcionu terapiju

Ultrazvuk Poreč 
Proizvodi i usluge

Dentalna medicina (u zgradi)

 
Još jedna od djelatnosti u zgradi Poliklinike je i dentalna medicina

Doktor dentalne medicine je Boris Jerković, dr.med.dent. Radno vrijeme: PON - SUB 08:00 – 15:00

Pošaljite upit i naručite se za pregled.


Medicina rada, Poreč

 
Na odjelu medicine rada djeluje dr. Nikola Maslać  kod kojeg je moguće obaviti sve preglede (preventivne, izvanredne i periodičke) radnika, učenika i studenata, preglede za vozače (svih kategorija).
 
Medicina rada i sporta, Poreč 
 

ORL – Uho, grlo, nos


Glavni otorinolaringolog je prof.dr.sc.Mislav Gjurić – stručnjak za bolesti nosa, sinusa i uha, te plastično-rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata. Jedan je od malobrojnih kirurga u svijetu koji izvodi najkompliciranije operacije na slušnom živcu kod tumora i ostalih bolesti u području baze lubanje. 
 
Više od profesoru Gjuriću možete pročitati na linku.

U suradnji s profesorom Gjurićem može se dogovoriti korektivna kirurgija i estetska kirurgija na odjelu uho, grlo, nos.

Konzultant za dječju kardiologiju


Naš konzultant za dječju kardiologiju je prof.dr.sc. Branko Marinović - specijalist pedijatar–kardiolog.

Profesor Marinović je bio dugogodišnji pročelnik Zavoda za dječju kardiologiju u Klinici za pedijatriju Rebro, a iz pedijatrijske kardiologije usavršavao se u Lyonu, Zapadnom Berlinu, Münchenu, Zürichu, Parizu, Londonu, Toledu i Clevelandu (Ohio, SAD). Osnovao je Ehokardiografski laboratorij u Klinici za pedijatriju Rebro. Brojnim inovacijama je unaprijedio rad Kardiološkog laboratorija i prvi kod nas uveo niz invazivnih i intervencijskih zahvata na dječjem srcu. Autor ili koautor je ukupno 166 radova, od čega dviju knjiga i poglavlja u 8 znanstvenih udžbenika. 

Kao konzultant za dječju kardiologiju, profesor Marinović će djetetu napraviti ultrazvuk srca, napraviti procjenu, dati svoje mišljenje i preporuku.
 
Kirurgija
 
dr.med. Ante Jerković,specijalist abdominalne kirrugije
dr.med. Damir Karlović,specijalist abdominalne kirrugije
U mogućnosti smo vršiti male kirurške zahvate, proktološke preglede, rektoskopiju, zbrinjavanje kroničnih rana, te kirurške zahvate u općoj anesteziji po dogovoru.


 

 

Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

U poliklinici dr. Jerkovića obiteljska i turistička medicina stalno se usavršavaju modernim pristupom (video)

Uz sveobuhvatni pristup zdravlju, usluga specijalistički pregledi turističke medicine kvalitetna je i brza ...

Poliklinika u Poreču nudi pacijentima sve na jednom mjestu (video)

Obiteljska i turistička poliklinika u Poreču...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se