TRAŽIŠ? NAĐI.

KAPLJICA

Sanacija vlažnog zida, isušivač vlage, najam, vlaga u stanu, Poreč
O NAMA

Uz obrt Kapljica iz Poreča riješite se vlage u stanu i vlažnih zidova

 
Kapljica je obrt iz Poreča koji se bavi isušivanjem i odvlaživanjem zgrada, privatnih kuća, stanova i ostalih objekata te sanacijom nakon poplava.
 
Isušivanje se provodi s ciljem smanjenja količine vode u podu, odnosno, u glazuri ili estrihi, zidovima i stropovima. Osim toga vam nudimo i najam isušivača vlage, odvlaživača zraka, grijalica i termogenih topova. 
 
Vlaga u stanu, Poreč, Kapljica
 
Imate li problema s vlagom, naši djelatnici pomoći će vam riješiti ih se. Bilo da se radi o puknuću cijevi, kapilarnoj vlazi u zidu ili bržem sušenju zidova novogradnje, uz modernu opremu, stručno znanje i visoki stupanj profesionalnosti ponudit ćemo vam optimalno rješenje.
 
Vršimo detekciju, digitalno mjerenje vlage CM metodom, te termovizijskom kamerom.
 
Najam isušivača vlage, Kapljica, Poreč
 
U slučaju poplave radimo i ispunjavanje vode kao i dubinsko isušivanje
 
Naše su usluge dostupne prije završetka izgradnje objekta novogradnje ili u starogradnji prilikom sanacije i adapracije. 

Osigurajte si dom bez vlage,
nazovite obrt Kapljica iz Poreča ili nam pošaljite upit.
DJELATNOSTI

Najam odvlaživača, isušivača vlage, Poreč, Kapljica 
PROIZVODI I USLUGE

Vlaga u stanu

Plijesan i gljivice na zidovima posljedica su prodora vlage izvana ili pretjerane količine vlage u zraku. To može negativno utjecati na zdravlje osobito kod male djece, alergičara, asmatičara i osoba s oslabljenim imunitetom.
 
Vlaga ujedno pospješuje propadanje i deformiranje namještaja, odjeće i uređaja. Obrt Kapljica može vam pomoći prevenirati njihov nastanak uz pomoć odvlaživača i isušivača zraka, termogenih topova te grijalica koje vam dajemo i u najam.

Sanacija vlažnog zida 

U slučaju da ste već primijetili vlagu ili sive tragove na zidovima ili stropu nazovite nas kako bi sanirali vlažan zid. 

Odvlaživanje vinskih podruma

Količina vlage u zraku u vinskom podrumu utječe na razvijanje vina, a samim time i na njegovu kvalitetu, stoga je smanjenje vlage ključno. Zahvaljujući modernim isušivačima u vašem ćemo vinskom podrumu kreirati optimalne uvjete.
 
Odvlaživanje vinskih podruma, Kapljica, Poreč POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"KAPLJICA" se nalazi u ovim kategorijama
Sanacija vlažnog zida, isušivač vlage, najam, vlaga u stanu, Poreč, odvlaživač zraka,najam, hitne intervencije, isušivač vlage, vlaga u stanu, vlaga u zidu sanacija, isušivanje vlage, vlaga, Poreč

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se