TRAŽIŠ? NAĐI.

ZORRO

Keramičar, postavljanje keramike, keramičkih pločica, hidroizolacija, Poreč
Naziv poslovnog subjekta:    ZORRO
  Motovunska 24, Poreč 52440

Županija:   Istarska županija
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Zoran Milić
https://www.eistra.info/keramicar-zorro/
O NAMA

Zorro, Poreč: keramičar, postavljanje keramičkih pločica, hidroizolacija bazena

 
Specijalizirani smo tim za sve vrste keramičarskih radova, od postavljanje keramičkih pločica; zidnih i podnih do postavljanja mozaika i hidroizolacije, na području Poreča i cijele Istre.
Keramičarski radovi završni su radovi koji daju završni izgled i osobnost svakom prostoru.
Iskustvo, godine rada i učenja u postavljanju keramičkih pločica kao i brojni zadovoljni klijenti rezultat su predanog i pedantnog rada.
 
Keramičar Poreč
 

Keramičar, postavljanje keramike i keramičkih pločica

Postavljamo keramičke pločice u kupaonici, kuhinji, dnevnom boravku, kao i na svim vanjskim prostorima. Moderan trend koji prate jednostavne linije i podovi laki za održavanje, privlači sve veći broj klijenata koji se odlučuju za postavljanje keramičkih pločica u svim prostorijama uključujući i sobe za spavanje.
Naše iskustvo u postavljanju keramike i tim profesionalaca, udovoljit će svim vašim zahtjevima. Obratite nam se, rado ćemo doći vidjeti vaš prostor i savjetovati vas pri odabiru najboljih obloga za vaš dom.
 

Adaptacija kupaonica, stanova i renoviranje

Adaptacija kupaonice zahtjevan je projekt jer uključuje gotovo sve faze gradnje ovisno o opsegu uređenja i željama klijenta. Adaptacija kupaonice uključuje demontažu starih sanitarija, skidanje keramičkih pločica u kupaonici, vodoinstalaterske radove, te postavljanje pločica.
Iskusan smo tim, sa dugogodišnjim iskustvom u građevinarstvu, te naš tim stručnjaka u mogućnosti je pedantno i profesionalno odraditi svaki posao.
Pomoći ćemo vam pri odabiru materijala, savjetima i planiranjem, kako biste u konačnici bili zadovoljni sa kompletnom adaptacijom kupaonice ili stana.
 

Postavljanje kamena / postavljanje dekorativnog kamena

Želite li uljepšati detalj u svom prostoru, mi vam predlažemo postavljanje dekorativnog kamena jednog ili samo dijela zida. Prema vašim željama i potrebama postavljamo sve vrste kamenih zidova, kamenih obloga i podova kako u unutarnjim prostorima tako i vanjskim.

Postavljanje mozaika

Specijalizirani smo za postavljanje svih vrsta mozaika bilo da je to mozaik za dekoraciju prostora, ili mozaik pločica za popločavanje bazena.


DJELATNOSTI

  • keramičar
  • postavljanje keramike, keramičkih pločica
  • adaptacije kupaonica
  • hidroizolacija bazena
  • postavljanje mozaika
  • popločavanje bazena 
  • ključ u ruke
PROIZVODI I USLUGE

Hidroizolacija

Hidroizolacija je bitan faktor prilikom izgradnje ili sanacije, jer je sustavno rješenje koje sprječava prodor vlage u zidove i podove. 
Iskusan smo tim u postavljanju hidroizolacije na svim površinama; od hidroizolacije ravnih krovova, hidroizolacije temelja, terasa, balkona i podruma.
Dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga hidroizolacija, na području Poreča, Istre a i izvan Hrvatske, potvrda je kvalitete i profesionalnosti našeg rada i ljudi koji stoje iza tvrtke Zorro.
 

Hidroizolacija bazena

Kako bi se spriječio prodor vode iz okolnog tla u konstrukciju bazena, u bazenu je potrebno napraviti hidroizolaciju. Dugogodišnjim iskustvom u postavljanju hidroizolacije, brzo i kvalitetno izvest ćemo i najkompliciranije hidroizolacije bazena.
 

Popločavanje bazena pločicama

Bavimo se svim vrstama keramičarskih radova, a jedan od načina završnog izgleda bazena je i popločavanje bazena pločicama. Nakon pripreme bazenske školjke i hidroizolacije bazena, na red dolazi i završno oblaganje i postavljanje keramičkih pločica u unutrašnjost bazena i bazenske plaže. Dugogodišnje iskustvo, pedantan i odgovoran način poslovanja naša je misao vodilja.

Ključ u ruke

Dugogodišnjim radom stekli smo značajno iskustvo i stručnost u građevinarstvu. Po sistemu ključ u ruke kompletno isporučujemo gradnju ili adaptaciju objekta od temelja do krova za sve vrste objekata.

Postavljanje pločica


  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se