Pošalji upit
Slanje…
O nama

Zorro, Poreč: keramičar, postavljanje keramičkih pločica, hidroizolacija bazena

 
Specijalizirani smo tim za sve vrste keramičarskih radova, od postavljanje keramičkih pločica; zidnih i podnih do postavljanja mozaika i hidroizolacije, na području Poreča i cijele Istre.
Keramičarski radovi završni su radovi koji daju završni izgled i osobnost svakom prostoru.
Iskustvo, godine rada i učenja u postavljanju keramičkih pločica kao i brojni zadovoljni klijenti rezultat su predanog i pedantnog rada.
 
Keramičar Poreč
 

Keramičar, postavljanje keramike i keramičkih pločica

 
Postavljamo keramičke pločice u kupaonici, kuhinji, dnevnom boravku, kao i na svim vanjskim prostorima. Moderan trend koji prate jednostavne linije i podovi laki za održavanje, privlači sve veći broj klijenata koji se odlučuju za postavljanje keramičkih pločica u svim prostorijama uključujući i sobe za spavanje.
Naše iskustvo u postavljanju keramike i tim profesionalaca, udovoljit će svim vašim zahtjevima. Obratite nam se, rado ćemo doći vidjeti vaš prostor i savjetovati vas pri odabiru najboljih obloga za vaš dom.
 

Adaptacija kupaonica, stanova i renoviranje

 
Adaptacija kupaonice zahtjevan je projekt jer uključuje gotovo sve faze gradnje ovisno o opsegu uređenja i željama klijenta. Adaptacija kupaonice uključuje demontažu starih sanitarija, skidanje keramičkih pločica u kupaonici, vodoinstalaterske radove, te postavljanje pločica.
Iskusan smo tim, sa dugogodišnjim iskustvom u građevinarstvu, te naš tim stručnjaka u mogućnosti je pedantno i profesionalno odraditi svaki posao.
Pomoći ćemo vam pri odabiru materijala, savjetima i planiranjem, kako biste u konačnici bili zadovoljni sa kompletnom adaptacijom kupaonice ili stana.
 

Postavljanje kamena / postavljanje dekorativnog kamena

 
Želite li uljepšati detalj u svom prostoru, mi vam predlažemo postavljanje dekorativnog kamena jednog ili samo dijela zida. Prema vašim željama i potrebama postavljamo sve vrste kamenih zidova, kamenih obloga i podova kako u unutarnjim prostorima tako i vanjskim.

Postavljanje mozaika

 
Specijalizirani smo za postavljanje svih vrsta mozaika bilo da je to mozaik za dekoraciju prostora, ili mozaik pločica za popločavanje bazena.
Djelatnosti
  • Keramičar
  • Postavljanje keramike, keramičkih pločica
  • Adaptacije kupaonica
  • Hidroizolacija bazena
  • Postavljanje mozaika
  • Popločavanje bazena 
  • Ključ u ruke
 
Proizvodi i usluge

Hidroizolacija

 
Hidroizolacija je bitan faktor prilikom izgradnje ili sanacije, jer je sustavno rješenje koje sprječava prodor vlage u zidove i podove. 
Iskusan smo tim u postavljanju hidroizolacije na svim površinama; od hidroizolacije ravnih krovova, hidroizolacije temelja, terasa, balkona i podruma.
Dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga hidroizolacija, na području Poreča, Istre a i izvan Hrvatske, potvrda je kvalitete i profesionalnosti našeg rada i ljudi koji stoje iza tvrtke Zorro.
 

Hidroizolacija bazena

 
Kako bi se spriječio prodor vode iz okolnog tla u konstrukciju bazena, u bazenu je potrebno napraviti hidroizolaciju. Dugogodišnjim iskustvom u postavljanju hidroizolacije, brzo i kvalitetno izvest ćemo i najkompliciranije hidroizolacije bazena.
 

Popločavanje bazena pločicama

 
Bavimo se svim vrstama keramičarskih radova, a jedan od načina završnog izgleda bazena je i popločavanje bazena pločicama. Nakon pripreme bazenske školjke i hidroizolacije bazena, na red dolazi i završno oblaganje i postavljanje keramičkih pločica u unutrašnjost bazena i bazenske plaže. Dugogodišnje iskustvo, pedantan i odgovoran način poslovanja naša je misao vodilja.

Ključ u ruke

 
Dugogodišnjim radom stekli smo značajno iskustvo i stručnost u građevinarstvu. Po sistemu ključ u ruke kompletno isporučujemo gradnju ili adaptaciju objekta od temelja do krova za sve vrste objekata.
 

Postavljanje pločica


 

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više