Pošalji upit
Slanje…

KLARIĆ TRANSPORT

Autoprijevoz, prijevoz tereta, namještaja, selidbe, movers, logistika, Istra, Rijeka

Dalibor Klarić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Selidbe, prijevoz namještaja i autoprijevoz tereta Klarić transport stoji vam na raspolaganjuObrt «Klarić transport» osnovan je 2005. godine sa sjedištem u mjestu Sveti Donat koje se nalazi na staroj cesti Buzet–Pazin.

Naša primarna djelatnost je autoprijevoz robe i tereta u zemlji i inozemstvu, a također se bavimo i posredovanje kod prijevozničkih poslova u transportu te nudimo usluge logistike
 
Svojim komitentima pružamo sigurnu uslugu prijevoza svih tereta.
 
 
 
Kod selidbi stojimo na usluzi za ukrcavanje namještaja, prijevoz i iskrcavanje.
 
S obzirom na zahtjeve tržišta, često širimo naš vozni park i podižemo standarde kako bismo vam pružili što kvalitetniju uslugu.
 
Naša su nam vozila osnovno sredstvo za rad. Iz tog razloga posebnu pažnju posvećujemo njihovom redovitom održavanju i servisiranju.

Naš vozni park čine:
 
  • Kamion Iveco EUROCARGO 3,2 tona, 36 m3
  • Kamion Iveco EUROCARGO 4,6 tona, 58 m3
  • Kamion Iveco EUROCARGO 3,1 tona, 45 m3
  • Kamion Mercedes Actors 14 tona, 120 m3


  • 2 x Kombi Citroen Jumper 1,45 tona, 17 m3
  • Kombi Fiat Ducato 1,45 tona, 17 m3
 
Individualan pristup svakom klijentu i poštivanje važnosti rokova, osigurava kvalitetne, brze i pouzdane usluge prijevoza vaše robe na željenu destinaciju.


Obratite nam se s povjerenjem!
 

Proizvodi i usluge
  HR  
 

Autoprijevoz | Prijevoz tereta

 
Nudimo vam usluge autopijevoza robe i raznih vrsta tereta na destinacije u Hrvatskoj i u inozemstvu. Naš iskusni tim za vašu se robu brine od početka do kraja puta kako bismo je siguno isporučili na željenu destinaciju.
 
Prijevoz tereta vršimo kombijima i kamionima nosivosti od 1,45 pa do 14 tona. 

Selidbe

 
Vršimo usluge selidbe na lokalnoj i međunarodnoj razini. U našem se voznom parku nalaze kombiji i kamioni koji mogu prevesti i do 120m3 tereta i namještaja.
 
Trebate li pouzdanu tvrtku za selidbe,
 
  EN  
 

Movers | Removals

 
Klaric Trasport specializes in removals, storage, shipping and logistics. In short, we’re experts in moving stuff and keeping it safe. 
 
Looking to move to or from Croatia soon? We have the right team of movers with vans and trucks that can be useful for all types of moves.
 
You can hire us for small and large moves, single furniture removal to a complete house relocation. We will safely transport your home items to their new location and help with unloading.

Contact us
 for more info about our removal services 

Prijevoz tereta-selidbe Istra
 
 

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više