TRAŽIŠ? NAĐI.

KLARIĆ TRANSPORT

Autoprijevoz, prijevoz tereta, namještaja, selidbe, movers, logistika, Buzet, Istra, Rijeka
Naziv poslovnog subjekta:    KLARIĆ TRANSPORT
  Sveti Donat 47/2, Buzet 52420

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Dalibor Klarić
https://www.eistra.info/klaric
O NAMA

Za selidbe, prijevoz namještaja i autoprijevoz tereta Klarić transport stoji vam na raspolaganjuObrt «Klarić transport» osnovan je 2005. godine sa sjedištem u mjestu Sveti Donat koje se nalazi na staroj cesti Buzet–Pazin.

Naša primarna djelatnost je autoprijevoz robe i tereta u zemlji i inozemstvu, a također se bavimo i posredovanje kod prijevozničkih poslova u transportu te nudimo usluge logistike
 
Svojim komitentima pružamo sigurnu uslugu prijevoza svih tereta.
 
 
 
Kod selidbi stojimo na usluzi za ukrcavanje namještaja, prijevoz i iskrcavanje.
 
S obzirom na zahtjeve tržišta, često širimo naš vozni park i podižemo standarde kako bismo vam pružili što kvalitetniju uslugu.
 
Naša su nam vozila osnovno sredstvo za rad. Iz tog razloga posebnu pažnju posvećujemo njihovom redovitom održavanju i servisiranju.

Naš vozni park čine:
 
  • Kamion Iveco EUROCARGO 3,2 tona, 36 m3
  • Kamion Iveco EUROCARGO 4,6 tona, 58 m3
  • Kamion Iveco EUROCARGO 3,1 tona, 45 m3
  • Kamion Mercedes Actors 14 tona, 120 m3


  • 2 x Kombi Citroen Jumper 1,45 tona, 17 m3
  • Kombi Fiat Ducato 1,45 tona, 17 m3
 
Individualan pristup svakom klijentu i poštivanje važnosti rokova, osigurava kvalitetne, brze i pouzdane usluge prijevoza vaše robe na željenu destinaciju.


Obratite nam se s povjerenjem!
 

PROIZVODI I USLUGE

  HR  
 

Autoprijevoz | Prijevoz tereta

 
Nudimo vam usluge autopijevoza robe i raznih vrsta tereta na destinacije u Hrvatskoj i u inozemstvu. Naš iskusni tim za vašu se robu brine od početka do kraja puta kako bismo je siguno isporučili na željenu destinaciju.
 
Prijevoz tereta vršimo kombijima i kamionima nosivosti od 1,45 pa do 14 tona. 

Selidbe

 
Vršimo usluge selidbe na lokalnoj i međunarodnoj razini. U našem se voznom parku nalaze kombiji i kamioni koji mogu prevesti i do 120m3 tereta i namještaja.
 
Trebate li pouzdanu tvrtku za selidbe,
 
  EN  
 

Movers | Removals

 
Klaric Trasport specializes in removals, storage, shipping and logistics. In short, we’re experts in moving stuff and keeping it safe. 
 
Looking to move to or from Croatia soon? We have the right team of movers with vans and trucks that can be useful for all types of moves.
 
You can hire us for small and large moves, single furniture removal to a complete house relocation. We will safely transport your home items to their new location and help with unloading.
 
Contact us
for more info about our removal services! POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"KLARIĆ TRANSPORT" se nalazi u ovim kategorijama
prijevoz, transport, autoprijevoznik, tereta, robe, selidbe , međunarodni, usluge, ukrcavanje, iskrcavanje, domaći prijevoz, tuzemstvo, inozemstvo, selidbe Rijeka, Buzet, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se