Pošalji upit
Slanje…
O nama

Drvni centar Klen Plus

Obiteljsko poduzeće Klen d.o.o., osnovano 1990. godine, kontinuirano širi svoje poslovanje s fokusom na proizvodnju i montažu drvnih konstrukcija, vanjsko oblaganje podova (decking) te moderno korištenje drva u uređenju interijera. Sa dugogodišnjim iskustvom i referencama kako u zemlji, tako i inozemstvu, jamčimo kvalitetu i pouzdanost svojim klijentima.

Nudimo širok asortiman drvnih proizvoda visoke kvalitete, uključujući lamelirane i KVH grede, građevinske grede po narudžbi, brodski pod raznih klasa te ostalu drvenu građu. 

Suvremeni proizvodni pogon s visokotehnološkim strojevima omogućava prilagodbu tržišnim trendovima, a europski fond za strukturni razvoj podržao je nabavu novih strojeva krajem 2017. i u prvoj polovici 2018. godine. Svi materijali ugrađeni u proizvode posjeduju potrebne certifikate i ateste, a veliki skladišni prostor od 2000 m2 zatvorenog i 3000 m2 otvorenog prostora omogućava pravovremeno odgovaranje na zahtjeve klijenata.

Pošaljite upit, raspitajte se o asortimanu i cijenama, naše stručno osoblje svakodnevno Vam je na raspolaganju te će Vam rado pomoći idejnim rješenjima i savjetima.
 
 

Drvena i rezana građa | Lamelirane i KVH grede

 
Nudimo vam široki asortiman kvalitetne drvene građe po povoljnim cijenama. Iz asortimana izaberite potpuno suhe KVH i lamelirane grede ili  građevinske piljene grede iz pilane.  Sve grede režemo na mjere koje su Vam potrebne. Na skladištu uvijek imamo lamelirane i KVH grede u  standardnim dimenzijama (5*10, 6*10, 6*12, 10*10, 8*12, 10*12, 10*14, 12*14, 12*16, 16*20 i 20*24), dok sve ostale dimenzije možemo naručiti i u kratkom roku isporučiti. Građevinske piljene grede režu se na mjeru. Svu građu možemo obraditi i  strojno impregnirati visokokvalitetnom ekološkom impregnacijom kako bi se dugotrajno zaštitila.

Brodski pod

 
Brodski pod naziv je za podnu oblogu od drveta, iako je u današnje vrijeme njegova primjena višestrana.  U našoj ćete trgovini pronaći brodske podove različitih dimenzija, profila i klasa  od 19 pa do 40 mm debljine i od 116 pa sve do 171 mm širine. Kao dodatnu uslugu nudimo  strojnu impregnaciju za dugotrajnu zaštitu. 
 
 
 

Decking

 
Čvrsta struktura i termo obrada drva decking čine otpornim na štetočine i vlagu te je stoga pogodan za korištenje u vanjskom prostoru poput vrtova, terasa i prostora oko bazena. Ruski bor i sibirski ariš idealni su za podne obloge zbog svojih prirodnih karakteristika te će svakom  prostoru dati  elegantan i moderan izgled. U ponudi imamo različite debljine deckinga u različitim dužinama. Učinite svoju oazu mira atraktivnom i sigurnom, montažu deckinga prepustite nama. Rado ćemo vam pomoći odabrati najkvalitetniju vrstu drveta prilagođenu vanjskoj površini koju želite obložiti.
 

Peleti

 
Drveni peleti proizvedeni su iz prešanog usitnjenog drveta ili piljevine i valjkastog su oblika. Imaju vrlo nizak sadržaj vlage što omogućava vrlo visoku učinkovitost sagorijevanja. Koriste se u pećima za grijanje stambenih objekata ili za proizvodnju električne energije.
 
U Klenu možete naručiti drvene pelete za nadolazeću zimu!
 
 
Izrada i montaža drvenih terasa za mobilne kućice
 
Izrađujemo drvene terase za mobilne kućice od visokokvalitetnog drva, impregnirane sukladno ekološkim standardima, uz montažu na terenu. Idejnim rješenjima i stručnim savjetima možemo udovoljiti svakoj Vašoj želji po pitanju tipa terase, konstrukcije, boje, dimenzije.
 
Pošaljite upit na mail a mi ćemo Vam rado poslati katalog terasa na adresu. 
Djelatnosti

 • Prodaja KVH i lameliranih greda
 • Prodaja brodskog poda i deckinga
 • Prodaja rezane građe
 • Izrada i montaža drvenih konstrukcija
 • Izrada i montaža drvenih terasa
 
Proizvodi i usluge

 • Prodaja rezane građe i drvenih greda
 • Prodaja lameliranih i KVH greda 
 • Prodaja brodskog poda i deckinga
 • Prodaja daske 25 i 50 mm
 • Prodaja rezanih elemenata
 • Prodaja letvi
 • Prodaja OSB ploča
 • Prodaja impregnacije za drvo
 • Prodaja briketa
 • Usluga strojnog impregniranja greda, brodskog poda 
 • Usluga strojne obrade završetaka greda, blanjanje greda
 • Izrada i montaža drvenih terasa za mobilne kućice
 • Izrada vrtnih kućica
 • Izrada i montaža nadstrešnica i pergola
 • Izrada glamping namještaja
 • Usluga transporta
 
 

Opremanje interijera

Izrađujemo spavaće sobe, namještaj za predsoblja, kuhinje po mjeri, stepenice u drvu, sjedeće unutarnje garniture te namještaj za ugostiteljske objekte. Sve radove obavljamo profesionalno i precizno što naše proizvode čini kvalitetnim i dugotrajnim.
 
 
Rješenja za Vaš eksterijer
 
Drvene ograde, tende, pergole, nadstrešnice, decking, postavljanje poda oko bazena, vrtni namještaj, sjenice, terase - sve na jednom mjestu. 
 
Za dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama, posjetite našu web stranicu klen.hr, pošaljite upit ili nas nazovite.
 

 Izrada vrtnih kućica i drvenih konstrukcija
 
Uređujete okoliš kuće, prostor oko bazena, balkonski prostor  ili Vam možda treba natkriveno parkirno mjesto za Vaš automobil? U tom slučaju nadstrešnica ili pergola idealno je rješenje!

Izrađene od najkvalitetnijeg drva, s pokrovom ili bez,  ekološki su prihvatljivo rješenje te stoga i vrlo popularne.

Ukoliko Vam je potrebna zahtjevnija drvena konstrukcija, obratite nam se s povjerenjem, naš će Vam stručni tim pomoći pri provođenju ideje u djelo ili savjetom olakšati odluku ukoliko se dvoumite!

 
 
Vrtne kućice po Vašoj mjeri, izrađene od najkvalitetnijih materijala, dugoročno zaštićene od negativnih vanjskih utjecaja, pokrivene bitumenskom gutom uz montažu na terenu. 

Pošaljite upit i saznajte više o našim vrtim kućicama i drvenim konstrukcijama.
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Zašto je decking sve popularniji u uređenju eksterijera?

Klen Plus: sve od drva i sve za drvo na jednom mjestu!...

Uređenje eksterijera drvenim elementima - pogledajte galeriju fotografija!

Drveni elementi poput deckinga, drvenih terasa, pergola i nadstrešnica idealni su za funkcionalno uređenje eksterijera...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više