Pošalji upit
Slanje…
O nama

Dobrodošli!
Kamenoklesarski obrt Mozaik osnovan je 1992 godine, a bavimo se isključivo obradom kamena, mramora i granita te montažo istoga. Trenutno zapošljavamo 10 stalnih zaposlenika sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem u obradi te još nekoliko kooperanata prema potrebi.
Naša proizvodnja obuhvaća građevine, spomenike, stambene objekte, uređenje interijera, eksterijera i sve ostalo što se tiče kamena. Zahvaljujući velikom broju materijala na vlastitom lageru našim klijentima nudimo bogati izbor materijala, čak stotinjak vrsta granita, mramora i kamena koji se obrađuju prema želji kupca.
Posjedujemo sve strojeve za rezanje i obradu kamena mramora i granita, što omogućuje kontinuiranu proizvodnju cijele palete proizvoda kao što su kamene ploče, mramorne ploče i granitne ploče, zatim kameni blokovi, klupice, stubišta, podne i fasadne obloge od mramora i granita, kamini, stolovi te velik izbor nadgrobnih spomenika.
Za sve navedene proizvode spremni smo ponuditi kvalitetnu ugradnju istih.
Za kamenoklesare nudimo ploče granita kojega direktno uvozimo iz Italije od renomiranih talijanskih proizvođača. Mramore i vapnence kupujemo u blokovima koje potom sami režemo u ploče raznih debljina i veličina kako odgovara kupcu.
Za te iste ploče ili masive nudimo i mnogo obrada kao što su poliranje, antikiranje, štokovanje,  štokovano+antico, paljeno, paljeno+antico, pjeskareno...
Klesarima stojimo na raspolaganju i nudimo uslugu rezanja blokova po njihovim željama. Trenutno imamo u ponudi materijale: Carrara, Kanfanar, Visso, Sv. Petar, Brački Avorio i Rozalit.
Također, postali smo generalni uvoznici jednog veoma kvalitetnog materijala za područje Hrvatske po imenu VRATZA LIMESTONE te materijala TASOS porijeklom iz Grčke. Zahvaljujući stalnoj želji za napredovanjem i unaprjeđivanjem naše proizvodnje i prodaje, u dolasku nam je još par novih materijala kako bi širili našu paletu materijala.
Više informacija kao i galeriju fotografija naših materijala i konačnih proizvoda možete pogledati i na www.klesarija-mozaik.hr.
Za sve ostale upite, stojimo Vam na raspolaganju. Obratite nam se s povjerenjem!
 

Djelatnosti

* Istarski kamen
* Obrada kamena
* Kameni lavandini
* Kameni škaf
* Kamen Kanfanar

Proizvodi i usluge

- Istarski kamen
- Kameni blokovi
- Obrada kamena
- Kameni lavandini
- Kameni škaf
- Kamen kanfanar

 

Reference

Naše reference, odnosno proizvode koji su proizašli iz naše proizvodnje možete pogledati ovdje.

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više