Pošalji upit
Slanje…

EQUILIBRIO

Online knjigovodstveni servis, izdavanje računa, vođenje poslovanja, računovodstvo, Rovinj

Nataša Kopić Bana
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Equilibrio - online knjigovodstvene usluge

Knjigovodstveni servis Equilibrio iz Rovinja poduzetnicima iz cijele Hrvatske pruža usluge vođenja online knjigovodstva i računovodstva
 
Razumijemo izazove s kojima se suočavate u upravljanju financijama poslovanja i pomažemo vam da maksimalno iskoristite prednosti digitalne ere knjigovodstva.
 
online knjigovodstvo
 
 
Naš cilj je omogućiti vam da se bezbrižno usredotočite na rast vašeg poduzeća i olakšati vam poslovanje bez obzira radi li se o poduzeću, obrtu ili slobodnom zanimanju! Štedimo vam vrijeme te pružamo točne i brze knjigovodstvene usluge.
 

Vođenje administracije

Efikasnost poslovanja i stalna dostupnost informacija među važnijim su elementima za uspjeh poduzetnika. Naš servis nudi uslugu vođenja online administracije, omogućujemo pristup podacima 24/7, gdje god se nalazili.
 
Digitaliziramo vaše svakodnevne administrativne zadatke, što uključuje i praćenje računa i izdavanje faktura, čime štedimo vaše vrijeme i resurse.
 

Sastavljanje financijskih izvještaja

Izrada preciznih financijskih izvještaja temelj je donošenja informiranih poslovnih odluka.
 
Pružamo vam usluge sastavljanja detaljnih online izvještaja o poslovanju vaše tvrtke, uključujući bilance stanja, račune dobiti i gubitka te izvještaje o novčanom toku, koji će vam omogućiti da jasno vidite vašu financijsku sliku.
 

Obračun plaća

Obračun plaća složen je i vremenski zahtjevan proces. Mi pojednostavljujemo ovaj zadatak i preuzimamo brigu za točan i pravovremen obračun plaća svih vaših zaposlenika. 
 
Usluga uključuje redovan mjesečan obračun plaća, obračun bolovanja, neoporezivih naknada, vođenje evidencije, obračun doprinosa i dr.
 
Kontaktirajte nas telefonski ili nam pošaljite upit i zatražite više informacija o svim uslugama u ponudi!
Djelatnosti
  • ON LINE knjigovodstveni servis
  • Dostupnost podataka 0-24
  • Računovodstvo
  • Vođenje poslovanja
  • Financijski izvještaji
  • Knjigovodstveno savjetovanje
  • Prijave i odjave radnika
  • Vođenje evidencije radnika
  • Knjigovodstvo i računovodstvo za obrte, tvrtke i slobodna zanimanja
Proizvodi i usluge

Vođenje poslovnih knjiga - dnevnika, glavne i pomoćne knjige

Preciznost u vođenju dnevnika, glavnih i pomoćnih knjiga je temelj za zakonito i učinkovito knjigovodstvo. Svim klijentima osiguravamo da su knjigovodstveni zapisi ažurni, točni i u skladu s trenutno važećim zakononima.
 
racunovodstvo
 
Od evidentiranja svake transakcije do održavanja glavne knjige i pomoćnih knjiga, brinemo o svakom aspektu knjigovodstva s najvećom pažnjom i profesionalnošću.
 

Poslovno savjetovanje

 
Uz knjigovodstvene usluge, nudimo i stručno poslovno savjetovanje kako bismo vam pomogli rasti i razvijati se u konkurentnom poslovnom okruženju.
 
S vama radimo na razumijevanju ključnih financijskih pokazatelja poslovanja, identificiramo mogućnosti za poboljšanje i analiziramo strategije za optimizaciju.
 
online knjigovodstvo 
Obratite nam se se povjerenjem, nazovite nas i saznajte više informacija o uslugama u ponudi!
Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više