Pošalji upit
Slanje…

KRMA

Vezovi za marine luke, proizvodnja, prodaja vezova, bollard manufacturer

Andrej i Bruno Kranjc
Lokacija
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Proizvodnja i prodaja vezova za marine/luke

Krma d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Labinu koja od 2003. godine nudi usluge izrade vezove za marine. Jedina smo tvrtka u Istri i na Kvarneru koja se bavi ovom djelatnošću. U ponudi imamo vezove tipa bitva, polar i alka napravljene od lijevanog željeza ili aluminija. Projektiramo, proizvodimo i ugrađujemo opremu za marine od inoxa i kvalitetnih metala koja uključuje mostove, ograde i pasarele te istu prilikom montaže i betoniramo.
 

* fotografija prikazuje bitva-poler nosivosti do 2000t za terminale  
 
Bavimo se i izradom metalnih odnosno željeznih konstrukcija, specijalizirana smo tvrtka za proizvodnju metalnih komponenti i lijevanje lakih, teških i obojenih metala. Četrdesetogodišnje iskustvo i bogato znanje vezano za rad s inoxom, željezom i metalom jamstvo je kvalitete naših proizvoda.
 
Pratimo trendove, koristimo najkvalitetnije materijale koji su prošli kemijske i mehaničke analize te poštujemo norme i standarde struke. Bilo da se radi o metalnim okvirima za nadstrešnicu, proizvodnu halu ili ogradu, naš tim metalurga obrazovan u inozemstvu projektirat će i izraditi trajan i moderan proizvod prilagođen vašim željama i potrebama. 

Proizvodnju prilagođavamo potrebama tržišta i naših klijenata s ciljem poboljšavanja naše ponude i zadovoljavanju čak i najzahtjevnijih kupaca. Nazovite nas ili nam pošaljite upit, objasnite nam što trebate, rado ćemo vam poslati ponudu.

EN

Bollard manufacturer

Krma d.o.o. is a marine bollard manufacturer from Labin. The Extraordinary quality of our products has already been recognized by many ACI Marinas along the Adriatic coast where more than 1500 bollards that we produced were installed. We design, manufacture and install inox fences, stairways and pergolas, metal parts and steel frames for stages, production and storage halls but also bridges, fences, and walkways for marinas.
At Karma d.o.o. ensuring the best possible quality products are the extensive knowledge and experience of our professional team, high standards and superior materials that we use. Contact us for more information.
Djelatnosti
 • Izrada lijevanih vezova, bitvi, polara i alki za luke i marine
 • Izrada ograda, mostova i pasarela za marine
 • Željezne i metalne konstrukcije
 • Inox bravarija
 
Proizvodi i usluge
 • Proizvodi od lijevanog željeza, lakih, teških i obojenih metala
 • Nadstrešnice
 • Skladišta
 • Proizvodne hale
 • Alke za privez brodova u marini
 • Bitve, kolone i poleri
 • Inox galanterija
 • Inox ograde
 • Kovane ograde
Reference
Krma d.o.o. vaš je pouzdani partner u izradi metalnih proizvoda kako za vaš dom i poslovni prostor tako i za marine.
Radili smo proizvodne hale za Istrakop, lučke uprave po Istri i Dalmaciji, te je u ACI Marinama duž Istre, Kvarnera i Dalmacije postavljeno mnoštvo bitvi naše proizvodnje.
Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se