TRAŽIŠ? NAĐI.

KRT

Frezanje kamena, malčiranje, balansiranje malčera, sječa raslinja, košnja trave
Naziv poslovnog subjekta:    KRT
  Gradinje 4/1, Buzet 52427
Općina  Livade
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Denis Krt
http://www.krt.hr
www.eistra.info/krt-gradinje
Pridruži se
O NAMA

Frezanje kamenja, malčiranje, izrada puteva, sječa raslinja, košnja trave te slične usluge iz spektra šumarskih i građevinskih djelatnosti pruža Vam obrt Krt - Buzet! 
KRT d.o.o osnovan je 1990 godine i bavi se slijedećim uslužnim djelatnostima:

- Košnja nasipa i kanala uz vodotoke
- Izrada i održavanje trasa dalekovoda, plinovoda i naftovoda
- Održavanje zelenog pojasa uz ceste i autoceste
- Uređenje parkovnih i krajobraznih površina
- Izgradnja  i održavanje makadamskih i poljskih puteva
- Melioracija terena (krša) u svrhu podizanja trajnih nasada maslinika i vinograda
- Dubinska obrada tla i kamena do 70 cm dubine
- Mljevenje kamena na osobito teškim krškim terenima
- Uslužne djelatnosti u šumarstvu
- Uklanjanje panjeva sa pomladnih površina
- Priprema šumskog tla za sadnju
– Frezanje kamena

- priprema terena za sadnju smilja
- Probijanje i održavanje šumskih cesta i protupožarnih putova 
- Čišćenje i prorjeđivanje sastojina 
- Popravak i održavanje komunalne i ostale mehanizacije


Novo:  nudimo usluge BALANSIRANJA ROTORA MALČERA NA TERENU ! 

Od 1990 godine postupno se razvijamo i rastemo.  Kontinuirano uvodimo nove tehnologije na području sanacije zapuštenih zelenih površina, melioracija kamenitih terena i gradnje makadamskih cesta.  Zajednički obrt Krt danas zapošljava 23 djelatnika. U našem tehnološkom parku nalazi se 9 strojeva, te preko 20 priključaka raznih namjena. Raspon snage naših strojeva kreće se od 30  pa sve do 380 konjskih snaga. 2009 godine dovršili smo  specijaliziranu  radionicu za popravak svih strojeva koje koristimo.


Usluge naše tvrtke dostupne su u cijeloj Hrvatskoj, a fokusirano područje djelovanja su Istarska, Primorsko goranska, Ličko - senjska, Zadarska, Šibensko- kninska, Splitsko - dalmatinska i Dubrovačko - neretvanska županija.

Poznati smo zbog dugog niza godina djelovanja u sektoru uslužnog šumarstva i melioracije terena, te zbog stalnog ulaganja i uvođenju novih tehnologija.

Zanim vas kako iz šume, šikare ili krša napraviti obradivu površinu?

Nazovite i zatražite besplatan dolazak na teren, stručno mišljenje i ponudu! 

052/616-566

098 399-498

  


DJELATNOSTI

MELIORACIJA TERENA - PRETVARANJE KRŠA U PLODNO TLO
 
FREZANJE KAMENA
 
 
 
 PRIPREMA TERENA ZA SMILJE


IZRADA BIJELIH CESTA


KOŠNJA TRAVE


KRČENJE TERENASJEČA RASLINJA


MEHANIČARSKA RADIONA - POPRAVCI STROJEVA


 

PROIZVODI I USLUGE

MELIORACIJA TERENA - PRETVARANJE KRŠA U PLODNO TLO - FREZANJE KAMENA -PRIPREMA TERENA ZA SADNJU SMILJA

Pretvaramo teren koji nikada nije bio pogodan za sadnju trajnih nasada, zbog kamenite podloge u teren koji se može obrađivati i saditi najrazličitije kulture, od povrtnih kultura pa do sadnje trajnih nasada kao što su maslenici i vinogradi. Sa stručne i agronomske strane upravo takvi tereni koji imaju kamena izuzetno su pogodne za sadnju, jer kamen drzi vlagu, te tako pogoduje rast biljaka. Melioriramo i najteže terene razbijajući kamen i usitnjavajući ga do željene granulacije. Naše sitnilice, kamen usitnjavaju na dubini od 5 do 60 cm. Na raspolaganju su 4 freze, koje postižu različitu dubinu i granulaciju.  Učinkovito smo meliorirali terene s kamenitošću od 100 % 

 

 


 IZRADA BIJELIH CESTA - POLJSKIH PUTEVA

Pri izradi bijelih cesta tj. makadama koristimo specijalne sitnilice kamena.  Na licu mjesta usitnjavamo kamen i ravnamo teren. U mogućnosti smo miješati kamen i zemlju, te regulirati željenu granulaciju kamena. Jedna od velikih prednosti usitnjavanja kamena na putu je homogenizacija sa postojećim tlom što ispiranje i odnošenje vrijednog materijala svodi na minimum, isto kao i  stvaranje velikih rupa na makadamskim putovima svodi na minimum.  Pri izradi bijelih cesta minimalno koristimo kamenolome, čime pridonosimo očuvanju okoliša.

 

 


KOŠNJA I SJEČA 

Vršimo košnju trave uz putove, ceste i autoceste. Kosimo i velike površine travnjaka u gradovima. Vršimo specijalnu košnju trave na nagibima, nasipima i kanalima uz ceste.  Razvili smo vlastite kosilice nošene na hidrauličnoj ruci, koje imaju mogućnost dohvata od 6 do 18 metara. Uz klasične malčere za košnju uz ceste i razne puteve, koristimo vlatite mlatilice koje su u mogućnosti na kosinama i uz zarasle puteve samljeti stabla i šiblje do 10 cm debljine.

 

Košnja i sječa trave 


IZRADA POSTELJICE

Kopanjem kanala u krševitom i nepristupačnom terenu konstantno se nailazi na problem dobave i ugradnje finog pijeska "posteljice","rizle". Upotrebom naših freza na licu mjesta recikliramo postojeći materijal iz iskopa i činimo ga vrlo korisnim pri zatrpavanju oko cijevi. Brojni poduzetnici iz građevinske djelatnosti prepoznali su našu ideju i uvidjeli financijsku isplativost takvog postupka


SJEČA RASLINJA  

Razvili smo napredne tehnologije učinkovitog strojnog uklanjanja raslinja. Pri  tome koristimo traktore i specijalne priključke namjenjene usitnjavanju  drva od 5 cm do 40 cm. Na mjestima gdje stroj ne  može djelovati, ručno uklanjamo raslinje klasičnim metodama. S navedenim strojevima uklanjamo i panjeve. Strojna sječa raslinja našla je široku primjenu jer je najbža i najpovoljnija opcija.


MEHANIČARSKA RADIONA

Mehaničarska radiona koju posjedujemo, koristimo za popravak našeg voznog parka, a isto tako nudimo usluge trećim licima. Opremljena je vrhunskim uređajima i alatima. Specijalizirali smo se za popravak traktora i malčera svih proizvođača. Nudimo usluge balansiranja lakih malčera.

REFERENCE

Istarski vodovod d.o.o.

HEP - operator distribuciskog sustava d.o.o.

Istarske ceste

Hrvatske šume POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"KRT" se nalazi u ovim kategorijama
Frezanje kamenja, malčiranje, izrada puteva, sječa raslinja, košnja trave

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se