Pošalji upit
Slanje…
O nama

Soboslikarsko-ličilački obrt Lipa Hiža 

 
Soboslikarsko-ličilački obrt Lipa Hiža iz Valture nedaleko od Pule bavi se soboslikarskim i ličilačkim radovima, postavljanjem knaufa te zidnih i podnih obloga. Osim toga, nudimo i usluge fasadera, s naglaskom na demit fasade.

Kroz dugi niz godina našeg poslovanja ostvarili smo brojne uspješne poslovne suradnje i zadovoljne klijente. 
Za sve usluge koristimo samo vrhunske materijale renomiranih tvrtka kao što su Oikos, San Marco, Caparol, Dulux, Sto, JUB i slične. 
 
 
Imate ideju i želite promijeniti izgled vašeg doma, dodati nove boje i konture ili samo osvježiti izgled, pošaljite nam upit za cijenu soboslikarsko-ličilačkih radovaRadove izvodimo kvalitetno i odgovorno u dogovorenom roku, zaštićujemo inventari podove te prostor ostavljamo uredan.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo s našim idejama i iskustvom vaš dom pretvoriti u pravu oazu sa zidovima, fasadom i podovima iz snova.
 
Soboslikar
Djelatnosti
  • Soboslikar
  • Fasader
  • Demit fasade
  • Postavljanje knaufa
  • Podne i zidne obloge
  • Dekorativne tehnike
Proizvodi i usluge

Fasade | Demit fasade

 
Dobra i kvalitetna fasada danas je jako bitna jer ćete s njom ostvariti velike uštede. Ona ima zaštitnu, izolacijsku i estetsku funkciju te se sastoji od nekoliko jednako važnih slojeva. 
Izrađujemo i saniramo postojeće fasade, a svi radovi izvode se u skladu s tehničkim uputama proizvođača odabranih i korištenih materijala. Izvodimo klasične fasade, fasade s termo žbukom i demit fasade od stiropora, mineralne vune ili pluta.
Fasade bojimo upotrebom visokokvalitetnih ekoloških materijala u velikom izboru nijansi.

Soboslikarski i ličilački radovi

 
Bavimo se bojanjem zidova, gletanjem, bojanjem drva, stolarije i bravarije te dekorativnim tehnikama.
Bojanje zidova sastoji se od dvije faze - temeljno i završno bojanje. Za temeljno bojanje impregnira se površina odnosno jedan sloj se penetrira u podlogu te pojačava upojnost boje. Završno bojanje izvodimo u dva sloja kako bi dobili kvalitetno obojan zid ili strop.

Postavljanje knaufa

 
Postavljanje knaufa odnosno suhomontažna gradnja praktičan je način gradnje poslovnih i stambenih prostora. Za vas možemo izvesti pregradne zidove, spuštene stropove svih oblika, zidne obloge i sve vrste suho montažnih podova.

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više