TRAŽIŠ? NAĐI.

SOBOSLIKARSKI OBRT LIPA HIŽA

Knauf, demit, fasade, podne, zidne obloge, soboslikar
Naziv poslovnog subjekta:    SOBOSLIKARSKI OBRT LIPA HIŽA
  Valtura 40a, Pula 52100
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Kristijan Ivetac
https://www.eistra.info/lipahiza
https://www.lipahiza.hr
Pridruži se
O NAMA

Soboslikarsko-ličilački obrt Lipa Hiža 

 
Soboslikarsko-ličilački obrt Lipa Hiža iz Valture nedaleko od Pule bavi se soboslikarskim i ličilačkim radovima, postavljanjem knaufa te zidnih i podnih obloga. Osim toga, nudimo i usluge fasadera, s naglaskom na demit fasade.

Kroz dugi niz godina našeg poslovanja ostvarili smo brojne uspješne poslovne suradnje i zadovoljne klijente. 
Za sve usluge koristimo samo vrhunske materijale renomiranih tvrtka kao što su Oikos, San Marco, Caparol, Dulux, Sto, JUB i slične. 
 
 
Imate ideju i želite promijeniti izgled vašeg doma, dodati nove boje i konture ili samo osvježiti izgled, pošaljite nam upit za cijenu soboslikarsko-ličilačkih radovaRadove izvodimo kvalitetno i odgovorno u dogovorenom roku, zaštićujemo inventari podove te prostor ostavljamo uredan.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo s našim idejama i iskustvom vaš dom pretvoriti u pravu oazu sa zidovima, fasadom i podovima iz snova.
 
Soboslikar
DJELATNOSTI

  • Soboslikar
  • Fasader
  • Demit fasade
  • Postavljanje knaufa
  • Podne i zidne obloge
  • Dekorativne tehnike
PROIZVODI I USLUGE

Fasade | Demit fasade

 
Dobra i kvalitetna fasada danas je jako bitna jer ćete s njom ostvariti velike uštede. Ona ima zaštitnu, izolacijsku i estetsku funkciju te se sastoji od nekoliko jednako važnih slojeva. 
Izrađujemo i saniramo postojeće fasade, a svi radovi izvode se u skladu s tehničkim uputama proizvođača odabranih i korištenih materijala. Izvodimo klasične fasade, fasade s termo žbukom i demit fasade od stiropora, mineralne vune ili pluta.
Fasade bojimo upotrebom visokokvalitetnih ekoloških materijala u velikom izboru nijansi.

Soboslikarski i ličilački radovi

 
Bavimo se bojanjem zidova, gletanjem, bojanjem drva, stolarije i bravarije te dekorativnim tehnikama.
Bojanje zidova sastoji se od dvije faze - temeljno i završno bojanje. Za temeljno bojanje impregnira se površina odnosno jedan sloj se penetrira u podlogu te pojačava upojnost boje. Završno bojanje izvodimo u dva sloja kako bi dobili kvalitetno obojan zid ili strop.

Postavljanje knaufa

 
Postavljanje knaufa odnosno suhomontažna gradnja praktičan je način gradnje poslovnih i stambenih prostora. Za vas možemo izvesti pregradne zidove, spuštene stropove svih oblika, zidne obloge i sve vrste suho montažnih podova. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se