Pošalji upit
Slanje…
O nama

LIV d.o.o. - rasvjetna tijela i elektro materijal 

Tvrtka LIV d.o.o. osnovana je 1992. i specijalizirana je za maloprodaju, veleprodaju i projektiranje elektromaterijala i rasvjete.

Našim klijentima nudimo širok izbor proizvoda renomiranih proizvođača koji udovoljavaju najvišim normama i standardima kvalitete.
 
prodaja rasvjete porec

Iza tvrtke LIV stoji više od 25 godina iskustva, preko 300 uspješno odrađenih projekata i stručno osoblje. Surađujemo s velikim brojem provjerenih i ozbiljnih partnera i dobavljača kako bi uz stručnu uslugu, klijentima osigurali i najvišu kvalitetu proizvoda.

Pružamo potpunu uslugu savjetovanja u izboru rasvjete i elektro materijala, planiranje i ponudu rješenja za kućnu ili industrijsku namjenu te projektiranje unutarnje i vanjske rasvjete za sve namjene. 
 
prekidaci za svjetlo
 
Našim kupcima i klijentima pružamo podršku te uslugu održavanja i nakon projektiranja i ugradnje rasvjete.
 

Light design - projektiranje rasvjete 

 
Rasvjeta uvelike utječe na ukupan dojam i funkcionalnost prostora u kojem se nalazimo, stoga je planiranje rasvjete izrazito važno. Tvrtka LIV nudi profesionalno projektiranje i uslugu dizajna svjetlosnog uređenja svih vanjskih i unutarnjih prostora.
 
Prema potrebama i željama klijenata, naš profesionalni tim projektanata izrađuje idejno rješenje koje uključuje 3D rendering objekta i izradu proračuna.
 
projektiranje rasvjete
 
Posjetite maloprodajnu trgovinu ili veleprodajno skladište LIV u Poreču i pridružite se našim klijentima koji su se uvjerili u našu kvalitetu i pouzdanost.
Djelatnosti
  • Rasvjetna tijela 
  • Elektro materijal
  • Projektiranje rasvjete
  • Maloprodaja i veleprodaja rasvjete i elektro materijala
  • Unutarnja i vanjska rasvjeta
  • Dekorativna rasvjeta
  • Javna rasvjeta i stupovi
  • Elektroenergetski ormari za marine i kampove 
  • Dizajniranje rasvjete - 3D rendering 
  • Prodaja rezervnih dijelova i održavanje 
Proizvodi i usluge

Rasvjeta


U LIV asortimanu pronaći ćete širok izbor rasvjetnih tijela za upotrebu u svim prostorima, a naše osoblje savjetovat će vas kako bi izabrali optimalnu rasvjetu. Posjetite nas u našoj trgovini, u kojoj je izloženo preko 2000 proizvoda raznih svojstava i stilova. 
Pronađite rješenje za unutarnju, vanjsku i dekorativnu rasvjetu
 
Na istoj adresi u Poreču nalazi se i naše veleprodajno skladište gdje imate priliku pogledati bogat asortiman rasvjete i elektro materijala renomiranih proizvođača kao što su Lombardo, Ares, Foscarini i mnogi drugi. 
 
projektiranje rasvjete
 

Rasvjeta javnih i komercijalnih prostora

 
Prodajemo i projektiramo rasvjetu za sve javne i komercijalne prostore, poput igrališta, nogometnih terena, staza, teretana, ugostiteljskih objekta i sl. 
 
vanjska rasvjeta

Elektromaterijal 

 
Nudimo velik izbor kablova, prekidača za svjetlo, tipkala i ostalog elektromaterijala različitih stilova koji će se savršeno uklopiti u vaš objekt. U ponudi imamo i elektroenergetske ormare za kampove i marine
 
Obratite se našem iskusnom timu za ponudu i rješenja koja će najbolje odgovarati vašim potrebama za kućnu ili industrijsku namjenu. 
 
Za sve dodatne informacije, pošaljite nam upitPošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više