TRAŽIŠ? NAĐI.

MAGNOLIJA

Bazeni Pula, oprema za bazene Istra, održavanje, izgradnja bazena
Naziv poslovnog subjekta:    MAGNOLIJA
  Bunarska 87, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Sandra Žilić
www.magnolija.hr
www.epula.info/magnolija
Pridruži se
O NAMA

Tvrtka Magnolija osnovana je 2007. godine u Puli i danas broji 5 zaposlenih koji svoje vještine i znanje koriste za izgradnju, montažu, opremanje i održavanje bazena i bazenske tehnike.

 

Ponude radimo isključivo ako klijent:

- specificira stavke ponude - specifikacija usluge i materijala

- dostavi osnovnu dokumentaciju - idejni projekt od arhitekta

 


Kako izabrati bazen?

Danas na tržištu imamo velik izbor bazena koji se razlikuju po načinu izgradnje, materijalu, vrsti, obliku i još nizu raznih faktora.

Kako onda odabrati pravi?

Jednostavno, kontaktirajte naše stručnjake i uz njihovu pomoć odaberite najoptimalnije rješenje za Vas i Vaše potrebe. Zadovoljstvo klijenta nama je veliko priznanje i najveća i najbolja preporuka za daljni rad .

Bazen danas nije predstavlja samo element udobnosti koji vam pomaže da se opustite nakon napornog dana ili zabavite u trenutcima odmora nego i isplativo i korisno ulaganje. Posebno se naglašava turizam gdje izgradnja bazena doprinosi boljoj i većoj popunjenosti Vaših kapaciteta šireći tako svoju ponudu.

Svaki bazen možemo uz standardni uređaj za pročišćavanje, opremiti i raznom dodatnom opremom koja će njegovo održavanje učiniti jednostavnijim i lakšim ili pak ugraditi uređaje koji će Vam pružiti dodatne sadržaje i udobnost.

Obično se ugrađuju razni uređaji za dezinfekciju i automatsku dopunu vode, uređaji za masažu, za plivanje protiv vodene struje, tobogani, odskočne daske, zimski prekrivači za bazene i slično.

Posjetite našu web stranicu gdje Vam nudimo mnoštvo dodatnih informacija kao i galeriju fotografija dosad izgrađenih bazena.

Za sve upite i nejasnoće, stojimo Vam na raspolaganju.

Obratite nam se sa povjerenjem, stojimo Vam na raspolaganju.

DJELATNOSTI

 

 • Bazeni
 • Oprema za bazene
 • Održavanje bazena
 • Izgradnja bazena
 • Monzaža bazena
 • Bazenska tehnika

 


PROIZVODI I USLUGE

Našu ponudu čine:


BAZENI
 • Linearni bazeni  se u zadnje vrijeme zbog svoje kvalitete, brze i jednostavne izgradnje nameću kao najčešći izbor vlasnika malih obiteljskih bazena. Stijenke linearnih bazena zidani su blokovima stiropora zaliveni armiranim betonom. Oblažu se i hidroizoliraju posebnim armiranim PVC folijama visoke kvalitete, debljine 1,5 mm, različitih boja s vrlo dugim vijekom trajanja.
 • Betonski bazeni su klasični i najstariji poznati oblik gradnje bazena. Takva gradnja omogućuje neograničen izbor oblika, boja, veličina, dubina i uzoraka. Unutarnje stjenke bazena obično su obložene keramičkim pločicama ili samo obojeni posebnom bojom za bazene, a mogu se ukrasiti raznim staklenim i plastičnim mozaicima. Zbog svoje funkcionalnosti i lijepog izgleda sve češće se za oblaganje stjeniki koristi i specijalna PVC folija.

 

 • Izgradnja bazena (iskopi)- Dok su se nekada gradili isključivo betonski bazeni, danas sa razvojem materijala i tehnologije gradnje razvili su se i novi načini gradnje bazena.
Dok su betonski bazeni zadržali primat kod gradnje velikih javnih bazena, kod malih privatni bazeni primat su preuzeli novi matrijali i načini gradnje. 

 


 • Sanacija bazena - Ukoliko je na vašem bazenu vrijeme ostavilo traga, naši djelatnici će se u vrlo kratkom roku pobrinuti da ponovo zasije u punom sjaju..

 • Folije DLW delifol za sanaciju i novogradnju javnih i privatnih bazena


 • Dodatna oprema za bazene  - Bazen možemo uz standardni uređaj za pročišćavanje opremiti i raznom dodatnom opremom koja će njegovo održavanje učiniti jednostavnijim ili ugraditi uređaje koji će nam pružiti dodatne sadržaje i udobnost. - ugradnja sistema za održavanje vode, ugradnja sistema za zagrijavanje vode, solarni sistemi, toplinske crpke, bazenska pokrivala, zimski pokrivači, solarna plutajuća pokrivala, teleskopski uređaji za namatanje, zimska zaštitna pokrivala, rolete za pokrivanje, automatski bazenski roboti, uređaj za plivanje protiv vodene struje, uređaji za masažu, ljestve, tobogani, daske za skakanje


REFERENCE

 • Obiteljske kuće po Istri i Hrvatskoj POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"MAGNOLIJA" se nalazi u ovim kategorijama
Bazeni, oprema za bazene, održavanje, izgradnja bazena, betonski bazeni, izgradnja bazena, linearni bazeni, sanacija bazena, folija za bazene, zimski pokrivač za bazene, tobogan, ljestve, daska za skakanje, uređaji za masažu, solarni sistemi, Pula, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se