Pošalji upit
Slanje…
O nama

Magnolija iz Pule pruža usluge ugradnje bazena, bazenske tehnike i opreme 

 
Tvrtka Magnolija osnovana je 2007. godine, a danas broji 5 zaposlenih koji svoje vještine i znanje koriste za izgradnju, montažu, opremanje i održavanje bazena te ugradnju bazenske tehnike na području Pule i cijele Istre.
 
Ponude radimo isključivo ako klijent:
  • specificira stavke ponude (specifikacija usluge i materijala)
  • dostavi osnovnu dokumentaciju (idejni projekt od arhitekta)
bazeni pula
 
Bazeni su danas mnogo više od samo elementa udobnosti u vašem domu. Bavite li se turizmom, oni su itekako isplativo i korisno ulaganje kojim možete povećati popunjenost smještajnih kapaciteta. Proširenje turističke ponude izgradnjom bazena rezultirat će i zadovoljnim gostima.
 

Ugradnja bazena i bazenske tehnike

 
Specijalizirani smo za izgradnju bazena, osim klasičnih betonskih bazena po arhitektonskom projektu, gradimo i mnogima pristupačnije linearne bazene. Linearne bazene karakterizira brza gradnja i elegantne linije. Konstruiraju se inovativnom tehnikom s blokovima od stiropora, koji se potom zalijevaju armiranim betonom.
 
Kod izgradnje bazena potrebno je ugraditi elemente od posebne namijene, odnosno bazensku tehniku koja služi za filtraciju i tretiranje vode.
 
Ugradnja bazenske tehnike, bilo da se radi o osnovnoj ili dodatnoj opremi, zahtjevan je posao, zato je bolje odabrati prave stručnjake.
 
Svojim klijentima nudimo uslugu ugradnje bazenske tehnike isključivo renomiranih svjetskih proizvođača, među kojima je i Astrapool. 
 

Oprema za bazene


Želite investirati u bazen, ali ne znate što vam sve treba? Oprema za bazene kvalitetnih proizvođača u Magnoliji vas čeka po pristupačnim cijenama!
 
Imamo sve potrebno za rad i održavanje bazena: cijevi za dovod code, sustave za održavanje i zagrijavanje, pokrivala za bazene, keramiku, podove i ograde, tuševe i raznu dodatnu opremu. 
 
pokrivala za bazene

Pokrivala za bazene

 
Naša ponuda bazenskih pokrivala sastoji se od raznih ljetnih, zimskih i cjelogodišnjih pokrivala. Iz ponude izdvajamo solarna plutajuća pokrivala koja koriste sunčevu energiju za zagrijavanje vode u bazenu, roler sisteme koji omogućavaju lako postavljanje i uklanjanje, zimska zaštitna prekrivala te kupole za bazen koje pružaju cjelogodišnju zaštitu. 

Roboti za čišćenje bazena

 
Bez obzira na veličinu ili oblik vašeg bazena, imamo model robota koji će odgovarati vašim potrebama, pružajući vam savršeno čist bazen bez puno muke i truda. U ponudi imamo renomirane Zodiac robote sa različitim funkcijama. 
 
Dizajnirani su da pruže temeljitu automatsku uslugu čišćenja, pokrivajući svaki kutak vašeg bazena. Vrlo su jednostavni za uporabu i energetski efikasni. 

Pošaljite upit ili nas nazovite i uz stručnu pomoć odabrat ćete optimalno rješenje za vaše potrebe.
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Automatika za tretiranje vode

Održavanje kristalno čiste i zdrave vode u bazenu jednostavnije je uz uređaje za automatsko tretiranje vode, temeljene na elektrolizi slane vode. 
 
Ugradnjom ovog sustava, znatno se smanjuje upotreba štetnog klora, voda se automatski pročišćava uz pomoć soli, a cijeli proces odvija se bez potrebe za nadzorom. 
 
Preporučujemo i dodatnu ugradnju mjerača i regulatora pH vrijednosti kako bi voda u vašem bazenu bila savršeno uravnotežena, pružajući optimalne uvjete za kupanje gostiju.
 
bazeni pula
 

Grijanje bazena

Zagrijavanje bazena predstavlja ključan element za produženje sezone, i omogućuje uživanje u bazenu od travnja do listopada, a uz odgovarajuću opremu i duže. 
 
Među različitim dostupnim metodama zagrijavanja bazena, toplinski izmjenjivači povezani s centralnim grijanjem kuće popularan su izbor zahvaljujući svojoj efikasnosti i integraciji s postojećim sustavima grijanja.
 
Solarni sustavi, koji koriste kolektore za prikupljanje sunčeve energije, predstavljaju rješenje koje ne zahtijeva dodatne toplinske izmjenjivače.
 
Sve popularniji način grijanja su i toplinske crpke, a tu su i opcije koje uključuju električne grijače, plinske grijače i iskorištavanje geotermalne energije. 

Oblaganje bazena folijom

Folije za oblaganje bazena ekonomična su opcija koja nudi i razne opcije odabira dizajna.
 
U ponudi imamo vrhunske PVC folije brenda DLW DELIFOL koje je moguće položiti na razne podloge (pločice, beton, plastiku...). Moguće je i dodavanje loga, imena i drugih dekorativnih elemenata. 
 
Certificirani smo za oblaganje bazena ovim kvalitetnim folijama koje predstavljaju vrhunski izbor za privatne i javne bazene. 
 
 
Više informacija o svim uslugama u ponudi potražite na službenoj stranici www.bazeni-magnolija.com ili nas nazovite!
Reference
  • Obiteljske kuće po Istri i Hrvatskoj
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više