Pošalji upit
Slanje…
O nama

MB Instal - vodoinstalacije, klimatizacija, grijanje

 
Obrt MB Instal specijaliziran je za sve radove na vodoinstalacijama, postavljanju klimatizacije i centralnog grijanja.
 
Kod postavljanja vodoinstalacija i grijanja, najvažnije je odabrati iskusne stručnjake koji će posao odraditi kvalitetno i bez greške, obzirom da je sanacija skupocjen postupak. 
 
MB Instal u svojem timu ima stručnjake s višegodišnjim iskustvom i potrebnim znanjem, sve povjerene poslove obavljamo profesionalno, te u svim projektima koristimo samo kvalitetne i pouzdane materijale. 
 
podno grijanje
 
Prije početka svakog projekta, klijenta savjetujemo u izboru adekvatnih uređaja obzirom na njegove potrebe, dogovaramo cijenu, a radove izvodimo u dogovorenim rokovima.
 
centralno grijanje

Centralno grijanje

Postavljanje instalacija za centralno grijanje potrebno je pomno isplanirati i kvalitetno izvesti, a pri tome koristiti materijale najviše kvalitete. 
 
MB Instal savjetovat će vas u izboru najprikladnijeg rješenja grijanja za vaš dom te kvalitetno i u roku izvesti sve dogovorene radove ugradnje instalacija za centralno grijanje i montažu radijatora.

 
Za sve informacije i pitanja o sustavu klimatizacije, instalacijama centralnog grijanja ili klimatizaciji, slobodno nas nazovite ili nam pošaljite upit!
 


Djelatnosti
  • Centralno grijanje
  • Ugradnja radijatora
  • Vodoinstalaterski radovi
  • Instalacije vodovoda i kanalizacije 
  • Klimatizacija
  • Klima komore
Proizvodi i usluge

Vodoinstalacije 

 
Izvodimo sve radove na vodoinstalacijama u zgradama i kućama. Radovi na vodoinstalacijama uvelike se razlikuju ovisno o vrsti objekta, npr. privatna kuća ili zgrada zahtijevat će korištenje različitih metoda i materijala.   
 
Naša ponuda uključuje postavljanje instalacija vodovoda i kanalizacije u novogradnji, održavanje vodovoda i kanalizacije, popravak instalacija te montažu svih sanitarija
 
postavljanje vodoinstalacija

 

Klimatizacija

Odabir pravog sustava klimatizacije ovisi o namjeni, veličini i izolaciji objekta. Svoje klijente savjetujemo pri izboru optimalnog klima uređaja i sustava klimatizacije kako bi maksimizirali energetsku učinkovitost.
 
postavljanje klima uređaja
 
Profesionalno i kvalitetno postavljamo sve vrste klimatizacijskih sustava, klima komora i klima uređaja za privatne kuće, poslovne i ugostiteljske prostore. 
 
Osigurajte zdrav i svjež zrak u svom prostoru, obratite nam se s povjerenjem! Na raspolaganju smo za sve informacije i upite
 Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više