Pošalji upit
Slanje…
O nama
Turistički brod Kosirica nalazi se u Limskom kanalu i svakodnevno prima mnogobrojne domaće i strane goste kako bi na slikovit način vidjeli i drugi stranu ovog predivnog kraja zapadnog dijela Istre.
 
Razgledajući kopnenim putem, ne pruža Vam se isti pogled kao i kad to činite sa strane morskih puteva. S kapacitetom od max. 66 osoba, naši izleti brodom jamče odličan provod i jedinstvene fotografije koje ćete imati prilike snimiti.
 
Provedete nezaboravne trenutke vašeg odmora s nama jer naši izleti brodom prilagođeni su upravo Vama! U ugodnoj vožnji imati ćete priliku razgledavati i kušati istarsku kuhinju. Brojne istarske delikatese možete kušati i u restoranu Fjord na samoj obali zaljeva, u kojem je moguće organizirati ručak (uz vožnju).
 
Krenuvši iz Limskog kanala uputiti ćemo se prema izlazu jednog od najljepših prirodnih bogatstva istarskog poluotoka te panoramski ga razgledati.
 
Više informacija slobodno zatražite pozivom na naše kontakt telefone ili slanjem upita. Stojimo Vam na raspolaganju!
 
Djelatnosti
* Turistički brod
* Prijevoz i izleti brodom
* Limski kanal
* Kušanje istarskih specijaliteta i delicija 
 
Proizvodi i usluge

Turistički brod Kosirica nudi Vam:

  • izleti brodom

  • izleti Limski kanal

  • mogućnost organiziranja obroka u restoranu Fjord

  • nezaboravne trenutke u prekrasnom krajoliku

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više