TRAŽIŠ? NAĐI.

MC SERVICE

servis, prodaja bagera, građevinskih strojeva
Naziv poslovnog subjekta:    MC SERVICE
OIB:  72838230981
  Vodnjanska 50, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Radames Favaron
https://www.eistra.info/mc-mo-service/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: svaki dan 08-16, sub i ned zatvoreno
O NAMA

MC SERVICE Pula: prodaja, najam i servis građevinskih strojeva


MC SERVICE iz Pule, bavi se prodajom, najmom i servisom građevinskih strojeva, te prodajom rezervnih dijelova i priključaka za strojeve, poglavito bagere. 
Tvrtka već dugi niz godina radi na području cijele Europe, a nakon dugogodišnjeg rada u inozemstvu, sada sjedište ima i u Istri - na Vodnjanskoj cesti u Puli.
 
U ponudi je velika količina radnih i građevinskih strojeva te rezervnih dijelova iz vlastitog asortimana. Ono što u određenom trenu nije na lageru, naručuje se po dogovoru s klijentom.
 
Servis i održavanje svih vrsta bagera i drugih građevinskih strojeva za niskogradnju radi se u servisnoj stanici na Vodnjanskoj cesti u Puli, a po upitu se dogovara izlazak na teren. Prodaja novih i rabljenih bagera te drugih građevinskih strojeva, podrazumijeva i uslugu održavanja istih. Redovan pregled, zamjena dijelova te kompletan servis stroja osigurava zdravlje i maksimizaciju performansi pri izvođenju radova. 
 
U ponudi je i farbanje strojeva!
 
farbanje radnih strojeva 
 
Pošaljite nam UPIT, odgovorit ćemo Vam u najkraćem roku!
 
 
Radno vrijeme:
- na lokaciji u Puli svaki dan od ponedjeljka do petka od 8 do 16h
- telefonski dogovori i subotomDJELATNOSTI

  • Prodaja radnih i građevinskih strojeva
  • Najam radnih i građevinskih strojeva
  • Servis | Održavanje bagera i strojeva
  • Rezervni dijelovi za bagere i strojeve
  • Maziva | Podmazivanje bagera i strojeva
  • Pula
  • Istra
 


PROIZVODI I USLUGE

Prodaja i najam građevinskih strojeva


U ponudi imamo strojeve nove generacije koji jamče vrhunsku izvedbu na terenu kao i maksimalnu udobnost operateru stroja. Novi strojevi osiguravaju uštedu pri potrošnji energenata te rjeđe zahtijevaju servis.


Rabljeni strojevi u ponudi su za najam ili kupnju po povoljnijim cijenama. Kako tvrtka djeluje na području cijele Europe, osiguravamo i kupoprodaju u inozemstvu. U tom slučaju za kupca odrađujemo kompletnu pripremu potrebne dokumentacije.


Servis i održavanje bagera te radnih građevinskih strojeva


Raspolažemo originalnim rezervni dijelovima, te dudugudišnim iskustvom u servisiranju svih tipova radne i građevinske mehanizacije. U ponudi imamo i vodeće svjetske marke maziva za radne strojeve.


Ako se nakon kupnje ili za vrijeme korištenja najma građevinskog stroja nešto pokaže nefunkcionalnim, dogovara se zamjena ili popravak onoga što je potrebno, kako bi se posao mogao dovršiti u što kraćem roku.

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 
"MC SERVICE" se nalazi u ovim kategorijama
prodaja radnih strojeva, rezervnih dijelova, najam, servis, bageri, Istra, bager gusjeničar, bager lopatar, bager viličar, bager hidraulični, miješalica, valjak

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se