Pošalji upit
Slanje…
O nama

Mechanics Line autoservis i mehanički popravci

Automehaničarska radionica Mechanics Line nalazi se na Fažanskoj cesti u Puli, a naš je stručni tim sastavljen od iskusnih stručnjaka i entuzijasta za održavanje, servisiranje i popravak vozila svih marki. 
 
popravak automobila
 
Radimo s kvalitetnom opremom i pružamo sve vrste servisnih usluga za vaše automobile; mali i veliki servis vozila, radimo auto dijagnostiku te brzo i efikasno popravljamo mehanička oštećenjaBavimo se i servisiranjem auto klima uređaja te pružamo uslugu vučne službe na području Pule i Istarske županije.
 

Autodijagnostika i popravci

Specijalizirani smo za dijagnostiku i mehaničke popravke svih vozila, kontaktirajte nas i zatražite neobvezujuću ponudu popravka vašeg vozila.
 
Naše usluge uključuju redoviti servis, servis i popravak motora, popravak ovjesa, servis amortizera, zamjenu ulja i filtera, popravak kočnica, zamjenu diskova i dr.
 

 

Priprema za tehnički pregled

Dovezite vozilo u Mechanics Line i osigurajte prolaz na tehničkom pregledu! Naši stručnjaci brzo će pregledati vaš automobil i osigurati dobro stanje motora i sklopova motora, ovjesa, kotača i kočnica.
 
Pregledat ćemo i svjetla, kontrolirati elektro uređaje i instalacije te ostale stavke koje vozilo čine ispravnim i sigurnim za vožnju.
Djelatnosti
 • Pregled vozila
 • Mehanički popravci vozila
 • Zamjena akumulatora, baterije
 • Podešavanje motora
 • Poravnavanje, balansiranje guma
 • Autoservis i popravak vozila
 • Servis i popravak klima uređaja
 • Punjenje auto klima
 • Priprema auta za tehnički pregled
 • Vučna služba
 • Vulkanizer, Pula
Proizvodi i usluge

Servis i popravak autoklime u Puli

Pružamo usluge redovitog servisiranja i popravaka autoklime na svim vozilima. Servis klime na automobilu idealno je odraditi prije početka svakodnevnog korištenja klima uređaja, u proljeće.
 
Servis klima uređaja uključuje dopunu klima sustava plinom, provjeru ispravnosti sustava, popravak kompresora, hladnjaka i ostalih elemenata sustava autoklime.
 
 
Godišnjim servisiranjem autoklime produljuje se vijek trajanja uređaja te se izbjegavaju popravci.
 
Osigurajte ugodnu vožnju ljeti i zimi!
 

Vučna služba 

Zapnete li na cesti iz bilo kojeg razloga ili vam je potreban transport vozila, nazovite nas i stižemo u najkraćem roku!
 
 
U mogućnosti smo pružati uslugu pomoći na cesti i sigurno prevesti automobile i druga vozila na željenu lokaciju ili popravak u našu automehaničarsku radionicu. 
 
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više