Pošalji upit
Slanje…
O nama

Po vaše zavjese i tende dođite kod Nadije u Pazin

Prodavaonica zavjesa i tendi NADIJA već dugi niz godina posluje na području grada Pazina

Prateći zahtjeve naših kupaca iz godine u godinu, proširili smo našu ponudu i danas Vam nudimo sve vrste tekstila (svila, pamuk, viskoza, vuna, poliester, til, saten, samt, flanel, zavjese,  podstave) i pozamanterije (konci, dugmad, patenti, trakice, ziherice, krede, igle).

Pri izboru materijala garantiramo Vam profesionalno i stručno savjetovanje naših zaposlenika.

 
Dugogodišnje iskustvo u radu omogućuje nam da poslove opremanja i uređenja interijera obavljamo kvalitetno na vaše zadovoljstvo.
 
Povjerenje koje smo zadobili kod velikog broja suradnika (od malih, srednjih i velikih poduzeća do fizičkih osoba) svjedoče našoj upornosti, kvaliteti i ljubavi prema radu.

Cilj nam je i dalje ulagati u razvoj naše djelatnosti kako bismo u najvišoj mjeri zadovoljili potrebe svih naših klijenata.

Posjetite nas i uvjerite se u vrhunsku uslugu i kvalitetu specijalizirane trgovine NADIJA.

Prodaja i montaža zavjesa, Pazin, Nadija
Djelatnosti
Panel zavjese, Pazin, Nadija

Proizvodi i usluge

Dekori 

Izbor tekstila za tapeciranje namještaja, dekora, zavjesa, prekrivača, stolnog i posteljnog rublja te frotira, osmišljen je upravo na način da udovolji različitim potrebama i ukusima.
 
Uz kompletnu uslugu od projektiranja interijera do izmjera, stručnih savjeta, te montaže na objektima - opremiti stan, kuću ili apartman nikada nije bilo lakše, brže i jednostavnije. 
 

Prodaja i montaža zavjesa i tendi

Bavimo se i prodajom odnosno montažom tendi i zavjesa. Na vama je samo da izaberete materijalu i vrstu zavjesa i tendi, a mi ćemo obaviti sve ostalo.
 
U ponudi su osim klasičnih zavjesa i rolo te panel zavjese raznih boja, dezena i materijala
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS




Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više