Pošalji upit
Slanje…
O nama

M.Š. GROUP Istra pruža usluge antikorozivne zaštite, pjeskarenja i sačmarenja

Tvrtka M.Š. Group, bazirana u Vrsaru kraj Poreča, klijentima nudi stručne usluge strojnog pjeskarenja i sačmarenja kamenih površina, zidića, podova, barki, automobila i drugih tvrdih površina.
 
Bavimo se i detaljnim čišćenjem podvodnog dijela plovila, nanošenjem antikorozivne zaštite, a pružamo i usluge koje zahtijevaju uporabu kamionske dizalice poput vađenja barki iz mora, prijevoza građevinskog materijala i sl.
 
Naš tim pruža kvalitetne usluge koje se temelje na znanju i dugogodišnjem iskustvu u navedenim djelatnostima.
 
anti korozivna zastita
 

Pjeskarenje brodova, kamenih, metalnih, inox i drvenih površina

Pjeskarenje je učinkovita metoda čišćenja i obnove kamenih i metalnih površina te se koristi u građevinskoj industriji, ali i u obnovi plovila, oltimera, podova i dr. Ovisno o vrsti površine, koristimo različite tipove pijeska, od grubljih za čišćenje čvršćih površina do sitnijih za nježnije obrade.
 
Pružamo usluge mokrog i suhog pjeskarenja svih plovila, kamenih fasada, podova i prilaza, podvozja vozila, površina od metala, plastike, drva,inoxa, aluminija i betona.
 
Kako pjeskarimo površinu kamene kuće, pogledajte na videu.  
 
uklanjanje hrđe s broda

Strojno čišćenje betona, epoksi površina, uklanjanje starih boja i hrđe

Sačmarenje je najbolja metoda kojom uklanjanjamo hrđu, staru boju i nečistoće s metala i betona. Pritom koristimo najsuvremenije strojeve kojima tretiramo podove, epoksi površine, željezne podne konstrukcije, beton i druge površine koje na ovaj način adekvatno pripremamo za daljnju obradu.
 
Na videu sačmarenja pogledajte kako to izgleda u praksi.
Djelatnosti
 • Pjeskarenje - VIDEO 2023.
 • Sačmarenje - VIDEO 2023.
 • Čišćenje kamenih fasada, podova, zidova
 • Uklanjanje hrđe i dotrajalih boja
 • Nanošenje antikorozivne zaštite
 • Rad s kamionskom dizalicom
 • Vađenje barki iz mora
 • Transport mini bagera
 • Prijevoz šute i građevinskog materijala
 • Najam skele
 • Građevinski radovi
Proizvodi i usluge

Antikorozivna zaštita brodova, metalnih gazišta, vozila

Ukoliko se ne zaštite od korozije, plovila, metalne površine, vozila i drugi predmeti izloženi su opasnosti od trajnih oštećenja kojima se gubi funkcionalnost i estetski izgled.
 
M.Š. Group nudi usluge antikorozivne zaštite barki, jedrilica, brodova, vozila, brodskih podova, metalnih gazišta, mostova i ostalih predmeta pod štetnim utjecajem vode i vlage.
 
Koristimo 1 komponentne i 2 komponentne lakove i primere otporne na atmosferske utjecaje, UV zrake, morsku sol, djelovanje mehaničkih utjecaja i dr.
 
anti korozivna zastita
 

Vađenje barki iz mora kamionskom dizalicom, prijevoz građevinskog materijala

Dio naše opreme je i kamionska dizalica kapaciteta 7,5t kojom pružamo sigurne i pouzdane usluge vađenja barki iz mora, prijevoza građevinskog materijala i transporta strojeva poput mini bagera.
 
Osim navedenih usluga, nudimo i najam skele kapaciteta za obiteljsku kuću ili vilu za odmor.
 
Po dogovoru, obavljamo i razne završne građevinske radove; farbanje zidova interijera i eksterijera, zidarske radove i ostale radove na adaptacijama.
 
Obratite nam se s povjerenjem i zatražite personaliziranu ponudu! Za sva pitanja i detaljnije informacije nazovite nas ili ispunite obrazac za upit.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više