Pošalji upit
Slanje…
O nama

Nasić gradnja majstor za izgradnju kuće, bazena, izradu fasade i popločavanje dvorišta

 

Nasić Gradnja sa sjedištem u Novoj Vasi kraj Poreča idealan je partner kad su građevinski radovi u pitanju. Naš tim čine iskusni stručnjaci za izgradnju i adaptaciju kuće i bazena,  izradu fasade i popločavanje dvorišta.
 
Izgradnja kuće

Gradite kuću?

Mnogo je toga što će trebati napraviti u svakoj pojedinoj fazi izgradnje, a pronaći stručne i pouzdane majstore za svaku od njih nije uvijek jednostavno.
 
Naša tvrtka obavlja sve građevinske radove vezane za adaptaciju i izgradnju stambenih i nestambenih objekata pa tako nakon jedne obavljene faze gradnje nećete morati tražiti nove majstore.

Bilo da želite izgraditi bazen, izraditi fasadu ili popločati dvorište, mi ćemo svaki od tih poslova obaviti maksimalno profesionalno. 
 
Popločavanje dvorišta
 
Osim toga vam nudimo i zidarske i soboslikarske usluge te postavljanje podnih obloga. Stručni smo za izradu demit i stiropor fasade. Također radimo i obnovu odnosno popravak postojećih fasada.
 
Kontinuirano se prilagođavamo željama i potrebama naših klijenata. Prilikom izvođenja građevinskih i adaptacijskih radova brinemo se i o najsitnijim detaljima. Osmišljavamo kreativna i funkcionalna rješenja po mjeri klijenta te oblikujemo prostor kontroliranom ugradnjom odabranih građevinskih materijala.
 
Obnova i popravak fasada na zgradama
 
Tražite li pouzdane građevinare za izgradnju ili adaptaciju kuće, kontaktirajte nas. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom našeg rada i cijenom naših usluga.
 
Nazovite nas ili zatražite ponudu za izgradnju kuće
ili pojedinačne građevinske radove koje nudimo!
Proizvodi i usluge

Gradnja kuća

 
Nudimo vam uslugu gradnje kuća i svih ostalih stambenih i nestambenih objekata. Stručni smo za zidanje, izolaterske, fasaderske i soboslikarske radove
 
Osim toga možemo postaviti podne obloge u interijeru i popločati vaše dvorište kamenom, tlakovcem ili vanjskim pločicama po vašem izboru.

Izrada fasade za kuću i obnova fasada na zgradama

 
Uštedite na računima za grijanje i hlađenje bilo da živite u kući ili zgradi uz pomoć kvalitetnih stiropor / demit fasada koje ćemo izraditi za vas.
 
Vi izaberite boju i tehniku, a sve ostalo prepustite nama.
 
Izgradnja bazena
 

Izgradnja bazena

 
Rashladite se u ljetnim mjesecima u vlastitom bazenu koji će ujedno i podignuti vrijednost vašeg objekta.
 
Gradimo betonske bazene raznih dimenzija od iskopa do betoniranja a zatim slijedi oblaganje bazenskom folijom.

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više