Pošalji upit
Slanje…

DEZINFEKCIJA VODE UV ZRAKAMA

Voda iz bunara može biti podložna različitim vrstama onečišćenja, nudimo uređaje za pročišćivanje koji će vodu učiniti sigurnom.

Opis proizvoda

UV dezinfektor vode je uređaj koji koristi ultraljubičasto (UV) svjetlo kako bi neutralizirao patogene mikroorganizme prisutne u vodi. UV zračenje djeluje tako da prodire u stanice mikroorganizama i oštećuje njihovu DNK ili RNK, čime ih čini nesposobnima za reprodukciju i izazivanje bolesti.

Voda iz različitih izvora može sadržavati bakterije, viruse i druge patogene mikroorganizme koji mogu uzrokovati bolesti. Klasične metode pročišćavanja vode, poput klora, mogu ostaviti neugodan okus i miris te imaju određene nuspojave. 

UV dezinfekcija je bez kemikalija, ne mijenja okus, miris ili pH vode, ali je vrlo učinkovita protiv širokog spektra mikroorganizama. Tvrtka Hidrofor prepoznala je potrebu za učinkovitim i ekološkim rješenjem za dezinfekciju vode te nudi uređaj UV Water.
 
 

Nudimo idealno rješenje za sve koji žele osigurati kvalitetu vode iz vlastitih izvora, poput bunara ili sakupljača kišnice. S minimalnim ulaganjem, UV Water omogućuje korisnicima da bez brige koriste svoju vodu. Ako tražite pouzdano i ekološko rješenje za dezinfekciju vode, uređaj UV Water pruža optimalnu kombinaciju kvalitete, pouzdanosti i pristupačnosti.

Kontaktirajte nas i saznajte kako UV Water uređaj može zaštititi vaš dom ili poslovanje. Pošaljite upit i osigurajte čistu vodu za sebe i svoje najmilije!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se