Pošalji upit
Slanje…
O nama

Hidrofor d.o.o. - Specijalizirani sustavi za navodnjavanje

 
Tvrtka Hidrofor d.o.o. iz Pule specijalizirana je za usluge ugradnje sustava za navodnjavanje, prodaju, servisiranje i montažu pumpi za vodu te hidroforskih postrojenja.
 
Nudimo širok spektar usluga - od dizajniranja i uređenja vrtova, preko instalacija modernih sustava za navodnjavanje, do održavanja i brige o zelenom prostoru. 
 

Koristimo najnovije tehnologije i metode u radu, a u ponudi imamo UV dezinfektore i frekventne regulatore koji pridonose kvaliteti i sigurnosti sustava navodnjavanja.

Za sve one koji žele svoj zeleni prostor podići na višu razinu, tvrtka Hidrofor d.o.o. je pravi izbor. 
 

Prodaja i ugradnja sustava za navodnjavanje

 
Odabir pravog sustava za navodnjavanje može biti ključan za pravilno održavanje vrta. Bilo da je riječ o manjim vrtovima ili većim zelenim površinama, nudimo najmodernija rješenja za učinkovito navodnjavanje.
 
Pri odabiru sustava, uzimamo u obzir različite čimbenike poput tipa tla, klimatskih uvjeta te specifičnih potreba biljaka.
Ponuda uključuje različite sustave kap po kap, prskalice, kao i automatske sustave koji se mogu programirati prema potrebama.
 

Uz prodaju, pružamo i kompletnu uslugu ugradnje. Pobrinuti ćemo se za svaki detalj, od planiranja, iskopa, postavljanja cjevovoda do finalnih testiranja sustava. 

Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći idealno rješenje za vaš zeleni prostor. Pošaljite upit ili nas nazovite!
 
 

Uređenje i održavanje okućnica, vrtova i travnjaka

 
Svaka okućnica, vrt ili travnjak zaslužuju pažljivu brigu i održavanje, kako bi uvijek bili u najboljem izdanju. Upravo je kombinacija pravilnog planiranja, kvalitetne izvedbe i redovite njege ključna za očuvanje zdravlja i ljepote zelenih površina. 

Uz uređenje, pružamo usluge kao što su sjetva i sadnja, rezidba drveća i grmlja, tretmani protiv štetnika, kao i redovne intervencije. Osim toga nudimo uslugu košnje trave i uređenja okoliša koja uključuje i uklanjanje korova, oblikovanje cvjetnih gredica te postavljanje dekorativnih kamenih površina.
 
Bilo da vam je potrebna jednokratna usluga ili redovito održavanje tijekom cijele godine, tu smo da vam pomognemo.
 
 
 Uz usluge održavanja, također nudimo i prodaju robotskih kosilica marke Ambrogio.

Nazovite nas za više informacija, stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja, savjete ili dogovore oko termina.
Djelatnosti
 • Hortikultura Pula
 • Navodnjavanje vrta
 • Potopna pumpa
 • Vodene pumpe
 • Frekventni regulatori
 • Uređenje travnjaka
 • UV dezinfektor
 • Uređenje dvorišta i vrta
 • Održavanje travnjaka
 • Upravljanja energentom vode
 • Dubinske pumpe
 • Servis i rezervni dijelovi
 • Prodaja i montaža pumpi za vodu
 • Prodaja Ambrogio robotske kosilice
Proizvodi i usluge

Servis i montaža pumpi za vodu i hidroforskih postrojenja

 
Pumpe za vodu i hidroforska postrojenja čine temelj svakog kvalitetnog sustava navodnjavanja.
 
S dugogodišnjim iskustvom, garantiramo brz i kvalitetan servis, montažu te prodaju dubinskih pumpa i svih rezervnih dijelova.
 
Održavanje i pravilna montaža ovih sustava ne samo da osigurava nesmetano navodnjavanje zelenih površina, već i produžava vijek trajanja opreme i smanjuje potrebu za čestim intervencijama.
 
 

Hidrofor je uređaj koji se koristi za povećanje pritiska vode u vodovodnom sustavu, često se koristi za dopremu vode od cisterni, bunara ili je potrebno podići pritisak iz gradske vodovodne mreže. Osnovna svrha je osigurati konstantan pritisak vode u cijelom objektu, bez obzira na varijacije potrošnje. 

Nudimo visokokvalitetne pumpe i hidroforska postrojenja renomiranih proizvođača te servis i popravak od malih do složenih kvarova.

Bilo da trebate novu pumpu, popravak ili redovito održavanje vašeg postojećeg sustava, pošaljite upit ili nas nazovite!
 
 

Prodaja UV dezinfektora i frekventnih regulatora

 
Zaštita i kvaliteta vode su od presudne važnosti za svaku okućnicu, vrt i dom. UV dezinfektori pružaju sigurnost eliminirajući štetne mikroorganizme, dok frekventni regulatori omogućuju optimalnu i učinkovitu distribuciju vode.
 
Ponuda UV dezinfektora osigurava da voda bude čista od bakterija, virusa i drugih mikroorganizama koji mogu štetiti vašem zdravlju i biljkama.

 

S druge strane, frekventni regulatori su ključni za pravilno i ekonomično navodnjavanje. Oni prilagođavaju brzinu pumpe prema potrebama, osiguravajući konstantan tlak i smanjujući potrošnju energije
 
Nudimo kvalitetne proizvode renomiranih proizvođača koji su ključni za optimalno navodnjavanje vrta ili poljoprivrednog zemljišta. Investiranjem u UV dezinfektore i frekventne regulatore, ne samo da ćete poboljšati kvalitetu vode i učinkovitost navodnjavanja, već ćete dugoročno štedjeti na vodi i energiji. 
 
Pošaljite upit ili nas nazovite, i zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje za vašu okućnicu ili vrt.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više