TRAŽIŠ? NAĐI.

NOVI GRAD

Građevinska tvrtka, Pazin, iskopi, adaptacija kuće, ytong gradnja
O NAMA

Građevinska tvrtka Novi Grad, Pazin: Iskopi, adaptacija kuće, ytong gradnja kuće, izrada bazena... 

 
Građevinska tvrtka Novi grad d.o.o. osnovana je 2001. godine sa sjedištem u Pazinu, trenutno broji 7 kvalificiranih zaposlenika.
 
Niskogradnja, visokogranja, ytong gradnja, adaptacija kamenih kuća, izrada bazena i uređenjem okoliša samo su neke od usluga koje vam nudimo.

Kod gradnje po sistemu ključ u ruke preuzimamo kompletnu izgradnju objekta, koju u zakazanom roku izvodimo kvalitetno, zajedno sa partnerskim tvrtkama.
 
Iskopi Pazin

U takvim slučajevima izvode se svi građevinski radovi od temelja do krova, a izvođač radova nabavlja sav potrebni građevinski materijal za izgradnju objekta na vama je jedino da kažete gdje i što želite graditi.
 
Tvrtka raspolaže svom potrebnom opremom, građevinskim strojevima i kamionima, te kvalificiranim djelatnicima koji svojim iskustvom pružaju garanciju za dobro izvršenje radnih zadataka.
 
Kontinuirana ulaganja u sredstva rada, te razvoj stručnog kadra baziraju se na dugoročnom planu, sagledavajući sadašnje potrebe tržišta i one koje očekujemo u budućnosti, kako bismo bilježili stalan rast i visoke rezultate poslovanja. 
 
Stručno, inovativno i pouzdano ispunjavamo zahtjeve naših investitora u suradnji sa  našim partnerima u građenju i uređenju.
 
Ytong gradnja, Pazin

Ostvarenje naših strateških i operativnih ciljeva zasnivaju se na poštivanju tradicionalnih vrijednosti i poslovne etike kako u odnosu prema našim kupcima i poslovnim partnerima, tako i prema zaposlenicima tvrtke
 
Nadamo se uspješnoj poslovnoj suradnji. Obratite nam se s povjerenjem.
 
DJELATNOSTI

Gradnja i adaptacija kuće, Pazin 
PROIZVODI I USLUGE


Gradnja i projektiranje kuća

Slijedeći zahtjeve modernog življenja projektiramo i gradimo objekte primjerene potrebama naših kupaca, uz korištenje ekoloških i prirodnih materijala, te najmodernijih tehnologija gradnje.

Iskopi

Obavljamo iskope kao što je iskop temelja za kuću, iskop za bazen, iskop za podrum, iskop kanala za infrastrukturu.

Adaptacija kuće

Osim gradnjom, bavimo se djelomičnom i kompletnom adaptacijom kamenih i ostalih kuća. posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti izvedenih radova. Radove izvodimo najkvalitetnijim materijalom renomiranih europskih i domaćih proizvođača.

Ytong gradnja - Ytong kuće

Gradnja kuće uz pomoć Ytonga elemenata jedna je od usluga koje vam nudimo. Od Ytonga gradimo vanjske i pregradne zidove koji se lako obrađuju, a ulaz vlage u unutarnji prostor je minimalan zahvaljujući mortu uz pomoć kojeg se ploče spajaju.


Izrada bazena

Vršimo i izradu bazena od projektiranja i iskopa pa sve do održavanja bazena i bazenske opreme.

Izrada bazena, Pazin

REFERENCE

Rekonstrukcija krovišta na objektu – " Usluga Poreč " ( groblje Poreč )

Rekonstrukcija krovišta na objektu ­ " Usluga Poreč ( groblje Tar)

Rekonstrukcija i nadogradnja klaonice – " Produkt comerce – Pazin

Izgradnja stambeno poslovne građevine – " Yes " – Agencija Sandra

Izrada zaštitne ograde – " Zračna luka Pula "

Izgradnja trgovačkog centra – " Lidl " Pazin

Izgradnja Istarskih vila i kuća za odmor
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se