Pošalji upit
Slanje…
O nama

Venext - održavanje bazena i hidromasažnih kada

Tvrtka Venext bazirana je u Kašteliru kraj Novigrada i bavi se profesionalnim održavanjem i čišćenjem bazena i hidromasažnih kada.
 
Specijalizirani smo i za ugradnju bazenske tehnike, kao i za servisiranje i popravak bazenske tehnike. 
 
odrzavanje bazena
 
U našem je cilju klijentima ponuditi pouzdanu i kvalitetnu uslugu u dogovorenim rokovima te im osigurati bezbrižno opuštanje u omiljenim ljetnim aktivnostima. Iznajmljivačima pak smanjujemo brige oko održavanja bazena i hidromasažnih kada.
 

Čišćenje bazena

 
Uslugu čišćenja bazena prilagođavamo vašim potrebama. Bez obzira na veličinu, oblik ili vrstu bazena, pristupamo svakom poslu s jednim ciljem - da bazen bude higijenski čist, bez mrlja i siguran za kupanje.
  
Koristimo opremu najnovije generacije, tehnološki napredna i ekološki prihvatljiva sredstva, kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu i smanjili utjecaj na okoliš.
 

Prodaja i montaža hidromasažnih bazena

Specijalizirani smo za pružanje usluga prodaje, montaže i održavanja hidromasažnih bazena.
U našem prodajnom programu možete pronaći sve potrebne uređaje i opremu za hidromasažne bazene vrhunske kvalitete.  Bez obzira na veličinu ili kompleksnost projekta, osiguravamo profesionalnu instalaciju koja jamči optimalno funkcioniranje bazena. 
 
 
Nudimo kompletnu uslugu održavanja hidromasažnih bazena, a po dogovoru s klijentima pružamo redovite ili povremene provjere, čišćenja i održavanje opreme. Z više informacija pošaljite upit!

Djelatnosti
  • Održavanje bazena
  • Montaža bazenske tehnike
  • Održavanje hidromasažnih kada
  • Servis i popravak bazenske tehnike
  • Hitni popravci bazena u Istri
  • Održavanje bazena za iznajmljivače
  • Godišnji servis bazenske tehnike
  • Prodaja saune
  • Prodaja hidromasažnih kada
  • Prodaja bazenske tehnike
Proizvodi i usluge

Montaža i prodaja bazenske tehnike 

Usluga tvrtke Venex obuhvaća prodaju i montažu bazenske tehnike. Ako razmišljate o ugradnji bazena, nudimo kvalitetnu bazensku tehniku i montažu  za adekvatno funkcioniranje i rad bazena, bez iznenadnih kvarova. 
 
Optimalan i nesmetan rad bazena posebno je važan ako se bavite iznajmljivanjem vila za odmor ili apartmana u Istri i svojim gostima želite osigurati odmor bez iznenađenja.
 
Klijentima nudimo vrhunsku uslugu montaže kvalitetne bazenske tehnike te garantiramo da ćete dobiti najbolju vrijednost usluge za uloženi novac.
 

 


Servisiranje i popravak bazenske tehnike

Među uslugama koje nudimo su servis i popravci bazenske tehnike.
 
Servisiranja radimo po dogovoru s klijentima na cijelom području Istre, generalni servis prije otvaranja sezone i redovite servise u određenim intervalima.
 
Trebate li pak popravak bazenske tehnike nakon iznenadnog kvara, na teren izlazimo u najkraćem roku!
 
Kontaktirajte nas danas i uživajte u bezbrižnoj sezoni!
 

Prodaja i montaža sauna

Saune su postale izuzetno popularne u današnje vrijeme jer, osim što doprinose opuštanju i poboljšavaju zdravlje, predstavljaju izvrstan način za podizanje vrijednosti kuća za odmor i apartmana.
 
Kod nas možete pronaći saune ovisno o prostornim i financijskim mogućnostima. Također, nudimo uslugu ugradnje saune, kao i održavanje, posebno prilagođeno vlasnicima kuća za odmor koji se ne nalaze u blizini. 
 
Za više informacija o prodaji i montaži sauna, pošaljite upit ili nas nazpvite!

 

Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više