Pošalji upit
Slanje…
O nama

Održavanje bazena i okućnice - L&B Servis

L&B Servis, sa sjedištem u Ližnjanu u okolici Pule, specijaliziran je za pružanje usluga održavanja i čišćenja bazena te okućnice na području Istre.

Pružamo širok spektar usluga kao što su košnja trave, sadnja stabala i živica, rušenje stabala, planiranje zemljišta, pražnjenje i punjenje bazena, čišćenje filtera, servis strojarnica te kontrola i dopuna kemikalijama. Ugradnja bazenske opreme te ugradnje  Elektrolize i ostalih automatskih uređaja.
 
S ciljem pružanja pouzdane usluge, kontinuirano se educiramo i pratimo najnovije trendove i tehnike u području održavanja bazena i okućnice
 
 

Čišćenje i održavanje bazena te ugradnja bazenske opreme.

Brinemo i o redovnom održavanju bazena te tretiranju bazenske vode kako biste vi i vaši gosti bezbrižno uživali u odmoru.
 
Sveobuhvatna usluga održavanja bazena, koja uključuje kontrolu i dopunu kemikalijama, osigurava da bazen bude siguran, čist i u optimalnoj ravnoteži.

Za više informacija o uslugama održavanja i čišćenja bazena, pošaljite upit i saznajte kako možemo zajedno stvoriti idealno okruženje za opuštanje i zabavu.
 

Sadnja, održavanje i rušenje stabla

Rušenje grana drveća ili stabala na visokim i nepristupačnim mjestima može biti izazovno i zahtijeva stručnost i iskustvo.

Posjedujemo iskustvo i opremu potrebnu za sigurno i efikasno rušenje stabala, bez obzira na njihovu visinu ili složenost.
 

Bez brige o tome jesu li stabla velika ili mala, mi smo tu da vam pružimo profesionalnu uslugu i osiguramo sigurno uklanjanje.

Kada je u pitanju planiranje i odabir novih sadnica, vodimo računa o specifičnim potrebama područja i željama klijenata. 

Pažljivo biramo biljke koje su adekvatne za sadnju u određenom području, uzimajući u obzir klimatske uvjete, tlo i estetske preferencije. 

Za usluge sadnje ili rušenja stabla, nazovite nas ili pošaljite upit!
Djelatnosti
 • Košnja trave
 • Sadnja stabala i živica
 • Postavljanje rolo tepih trave. 
 • Obnavljanje travnjaka
 • Prozračivanje travnjaka
 • Uređenje okoliša
 • Sadnja zelenila, ukrasnog bilja, cvijeća
 • Rušenje malih i velikih stabla
 • Planiranje zemljišta i sadnja trave
 • Čišćenje bazena
 • Čišćenje filtera i predfiltera u strojarnici
 • Kontrola i dopuna kemikalijama
 • Održavanje okućnice
 • Pula, Istra
Proizvodi i usluge

Uređenje travnjaka: Planiranje, sadnja i održavanje

Trebate li pomoć u realizaciji ideja za uređenje okoliša ili potpunu uslugu projektiranja vrta i okućnice, stručni tim tvrtke L&B Servis pružit će sveobuhvatnu podršku, uključujući planiranje, sadnju i održavanje travnjaka.

Uz stručno znanje i kvalitetnu opremu, brinemo se o svakom detalju kako bismo postigli savršen izgled travnjaka. 

Također pružamo usluge prihrane, zalijevanja i uklanjanja korova kako bi travnjak ostao zdrav i bujan tijekom cijele sezone.
 
Košnja trave Istra

Nazovite nas ili pošaljite upit i transformirajte svoj travnjak u pravu oazu zelenila.
 

Održavanje okućnica

Ukoliko trebate pomoć u ostvarenju ideja za uređenje okoliša ili uslugu planiranja vrta i okućnice, tvrtka L&B Servis pruža stručnu podršku i kvalitetne usluge.

Zahvaljujući iskustvu, znanju i kontinuiranom usavršavanju, nudimo profesionalnu uslugu planiranja vanjskih prostora i održavanja istih.

Slijedimo najnovije trendove u uređenju zelenih površina i pažljivo biramo odgovarajuće vrste biljaka, ukrasnog grmlja i cvijeća.
 

Za one koji nemaju vremena ili nisu u blizini svojih kuća za odmor, pružamo usluge održavanja okućnica kako bismo osigurali da se njihovi prostori održe urednima i njegovanim čak i dok su daleko.
Po dogovoru s klijentima vršimo redovito održavanje okućnica. 
 
Za dodatne informacije ili za zakazivanje usluge, slobodno nam pošaljite upit!
Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više