Pošalji upit
Slanje…
O nama

eIstra.info - Poduzetnički portal Istre 

Poduzetnički portal eIstra.info stvoren je kako bi na jednoj online platformi okupio SVE male i srednje poduzetnike u Istri. Cilj nam je pronaći vaše kupce na internetu, na način da kreiramo vaš marketinški nastup na poduzetničkom portalu i Facebooku.

Nakon 10 godina rada, danas surađujemo s preko 1000 poduzetnika iz različitih djelatnosti, a naučili smo sve probleme na koje jedan poduzetnik može naići u digitalnom marketingu.

 

NASLOVNICA PORTALA


eistra.info - marketinška agencija Pula, Istra


Marketinška agencija Pula, Istra

 
Jeste ikad probali tražiti u Google tražilici "salon namještaja istra", "knjigovodstvo pula" "vodoinstalater pula", "uređenje okućnica poreč", "auto gume istra", "restorani istra" i sl., a vaše tvrtke nije bilo na popisu? 

Ako još niste na eIstra.info...

Zašto nas odabrati?


Kao stručnjaci u digitalnom marketingu imamo dugogodišnje iskustvo i znanje da za vas definiramo online strategiju i ciljanu kampanju koja će stvoriti veliku pažnju potencijalnih kupaca vaših proizvoda ili usluga.

ili nas kontaktiraj na 0800 024 023 

 
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Oglašavanje / marketing za tvrtke i obrte u IstrieIstra.info vam nudi:

Optimiziranu stranicu za tražilice, jumbo plakate, virtualnu šetnju, slikanje ili snimanje iz zraka, logotip na stranici grada, oglašavanje putem Google adwordsa, oglašavanje na radiju, ponude dana na naslovnici, bannere na stranici, page pell, PR članke i ostale usluge pomoću kojih ćete vrlo jednostavno doći do novih kupaca i upita.
 
eIstra.info - Kako privući nove klijente

 Eistra.info, Budite vidljivi
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


 
  OCIJENITE NAS  

 
 
 

 Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više