Pošalji upit
Slanje…
O nama

OPTIKA BULBUS PULA

Za pregled kod optometrista više se ne trebate naručiti.  U Optici Bulbus optometrist vam je uvijek na raspolaganju. 
 
Tomislav Vujčić svoje stručno znanje i obrazovanje stekao je u Njemačkoj, a bogato iskustvo od 13 godina prakticira u svojoj optici u centru Pule na adresi Trg prvog svibnja 3.
 
Naočalne leće
 

Besplatan optometrijski pregled za sve klijente

 
Jedna smo od rijetkih optika u kojoj optometrist nudi svoje usluge pregleda vida i tretiranja stanja kao što su kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam i presbiopiju. 
 
Nudimo vam potpunu uslugu i cjelokupni proces od kontrole vida pa sve do kupnje dioptrijskih naočala izrađenih za individualnog korisnika. 
 
Posjetite nas Optici Bulbus ili nam pošaljite upit i uvjerite se u našu kvalitetu!

Progresivne dioptrijske naočale

 
Ako su vam potrebne kvalitetne dioptrijske naočale koje će vam omogućiti kristalno jasan vid na svim udaljenostima, na pravom ste mjestu.

Progresivne dioptrijske naočale su idealne za ljude kojima je potrebna  korekciju vida za različite udaljenosti.
Za razliku od običnih naočala, progresivne dioptrijske naočale imaju jedinstven dizajn koji omogućuje postupno povećanje dioptrije s gornjeg dijela do donjeg dijela naočala, a sve to u jednom komadu stakla.
 
 
Posjetite nas i otkrijte široku ponudu progresivnih dioptrijskih naočala u Optici Bulbus!

Sunčane naočale s dioptrijom

 
Optika Bulbus nudi širok izbor kvalitetnih sunčanih naočala, uključujući popularne brendove poput Ray-Bana, Oakleya i Polaroida

U ponudi imamo i sunčane naočale s dioptrijskim lećama za zaštitu očiju od štetnog UV zračenja, uz istovremeno održavanje oštrine vida.
 
Posjetite nas u Puli ili nam pošaljite upit!
Djelatnosti

 
 
Optika Bulbus Vaš je partner za dobar vid. Nudimo vam besplatnu kontrolu vida, dioptrijske naočale, sunčane naočale te popravak naočala.
Proizvodi i usluge

Izrada naočala u optici


Glavna djelatnost nam je izrada dioptrijskih naočala. Nakon što vam pomognemo u odabiru najboljeg dioptrijskog okvira za vas, preporučit ćemo vam idealne naočalne leće. 
 
Optometrist će vas na temelju vaših individualnih potreba savjetovati i uvelike pridonijeti vašem ispravnom odabiru naočala za vid.
 
Izrada naočala po narzdžbi
 
Prioritet nam je vaš dobar vid, a udobnost, izdržljivost i estetika dioptrijskih okvira nam je važna te ćemo vam svojim znanjem pomoći odabrati one najbolje.
 

Popravak naočala


Oštećenje na naočalama može se dogoditi svakome. Ukoliko ste slučajno sjeli, stali ili su vam naočale oštećene na drugi način, samo ih donesite u našu Optiku Bulbus te ćemo vam popraviti oštećenje. Naše usluge i proizvodi cjenovno su prilagođeni tržištu i vašem budžetu.
 
Tradicija, vrhunska kvaliteta usluge, najbolja ponuda na jednom mjestu u ugodnom ambijentu, razlozi su da nas posjetite.
 
Sunčane naočale sa dioptrijskim lećama
 
Kod nas možete popraviti svoje naočale brzo i jednostavno. Nudimo kompletnu provjeru vida i dioptrije uz pomoć najnovije tehnologije. 
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Besplatan optometrijski pregled u optici Bulbus u kojoj ćete pronaći idealne dioptrijske naočale

Izrada i popravak svih vrsta naočala i okvira uz dugogodišnje iskustvo...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više