Pošalji upit
Slanje…

PANGEA PULA

Pjeskarenje pijeskom, antikorozivna zaštita, metalizacija, čelične konstrukcije, protuklizni podovi, Pula, Istra

Radovan Babić
Lokacija
Web stranica
O nama

Pangea Pula: protuklizni premazi, pjeskarenje, sačmarenje, antikorozivna zaštita, metalizacija, plastifikacija


Tvrtka Pangea Pula s radom je započela 1987.godine, a danas uspješno posluje na području Istarske županije i šire s timom od 20 iskusnih djelatnika. Stručnost zaposlenika, redovito usavršavanje i trud rezultirali su uspjehom i zadovoljstvom naših brojnih klijenata.
 
protuklizni podovi
 
Bavimo se postavljanjem protukliznih podova u brodogradnji, plastifikacijom, sačmarenjem, pjeskarenjem pijeskom, metalizacijom (cinčanje žicom) i antikorozovnom zaštitom za što imamo frozio certifikat. U opisu naših usluga je i izrada čeličnih konstrukcija u brodogradnji te remont tvornica.
 

Protuklizni podovi u brodogradnji

Specijalizirani smo za postavljanje protukliznih podova u brodogradnji, za što koristimo vrhunske premaze britanskog proizvođača Beegrip.
 
Protuklizne premaze primjenjujemo na palubama putničkih i teretnih brodova te roll-on roll-off brodova. Osim u brodogradnji, protuklizne podove postavljamo i u garaže, na mostove te skliske prilaze.
 

Pjeskarenje pijeskom

Usluga pjeskarenja pruža temeljitu pripremu koja osigurava vrhunske rezultate i trajnu zaštitu plovila. Pjeskarenjem pijeskom uklanjamo koroziju, staru boju i nečistoće s metalnih površina kako bi ih pripremili za daljnju obradu.
 
U radu koristimo suvremene tehnologije i učinkovite metode potvrđene dugogodišnjim iskustvom.
 

 pjeskarenje

Antikorozivna zaštita

Reakcija metala s okolinom dovodi do korozije. Kako bi se korozija spriječila, nakon pjeskarenja i pripreme površine, slijedi postupak premazivanja antikorozivnom zaštitom.
 
Upotrebljavamo visokoučinkovite antikorozivne premaze renomiranih dobavljača koji su prilagođeni upotrebi u brodogradnji. Premazi stvaraju nepropusnu barijeru koja štiti metalne površine od vlage, soli i drugih agresivnih elemenata prisutnih u morskom okruženju.

S povjerenjem se možete obratiti našem timu koji će vam odgovoriti na sve upite, a uslugu obaviti stručno i profesionalno, u dogovorenom roku.
Djelatnosti
 • Pangea Pula
 • Pjeskarenje pijeskom
 • Antikorozivna zaštita
 • Metalizacija
 • Čelične konstrukcije
 • Protuklizna zaštita
 • Plastifikacija
 • Postavljanje protukliznih podova
 • Sačmarenje
Proizvodi i usluge

Metalizacija (cinčanje žicom)

Nudimo vam i uslugu metalizacije, odnosno oblaganje metala cinčanom žicom u svrhu zaštite od korozijeU procesu metalizacije, tanki sloj cinka nanosi se na metalnu površinu pomoću posebne opreme koja raspršuje čestice na površinu metala.
 
Metalizacijom se značajno produljuje vijek trajanja plovila. Obratite nam se s povjerenjem i zatražite više informacija.
 

Izrada čeličnih konstrukcija (brodogradnja)


Naš tim visoko kvalificiranih stručnjaka posjeduje bogato iskustvo u projektiranju i izgradnji različitih tipova čeličnih konstrukcija za primjenu u brodogradnji.
 
Osiguravamo da svaka čelična konstrukcija bude izvedena s preciznošću, kvalitetom i u skladu s najvišim standardima industrije. Naš pristup je temeljen na pažljivoj analizi potreba klijenata, prilagođavanju dizajna kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i funkcionalnost plovila, te strogoj kontroli kvalitete tijekom cijelog procesa izgradnje.
 
celicne konstrukcije
 

Plastificiranje plovila

 
Kroz godine iskustva u brodogradnji, usavršili smo tehnike plastificiranja koje osiguravaju dugotrajnu zaštitu od korozije, oštećenja i utjecaja okoline na plovilo.
 
Usluga plastificiranja plovila obuhvaća sve korake postupka, uključujući pripremu površine, nanošenje premaza i završnu obradu.
 

Sačmarenje

 
Postupak sačmarenja koristi se kod osjetljivih površina ili manje zahtjevnih projekata pripreme površine. Manje je agresivno od pjeskarenja, ali može biti jednako učinkovito za uklanjanje nečistoća i pripremu površine plovila za daljnju obradu.
 
Pošaljite nam upit za dodatne informacije!
Reference
 • Brodogradilište Uljanik
 • Tehnomont
 • Brodogradilište 3. Maj
 • Fincantieri
 • Grimaldi Lines
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više