Pošalji upit
Slanje…
O nama

Poliklinika Jelovac - ultrazvuk, color doppler, dijagnostika i prevencija

Poliklinika Jelovac specijalizirana je za ranu dijagnostiku i prevenciju zloćudnih bolesti. Suvremena medicinska oprema, godine iskustva i kontinuirano obrazovanje omogućuju nam pružanje najbolje dijagnostike i uspješnu prevenciju zloćudnih bolesti.
 
sistematski pregled istra
 
Od 1991. u poliklinici pružamo usluge ultrazvučne i intervencijske dijagnostike, kliničke i sistematske preglede, Color Doppler, usluge gastroskopije i gastroenterologije, spirometrije i elektrokardiografije.

Sistematski pregledi

Pravodobna dijagnoza daje šansu za kvalitetno brzo liječenje i izlječenje bez većih trauma za organizam. Stoga preporučujemo obavljanje preventivnih sistematskih pregleda svake godine, čak i ako nemate nikakvih smetnji.
 
Osnovni sistematski pregled uključuje: klinički pregled, EKG, laboratorijsku dijagnostiku, ultrazvuk abdomena, ultrazvuk dojki te ostale preglede, ovisno o dogovoru s pacijentom.
 
klinički pregled
 

Color doppler

Color Doppler se koristi za mjerenje brzine i smjera protoka krvi, te omogućuje dijagnostiku bolesti krvnih žila u ranoj fazi kada je liječenje moguće. Color Dopplerom može se otkriti venska tromboza i upala površinske vene, te spriječiti infarkt, moždani udar i embolija.
 
U Poliklinici Jelovac pružamo usluge specijalističnog pregleda karotida, arterija i vena nogu color dopplerom, nakon kojeg pacijentu dajemo dijagnozu i po potrebi određujemo terapiju.
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Ultrazvučna dijagnostika

Ultrazvučna dijagnostika ima široku primjenu u medicini, cjenovno je pristupačna i omogućuje brzu dijagnostiku.

Pružamo usluge ultrazvučnog pregleda trbušne šupljine tj. abdomena, ultrazvuka dojki, štitnjače, vrata te ultrazvuk mišića i zglobova.
 
ultrazvuk štitnjače

Poliklinika je opremljena suvremenom opremom koja omogućuje rano otkrivanje vrlo malih tvorbi (već od 3mm), što omogućuje liječenje u ranoj fazi bolesti.
 
Pravovremeno liječenje omogućuje potpuno izliječenje izvođenjem malih kirurških zahvata, bez dodatnog zračenja i kemoterapije.

Punkcija i biopsija

Pružamo usluge intervencijske dijagnostike štitnjače, limfnih čvorova, dojke, mišića i ostalih tumoroznih tvorbi. Punkcija i biopsija su manji invazivni postupci koji su potrebni za preciznu dijagnostiku bolesti.
 
Otkrivene tvorbe punktiramo pod kontrolom ultrazvuka da bi dobili uzorak tkiva za citološku(mikroskopsku) dijagnostiku.
 
Za sve informacije i ugovaranje termina, pošaljite nam upit ili nas nazovite!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se