Pošalji upit
Slanje…

POLIKLINIKA PERIĆ-STANIČIĆ

Internistički pregled, uzv štitnjače, endokrinologija, kardiologija, Novigrad Umag

Poliklinika Perić-Staničić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Poliklinika Perić-Staničić Umag 

Poliklinika Perić-Staničić privatna je medicinska ustanova koja se fokusira na dijagnostiku i terapiju bolesti štitnjače, dijabetesa, endokrinoloških i metaboličkih poremećaja, kardiologiju, nefrologiju, pulmologiju i gastroenterologiju.
 
poliklinika umag
 
 
Poliklinika, uz dugogodišnje iskustvo i profesionalno osoblje, pruža izvrsnost u medicinskom tretmanu s ciljem efikasnog rješavanja zdravstvenih izazova modernog života.

Specijalistički pregledi i liječenje bolesti štitnjače

 
Specijalistički pregled štitnjače uključuje anamnezu, evaluaciju hormonskog statusa, terapiju kod hipotireoze i hipertireoze te evaluaciju čvorova u štitnjači.
 
Ako primijetite simptome poput umora, malaksalosti, ubrzanog rada srca, ubrzanog dobivanja na težini ili pak gubitka težine bez promjena u režimu prehrane, naručite se na pregled štitnjače! U našoj poliklinici u Umagu bez čekanja dogovorite ultrazvuk štitnjače, punkciju i kontrolu hormona štitne žlijezde.
 

Subspecijalistički internistički pregled - endokrinologija

 
Specijalistički internistički pregled u poliklinici uključuje detaljan pregled cjelokupnog organizma s fokusom na preventivne mjere i kontrolu rizičnih čimbenika najčešćih bolesti današnjice koje se često zanemaruju. 
 
endokrinolog umag
 
Pravovremeno otkrivanje šećerne bolesti, inzulinske rezistencije, bolesti štitnjače, arterijske hipertenzije i metaboličkog sindroma presudno je za uspješno liječenje i kontrolu bolesti. Naručite se na pregled danas!
 

Pregled kardiologa

 
Ako sumnjate na prisutnost srčanožilnih bolesti ili želite stručno mišljenje kardiologa, slobodno nam se obratite s punim povjerenjem. Prvi kardiološki pregledi traju do 30 minuta, a prilikom pregleda potrebno je dostaviti svu medicinsku dokumentaciju kako bi naši liječnici mogli pružiti sveobuhvatan pristup dijagnostici i liječenju.
 
Nudimo niz kardioloških usluga: osnovne preglede, EKG, holter EKG, ultrazvuk srca, kontrolu konvencionalnog elektrostimulatora srca, kardioverter defibrilatora srca i kontrolu resinhronizacijskog uređaja s optimizacijom. 
 

Gastroenterologija

 
U gastroenterološkoj ambulanti provodimo dijagnostiku i liječenje gastrointestinalnih bolesti, uključujući probleme s jednjakom, želucem, dvanaesnikom, tankim i debelim crijevom, jetrom, žučnim sustavom i gušteračom.
 
Liječimo stanja poput gastroezofagealne refluksne bolesti, ulkusa, celijakije, upalnih bolesti crijeva, ciroze jetre i metaboličkih bolesti. 
 
Više informacija o svim uslugama poliklinike saznajte na službenoj web stranici ili nam pošaljite upit!
Djelatnosti

 • Endokrinologija i dijabetologija
 • Radiologija i ultrazvuci
 • Kardiologija i aritmologija
 • Pulmologija
 • Gastroenterologija
 • Dijagnostika i liječenje bolesti štitnjače
 • Liječenje hipotireoze
 • Liječenje kroničnog tireoiditisa (Hashimoto)
 • Dijagnostika i liječenje inzulinske rezistencije
 • Liječenje šećerne bolesti
 • Liječenje hripavca
 • Liječenje arterijske hipertenzije
 • Liječenje metaboličkog sindroma
 • Liječenje post-COVID sindroma
 • Color Doppler dijagnostika
 • Centralna pretilost
 • Reumatoidni artritis
Proizvodi i usluge

Specijalistički pregled pulmologa

Bolesti dišnog sustava jedan su od vodećih javnozdravstvenih problema u Hrvatskoj. Ako primjetite simptome kao što su teškoće disanja, krvarenje iz nosa, osjećaj gušenja i pojačan umor kod fizičkih napora, ne odgađajte pregled pulmologa.
 
pulmolog umag 
Specijalistički pregled pulmologa započinje razgovorom s pacijentom tijekom kojega se prikupljaju podaci o sadašnjoj bolesti. Svakoj tegobi poklanja se posebna pažnja, nakon čega slijedi fizikalni pregled koji uključuje inspekciju, auskultaciju, perkusiju i palpaciju prsnog koša i ostalih organskih sustava.
 
Na osnovu prikupljenih podataka postavlja se dijagnoza, propisuje terapija i određuje potreba za daljnjim dijagnostičkim testovima.
 

Ultrazvučna dijagnostika i Color Doppler 

 
U našoj poliklinici moguće je brzo i bez čekanja obaviti Color Doppler arterija i vena te ultrazvuk: abdomena, urotrakta, bubrega, jetre, aorte, zdjeličnih arterija, parotidnih žlijezda, dojki, aksila, ingvinuma, prednje trbušne stijenke, mišića, ramena, koljena i dr. 
 
Cjenik i popis usluga pregledajte na službenoj web stranici poliklinike.
 
uzv abdomena 

Medicina rada

 
Medicina rada obuhvaća sveobuhvatne preglede koji su usmjereni na prevenciju profesionalnih bolesti, očuvanje zdravlja radnika i promicanje optimalnih radnih uvjeta.
 
Pružamo različite vrste pregleda koji uključuju procjenu općeg zdravstvenog stanja, specifične preglede za određene profesionalne rizike, te savjetovanja za prevenciju sigurnosti i zdravlja na radnom mjestu.
 
Detaljne informacije o poliklinici saznajte na našoj web stranici ili nam pošaljite upit.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više