Pošalji upit
Slanje…
O nama

POSEDEL AUTO: Ovlašteni Citroën servis, rezervni dijelovi, prodaja rabljenih vozila - Car Service Poreč

Posedel Auto, ovlašteni Citroën servis nalazi se na adresi Poslovna zona 3, Kaštelir Labinci nedaleko Poreča.

Centar se prostire na ukupnoj površini od 2,5 tisuća četvornih metara u kojem vas očekuje:

  • Prodaja rabljenih vozila svih renomiranih marki
  • Ovlašteni servis Citroënov vozila
  • Prodavaonica originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme
  • Brzi Chrono servis
 ovlasteni servis citroen

Ovlašteni Citroën servis u Poreču

Kao ovlašteni serviser Citroën vozila, nudimo stručnu uslugu održavanja i servisiranja vozila te marke s najvišim standardima kvalitete.
Korištenjem originalnih Citroën dijelova, osiguravamo da vaše vozilo ostane u najboljem stanju, a redovitim servisima produžujemo mu životni vijek i čuvamo vrijednost!

Imate li My Citroën aplikaciju, automatizmom ćete dobiti obavijest o pravovremenom servisiraju automobila a termin možete zakazati u svega par klikova! Nudimo stručan i sveobuhvatan plan održavanja koji osigurava bezbrižnu vožnju. Kontaktirajte nas!

Prodaja svih rabljenih vozila

Posjetite nas i pronađite idealno vozilo za sebe i svoju obitelj! Sva vozila u ponudi su pregledana i testirana od strane našeg tima stručnjaka kako bi osigurali najviše standarde kvalitete.
 
prodaja rabljenih automobila poreč
 
 
Neke od renomiranih marki vozila u trenutnoj ponudi su Citroën, Toyota, Audi, BMW, Hyundai, Opel, Mercedes, Renault i drugi. Pogledajte sva rabljena vozila u našoj ponudi, a za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte ili pošaljite upit.
 

Servis svih vozila

Naš tim stručnih tehničara i mehaničara koristi najnoviju tehnologiju i opremu kako bi dijagnosticirali kvarove, riješili probleme s elektronikom, provjerili rad motora, servisirali klimu i obavili sve druge potrebne radove za održavanje vašeg vozila u optimalnom stanju.
 
Opremljeni smo najnovijom tehnologijom i 3D uređajima za optiku i geometriju kotača osobnih vozila i lakih teretnih vozila. Osim redovitog servisiranja, pružamo i uslugu pregleda vozila za tehnički pregled i eko test.
 
EN

Car service Poreč

As a registered Citroën vehicle service center, we offer top-quality maintenance and repair services for Citroën owners. However, we are also proud to offer our services to owners of all other models of vehicles
 
Our team of skilled technicians and mechanics is equipped with the latest tools and technology to diagnose and repair any issues your vehicle may be experiencing, including issues with electronics, engines, and air conditioning systems!
 
If you have trouble with your car while in Istriacall us! 
Djelatnosti
Posedel Auto Poreč
Autoservis Posedel Buzet
Proizvodi i usluge

Prodaja rezervnih dijelova Citroën 

U ponudi su original Citroën dijelovi, zamjenski dijelovi, prodaja auto guma (uz montažu i balansiranje), auto kozmetika i auto akustika.
Prodajemo i dijelove za ostale marke vozila pri čemu vodimo računa o kvaliteti i garanciji.

Visoka kvaliteta rezervnih dijelova, brza dostava, ljubazno osoblje i tržišno konkurentne cijene dovoljan su razlog da nam ukažete svoje povjerenje.

Vučna služba

Usluge vučne službe pružamo na području Istarske županije i cijele Hrvatske, a po potrebi i u inozemstvu. Opremljeni smo za vuču automobila, kombija i lakih teretnih vozila, a naši djelatnici će vam pružiti profesionalnu i brzu uslugu.
 

Rent a car

Nudimo vam rent a car uslugu na dnevnoj bazi, te dugoročni najam za tvrtke i fizičke osobe. Očekuje vas veliki izbor vozila i povoljne cijene. Osigurajte si kvalitetni i udoban automobil, iznajmite ga u Posedel autu.
 
car service porec

Autoservis Posedel Buzet - auto servis za sve marke vozila

Autoservis Posedel u Slumu nedaleko Buzeta vrši brzi servis i popravke za sve marke vozila. Posjedujemo kompjutersku dijagnostiku za pronalazak i otklanjanje neispravnosti vozila. Prilikom servisa vašeg vozila dajemo vam garanciju od godine dana na rezervne dijelove te garanciju od šest mjeseci na naše usluge. 

Nudimo vam mogućnost zamjene guma na vašim automobilima i dostavnim vozilima u našem gumi servisu.

Na raspolaganju su vam naša zamjenska vozila koja možete koristiti za vrijeme servisa vašeg automobila, te putnička i laka teretna vozila za najam.

Popravci motora i mjenjača 

U Autoservisu Posedel radimo zahtjevnije popravke motora i mjenjača.

Posjetite nas na adresi Slum 2 u Buzetu i uvjerite se u naš stručni tim djelatnika!
 
dubinsko ciscenje
 

Autopraonica i dubinsko čišćenje automobila 

U našoj autopraonici dočekat će vas profesionalno osoblje koje će se pobrinuti za kvalitetno pranje i dubinsko čišćenje vašeg automobila.
 
Otvoreni smo svakog radnog dana od 08:00 - 16:00 te subotom od 08:00 - 13:00. Koristimo samo kvalitetna sredstva za čišćenje i poliranje koja neće ošteti vaše vozilo.
 
Za sve informacije i naručivanja uvijek smo na raspolaganju putem obrasca za upit ili poziva!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više