Pošalji upit
Slanje…

BILANX RAČUNOVODSTVO

Knjigovodstvo, vođenje administracije, poslovno savjetovanje, Pazin

Slađana Pulić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Računovodstvo i knjigovodstvo Bilanx

Računovodstveni i knjigovodstveni servis Bilanx iz Pazina obavlja sve knjigovodstvene usluge za mala i velika poduzeća i obrtnike. Bavimo se i administrativnim poslovima, poslovnim, financijskim i poreznim savjetovanjem koje klijentima olakšava svakodnevno poslovanje.
 
financijsko savjetovanje
 
Klijentima pružamo brzu, točnu i sigurnu uslugu, štedimo vrijeme i rješavamo vas računovodstvenih briga kako biste se mogli fokusirati na važnije stvari.
 

Računovodstvo za poduzeća

Pružamo sveobuhvatne usluge vođenja financija vašeg poduzeća, bez obzira na veličinu. Usluge uključuju vođenje platnog prometa, fakturiranje, ispunjavanje raznih poslovnih i bankovnih izvještaja, knjiženja ulaznih i izlaznih računa, vođenje glavne knjige i dnevnika poslovanja.
 
Vodimo i pomoćne knjige ovisno o dogovoru te nudimo izradu godišnjih financijskih izvještaja. Ako ste u potrazi za pouzdanim računovodstvenim servisom, kontaktirajte nas i zatražite personaliziranu uslugu za vašu trvtku!
 

Računovodstvene usluge za obrte i slobodna zanimanja

Praćenje financijskih obveza obrta zahtjevan je zadatak, fokusirajte se na ono što radite najbolje i prepustite nam knjigovodstvene brige. S dugogodišnjim iskustvom u vođenju knjigovodstva obrta i paušalnih obrta, vlasnicima pružamo pouzdanu i ažurnu uslugu. 
 
Kontaktirajte nas, usluge koje nudimo su: vođenje knjige primitaka i izdataka, knjige prometa, evidencije o potraživanjima, ulazne i izlazne račune, prijavu poreza i druge usluge.
 
Djelatnosti
  • Računovodstvo
  • Knjigovodstvo
  • Vođenje administracije
  • Poslovno savjetovanje
  • Financijsko savjetovanje
Proizvodi i usluge

Administrativne usluge

Ulaganje vremena i resursa u administrativne zadatke može biti izazovno i oduzimati vrijeme koje biste radije posvetili svojem poslovanju. Nudimo sveobuhvatan paket usluga koje će vam olakšati administrativne obveze i omogućiti lakše upravljanje radnom snagom.
 
Ovisno o dogovoru i potrebama vaše tvrtke, u mogućnosti smo ponuditi usluge obračuna plaća i naknada zaposlenika, izdavanje platnih lista, obračune poreza na dohodak, izdavanja potrebnih dokumenata zaposlenicima, vođenje evidencije radnog vremena, pripremu ugovora o radu i dr.
 

Poslovno savjetovanje 

Svjesni smo da suvremeno poslovno okruženje donosi mnoge izazove, stoga smo ovdje da vam pružimo cjelokupne usluge i stručne savjete koji će vam pomoći u postizanju poslovnih ciljeva i izbjegavanju skupih grešaka.
 
poslovno savjetovanje
 
Uz našu stručnu pomoć, donositi ćete informirane odluke i povećati šansu za uspjehom! Prvi korak procesa poreznog, financijskog i poslovnog savjetovanja je upoznavanje s tvrtkom i detaljima vašeg poslovanja na temelju kojih dajemo savjete za optimizaciju poslovanja.
 
Ovisno o prikupljenim podacima, za vas sastavljamo prijedlog poslovne strategije koja vodi ka efikasnijem poslovanju i smanjenju troškova, plaćanju manjih poreza, boljim upravljanjem resursima i sl.
 
Obratite nam se s povjerenjem, nazovite nas ili nam pošaljite upit!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više