Pošalji upit
Slanje…

RAKOS GRAĐEVINAR

Zidar, iskopi, krovopokrivač, gradnja, roh bau, bazena, ključ u ruke, Istra

Dean Kos
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Građevinski radovi Rakos - iskopi, izgradnja objekata, roh-bau

 
Radovima u građevinarstvu bavimo se još od 1987. godine, a u opis naših usluga spada gradnja objekata, izrada bazena, zemljani radovi, krovopokrivački radovi, zidanje, roh bau gradnjagradnja kuća ključ u ruke itd. 
 
 
Radove obavljamo na području cijele Istre te posjedujemo licencu za sve vrste radova do 1,5 miliona eura (G licenca). Također, vlasnici smo licence za Winderberg ciglu te licence za prijevoz svih vrsta neopasnog otpada. Trenutno zapošljavamo 23 djelatnika. 
 
S dugogodišnjim iskustvom i stručnim timom, ističemo se po izvođenju građevinskih radova na većim projektima, različitih obujma i složenosti. 

U radu najveću pažnju pridajemo kvaliteti izrade i konačnog proizvoda, kako bi svaki naš klijent bio u potpunosti zadovoljan. Koristimo materijale provjerene kvalitete, a naš tim djelatnika stručan je i educiran. 
 

Iskopi bagerom i pikamiranje za temelje, bazene, infrastrukturu

 
Posjedujemo suvremenu mehanizaciju, bagere, mini bagere i pikamere te pružamo profesionalne usluge iskopa prema specifičnostima projekta. Efikasno izvodimo iskope na svim vrstama terena, uključujući i terene na manje pristupačnim lokacijama diljem Istre.
 
iskopi
 
Obratite nam se s povjerenjem za iskope za temelje za kuću i druge objekte, septičke jame, bazene, kanalizaciju, vodovodnu mrežu, električne instalacije, ravnanje terena, malčiranje parcela i dr.
 

Prijevoz građevinskog materijala i odvoz šute

Nudimo pouzdan transport građevinskog materijala na gradilišta u Istri. Bez obzira na vrstu materijala i količinu, osiguravamo pravovremenu dostavu kako bi vaš projekt bio u skladu s planiranim rokovima. 
 
Pobrinut ćemo se i za sav otpadni materijal s gradilišta, odnosno šutu. Usluga odvoza šute osigurava da radovi teku glatko, a gradilište ostaje uredno i sigurno.
 
prijevoz građevinskog materijala

Trebate li građevinsku tvrtku od povjerenja, kontaktirajte nas. Rado ćemo vam odgovoriti na sve upite i zajedno s vama doći do idealnog rješenja za gradnju raznih objekata.
 
Radujemo se novoj suradnji!
Djelatnosti
LICENCE:

- licenca za sve vrste radova do 1 500 000 eura - G licenca
- licenca za Wienerberger ciglu
- licenca za sve vrste prijevoza neopasnog otpada
Proizvodi i usluge

Roh bau gradnja

Roh bau gradnja obuhvaća temeljne radove koji postavljaju osnovu i strukturu buduće građevine. Pružamo usluge niske i visoke roh bau gradnje objekata svih veličina, a naš je stručan tim opremljen svom potrebnom mehanizacijom i opremom za uspješno izvođenje velikih građevinskih projekata.
 
roh bau
 
Usluge uključuju: izgradnju temelja, nosećih zidova, stupova i drugih strukturnih elementa, krovopokrivačke radove, betoniranje, prvu fazu elektro i vodovodnih instalacija te ostale usluge po dogovoru s investitorom.

Cjelokupna izgradnja objekta - Ključ u ruke

Želite li sve radove prepustiti jednom timu i skratiti vrijeme izvođenja projekta te ujedno smanjiti troškove, kontaktirajte nas i zatražite informacije o usluzi gradnje po principu ključ u ruke. Spremno preuzimamo gradnju obiteljskih kuća, turističkih, poslovnih, industrijskih i ostalih objekata.
 
Odrađujemo sve aspekte građevinskog projekta, od zemljanih radova do spremnosti za useljenje. Usluga ključ u ruke oslobađa investitore od briga oko koordinacije različitih izvođača i omogućava im da vrijeme usmjere na druge prioritete.
 
gradnja bazena
 

Izgradnja bazena

Gradnja betonskog bazena kompleksan je proces koji zahtijeva odličnu koordinaciju radova. Naš stručan tim do danas je izgradio brojne bazene za turističke objekte, apartmane i vile za odmor kao i bazene za privatnu upotrebu. 
 
Klijentima u Istri pružamo uslugu visokokvalitetne izgradnje bazena svih dimenzija i oblika. Tijekom cijelog procesa u transparentoj smo komunikaciji s investitorima kako bi iskopi, postavljanje temelja, izrada bazenske konstrukcije i ostale faze gradnje bazena protekle glatko i bez stresa.
 
Nazovite nas ili nam pošaljite upit i zatražite personaliziranu ponudu! Prilagođavamo se vašim projektima bez obzira na kompleksnost i veličinu!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više