Pošalji upit
Slanje…
O nama

Rasadnik Darko, Rovinj 

Rasadnik Darko nalazi se na području Rovinja, a temelji se na preko 30 godina iskustva u proizvodnji i prodaji sadnica maslina, voća, agruma, ukrasnog i ljekovitog bilja i cvijeća.

Vršimo veleprodaju i maloprodaju te ugradnju sadnog materijala s garancijom kvalitete.

Posjetite nas na adresi Šetalište Cuvi 3 ili Valtida 1/1 u Rovinju!

Uspješno smo surađivali i s brojnim hrvatskim tvrtkama i organizacijama u pogledu nabave dendrološkog biljnog materijala iz zemalja EU na obostrano zadovoljstvo.

Prodaja sadnica agruma: limun, naranča, mandarina, grejp


I vi u vrtu možete uzgojiti razne agrume te biti sigurni da jedete domaće i zdravo! U ponudi imamo najpopularnije sadnice agruma/citrusa kvalitetnih sorti koje uz pravilan uzgoj i brigu, garantiraju uspješno davanje plodova.
 
limun 
Posjetite nas i u vaš vrt posadite limun sorte Lisbon i Meyer improved, naranču sorte Washington navel, grejp sorte Redblush te sve popularniji kumkvat. U plodovima ćete moći uživati već prve godine, a dati ćemo vam i korisne savjete za položaj sadnje, brigu, dohranu i prezimljavanje!

Prodaja sadnica voćki: višnja, trešnja, badem, jabuka, kruška, kiwi, orah

Najbolje je voće ubrano iz vašeg vlastitog dvorišta, a kupite li sadnice u našem rasadniku, možete biti uvjereni da ćete svake godine imati bogat urod!
 
Odaberite omiljeno voće kvalitetnih sorti, spremno za sadnju. U ponudi su sadnice smokve, šipka, jabuke, višnje, trešnje, egzotičnog kiwija, žižule, kestena, badema, oraha, kruške i dr.
 
kivi sadnice
 

Sadnice maslina autohtonih i stranih sorti

U rasadniku možete kupiti sadnice maslina iz vlastite proizvodnje. Do današnjeg dana razvili smo proizvodnju maslina na cca. 40 000 – 50 000 komada sadnica autohtonih sortiBuža, Istarska bjelica, Puntoža, Zižolera, Rošinjola, Karbonaca i Črnica.
 
Proizvodnja se prostire na 1,6 ha zemljišta na kojem je podignuto 10 plastenika prosječne veličine 250 m2, koju uspješno vodi stručni tim.
 
Od stranih sorti u ponudi su sadnice Leccino, Picholino, Pendolino, Frantoio i Ascolana tenera.
 
Posjetite nas, predložit ćemo vam koja je sorta masline idealna za vas!
 
Nazovite nas za sve dodatne informacije ili posjetite našu web stranicu!
Proizvodi i usluge

Sadnice živica - živih ograda

Žive ograde su savršena, i oku ugodnija alternativa klasičnim, drvenim i zidanim ogradama, a mogu se koristiti i u kombinaciji s konvencionalnim ogradama.
 
Njihova je svrha očuvati privatnost, skriti određene dijelove posjeda od neželjenih pogleda, pružiti zaklon od vjetra ili nepoželjnih zvukova. 
 
lovor visnja
 
U ponudi imamo zdrave i jake sadnice živica lovor višnje i klasičnog lovora, čempresa, oleandra, Photinia x fraserii, Pitospore, Ligustruma i Pirakante. 
 

Sadnice penjačica i prekrivača tla 


Prekrivači tla i penjačice unijet će raznolikost u vaš vrt, ali i dodatno spriječiti rast korova. Posebno su korisne za manje vrtove u kojima se želi i vertikalno iskoristiti prostor ili za stvaranje ugodne hladovine uz pomoć rešetki i pergola.

Pri uređenju vrta, trebalo bi koristiti više vrsta sadnica i to onih koje cvatu u različitim razdobljima godine. Od penjačica izdvajamo Bugenviliju, mirisni Jasmin, Kanadsku lozicu, Bršljan i Tekomu. 

penjacice

Prekrivači tla vrlo se brzo šire i stvaraju gusto prekrivene površine te su odlična alternativa travnjacima na mjestima koja nisu namijenjena hodanju.

Izdvajamo pustinjsku ružu, Dunjaricu, zimzelenu Sjajno kozokrvinu te Pachysandru koja raste i u dubokoj hladovini.

Potpunu ponudu pregledajte na našoj web stranici ili nas posjetite u Rovinju! Dostupni smo i pozivom za sve dodatne informacije. 


Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

SADNICE ARONIJE

U ponudi imamo sadnice Aronije - "najzdravije biljke na svijetu"
...

SADNICE ALOA VERE

U ponudi imamo SADNICE ALOA VERE
...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više