Pošalji upit
Slanje…
O nama

Rasadnik Darko, Rovinj

 

Rasadnik Darko osnovan je 1981. godine i nalazi se na području Rovinja, a temelji se na iskustvu vlasnika od čak trideset godina rada.

Vršimo veleprodaju i maloprodaju te ugradnju sadnog materijala s garancijom kvalitete.

Posjetite nas na adresi Šetalište Cuvi 3 ili Valtida 1/1 u Rovinju!

Također, moramo istaknuti da smo uspješno surađivali s brojnim hrvatskim tvrtkama i organizacijama u pogledu nabave dendrološkog biljnog materijala iz zemalja EU na obostrano zadovoljstvo.

Sadnice masline rasadnik Darko Rovinj

U sklopu rasadnika vršimo:

 • proizvodnja sadnica maslina (masline buže, puntože, istarske bjelice, rosignole, plominke, starovjerke i još tridesetak različitih sorti... )
 • proizvodnja ukrasnog bilja
  • proizvodnja pokrivača tla
  • proizvodnja penjačica
  • proizvodnja sadnica žive ograde
 • proizvodnja voćnih sadnica
 • sadnice: kiwi, limun, kaki...
 • veleprodaja i maloprodaja

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naših sadnica nastalih upravo iz ljubavi prema hortikulturi!

Sadnice voćaka, Rovinj, Rasadnik Darko

Proizvodi i usluge

 Sadnice voćki, žive ograde, grmova, ukrasnog i ljekovitog bilja


I vi u vašem vrtu možete imati finu mandarinu i limun u vašem dvorištu ili vrtu, a ujedno ćete biti sigurni da jedete domaće i zdravo. U rasadniku Darko u Rovinju naći ćete sadnice maslina, ukrasnog bilja, sadnice voćki (kivi, limun, kaki, lovor višnja, kruška, jabuka, maline, ribiz, trešnje, višnje, mandarine, naranča, pomigranaj (šipak), smokve, breskve, šljive... ) te sadnice kapara, penjačica, ukrasnog bilja, grmova i žive ograde. 


Sadnice maslina

Uspješnim poslovanjem, tvrtka je do današnjeg dana razvila proizvodnju maslina na cca. 40 000 – 50 000 komada sadnica autohtonih vrsta (Buža, Istarska bjelica, Puntoža), te na cca. 40 voćnih vrsta. Proizvodnja se prostire na 1,6 ha zemljišta na kojem je podignuto 10 plastenika prosječne veličine 250 m2, koju uspješno vodi stručni tim od 10 ljudi.

 

Sadnice penjačica i prekrivača tla 

Prekrivači tla i penjačice unijet će raznolikost u vaš vrt, ali i dodatno spriječiti rast korova. Pri uređenju vrta, trebalo bi koristiti više vrsta sadnica i to onih koje cvatu u različitim razdobljima godine. Od prekrivača tla izdvajamo pustinjsku ružu koja se vrlo brzo širi o stvara gusto prekrivene površine.

Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

SADNICE ARONIJE

U ponudi imamo sadnice Aronije - "najzdravije biljke na svijetu"
...

SADNICE ALOA VERE

U ponudi imamo SADNICE ALOA VERE
...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se