Pošalji upit
Slanje…

REPLAY BAND

Bend za vjenčanja, maturalne večeri, Istra, best, najbolji

Deny Prenc
Lokacija
Web stranica
O nama

Replay Band

Replay band glazbeni je band iz Kringe nastao 2007. godine. Band se sastoji od 5 članova, a u današnjem sastavu postojimo od 2009. kad nam se pridružio ženski vokal. Izvodimo domaću i stranu glazbu - na našem se repertoaru nalaze kvalitetne zabavne, narodne i rock pjesme, a rado sviramo i funk, pop-rock i hard-rock.
 
Želja nam je našoj publici pružiti mnogo zabave i veselja, stoga smo uvijek nasmijani i radosni. Odradili smo mnogobrojne svirke kako na pučkim i ribarskim feštama, u caffe barovima i diskotekama, tako i na vjenčanjima, maturalnim zabavama, rođendanima i različitim slavljima.
 
Godina 2012.označila je prekretnicu u našem radu.Te godine Replay band postaje prateći band Alena Vitasovića. Neprocjenjivo je iskustvo koje smo stekli kao mladi glazbenici, i koje još dan danas stječemo u suradnji s Alenom. Do sad smo izdali dva autorska singla za koje smo i snimili spotove.
 
Možete nas pratiti na Replay Band Facebook stranici gdje redovito objavljujemo datume naših koncerata. 

Konstantno se trudimo povećati svoj repertoar kako bi se uz nas dobro zabavili i mladi i stari. Bubnjevi, klavijatura, bass gitara te neizostavna električna gitara i odlična vokalistica garancija su za dobar štimung i odličnu atmosferu.
 
Izvodimo glazbu primjerenu za različite evente te izbor prilagođavamo publici i vašim željama. Možete nas angažirati za svadbe, maturalne zabave, rođendane, svirke u caffe barovima i diskotekama diljem Hrvatske i Slovenije.

Željni smo daljnjih poznanstava, stjecanja iskustava te želimo našoj publici uvijek pružiti nezaboravni glazbeni užitak. Pridružite nam se, očekujemo vas s veseljem!
 
Žanr: Zabavno, pop - rock, rock, funk, hard rock
 


Članovi benda:
  • Vokal: Romina Maurović
  • Bass i vokal: Tony Macinić
  • Gitara i vokal: Luka Macinić
  • Bubnjevi: Deny Prenc
  • Klavijature i vokal: Sebastijan Mofardin

Djelatnosti
Proizvodi i uslugeNaša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više