Pošalji upit
Slanje…

ELEKTRO I VODOINSTALACIJSKI RADOVI ROČ

Postavljanje cijevi, vodoinstalater, elektroinstalacije

Marko Pernić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Elektroinstalacijski i vodoinstalaterski radovi Roč 

Roč d.o.o. tvrtka je s višegodišnjim iskustvom u svim elektroinstalacijskim i vodoinstalaterskim radovima na području Buzeta i okolice. Radove obavljamo u svim vrstama objekta stručno i kvalitetno.
 
elektroinstalacije
 

Elektroinstalacije

Bavimo se planiranjem i izvođenjem instalacija jake i slabe struje u kućanstvima, podžbuknim i nadžbuknim instalacijama, izrađujemo razvodne ormare, postavljamo rasvjetu itd.
 
Pružamo usluge preinaka i popravaka na elektroinstalacijama, provedbu elektroinstalacija u novogradnji i prilikom adaptacija, a dostupni smo i za hitne intervencije.
 
elektroinstalacije
 
Ako ste u potrazi za pouzdanim električarima i vodoinstalaterima, nazovite nas!
Djelatnosti
  • Vodoinstalacijski radovi
  • Elektroinstalater
  • PEHD elektrovarno spajanje 
  • Snimanje odvoda optičkom kamerom
  • Odštopavanje odvoda vapom
  • Čišćenje odvoda
  • Hitne intervencije 
Proizvodi i usluge

Vodoinstalaterske usluge

Pružamo profesionalne usluge izvođenje svih vrsta vodovodnih instalacija, od jednostavnih do složenih, prilikom kojih koristimo suvremenu opremu i kvalitetni materijal. Bavimo se postavljanjem cijevi i PEHD elektrovarnim spajanjem cijevi.
 
Naše usluge uključuju i montažu te održavanje sanitarija, montiranje umivaonika, kada, wc školjki i ostale sanitarne opreme.
 
vodoinstalater
 

Odštopavanje cijevi i snimanje odvoda

Pružamo usluge čišćenja, održavanja i odštopavanja odvodnih cijevi. Redovito održavanje odvoda najbolji je način prevencije zaštopavanja cijevi koje se moraju rješavati hitnim intervencijama, a doprinosi i produljenju vijeka trajanja cjevovoda. 
 
Održavamo i odštopavamo sudopere, kade i ostale kućne odvode, oborinske i kanalizacijske cjevovode i dr. Posjedujemo optičku kameru za snimanje cijevi kojom brzo i precizno otkrivamo uzrok problema.Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više