Pošalji upit
Slanje…
O nama

Gradnja i održavanje bazena, Web Shop bazenske opreme: RO-LA TRANSKOP Labin 

RO-LA TRANSKOP iz Labina bavi se izgradnjom i održavanjem bazena u Istri te prodajom kvalitetne bazenske tehnike, opreme i keramičkih pločica.
 
Izgradnja i održavanje bazena, Labin, Ro-la Transkop
 
Bazene nudimo po sistemu „Ključ u ruke". Pružamo kompletnu uslugu, od iskopa bazena do završnih radova i postavljanja bazenske opreme.
 

Iskoristite 25% popusta na novom WEB SHOPU bazenske tehnike i opreme!

Sezona 2023 je pred vratima i otvorenje novog RO - LA TRANSKOP Web Shopa dolazi u pravom trenutku!
 
Od sada iz udobnosti vašeg doma i jednim klikom naručite svu potrebnu bazensku opremu: sredstva za održavanje vode, pumpe za bazene, filtracijsku opremu, robote i pribor za čišćenje bazena, rasvjetu, stakleni mozaik, PVC cijevi i ventile i još mnogo toga!
 
Cjelokupnu ponudu Web Shopa pogledajte ovdje: BAZENSKA OPREMA UZ BRZU DOSTAVU I POVOLJNE CIJENE! 
 
bazeni istra
 
 
Osim u Web Shopu, svu bazensku tehniku, opremu za čišćenje i održavanje bazenakeramičke pločice i drugi materijal možete nabaviti i u našem prodajnom salonu.

Filteri za vodu, pumpe, skimmeri, četke, mreže, cerade, mlaznice i slično, dio je našeg asortimana popratnih proizvoda za gradnju bazena.

Također, nudimo široku paletu preparata i opreme za čišćenje i održavanje vode, kloriranje i zaštita od algi, instrumente i testere za provjeru kakvoće vode, UV dezinfekciju vode, automatske dozatore klora i zaštitnih sredstava.
 
NOVO: U ponudi imamo kompletan program keramičkih pločica i laminata!
 
iskopi bazena istra
  

Iskopi i projektiranje bazena, prijevoz građevinskog materijala

Prepustiti nam možete projektiranje, izgradnju i održavanje bazena, te sve popratne radove na izvedbi projekta. Raspolažemo svom potrebnom mehanizacijom za iskope i prijevoz građevinskog materijala.

Posjedujemo svu građevinsku mehanizaciju potrebnu za izradu bazena: bagere, dizalice i kamione.
 
Transport potrebnih materijala i odvoz iskopanog materijala, tako nisu vaša briga. Sami radimo temelje i kompletan posao pa nam nisu potrebni vanjski suradnici. Naša je usluga tako brža i efikasnija.
Djelatnosti

Nalazimo se na na novoj adresi:
Vrećari 100, Labin
(pored Kotlića)
 
Radno vrijeme:
PON - PET: 08:00 - 16:00
SUBOTA: 08:00 - 13:00
 KERAMIKA LABIN
Proizvodi i usluge

Salon keramike i bazenske tehnike, Labin


Pogledajte ponudu i naručite bazensku tehniku na Web Shopu ili nas posjetite u prodajnom centru na novoj adresi - Vrećari 100, Labin. 

Iz širokog asortimana možete odabrati sve što vam je potrebno za bazene. Nudimo kompletnu bazensku tehniku i opremu potrebnu pri gradnji te održavanju bazena. Iz asortimana izdvajamo: filtere, pumpe, ljestve, četke, mreže, cerade, solarne tuševe, rasvjetu, mlaznice, fontane, skimmere.

Osim toga, raspolažemo širokom ponudom keramike i laminata. U mogućnosti smo Vam ponuditi kompletan asortiman podnih obloga i popratnog materijala. 
 
mozaik bazen labin
 

Izgradnja bazena - ključ u ruke


Klijentima pružamo kompletnu uslugu - projektiranje, izgradnju bazenske školjke, postavljanje bazenske opreme i keramike te puštanje bazena u pogon! Dio naše ponude je i održavanje i servis bazena kao i stručno savjetovanje.

Gradimo sve tipova bazena od kojih izdvajamo armirano betonske, te popularne preljevne bazene.
 
U bazene postavljamo efektni i kvalitetni Reviglas - mozaik na silikonu koji dolazi u širokom spektru nijansi, a možete ga naručiti i na našem web shopu!
 
Gradnja bazena iziskuje pažljivo planiranje i savršenu koordinaciju građevinskih radova s postavljanjem bazenske tehnike i obloge. Obzirom da nudimo cjelokupnu uslugu, od iskopa do puštanja bazena u pogon, klijentima štedimo vrijeme i novac!
 

Preparati za održavanje i čišćenje bazena

U našem asortimanu pronaći ćete sve preparate za održavanje čistoće vašeg bazena. U Web Shopu naručite: algicide, klor, sredstva za čišćenje vodene linije, plutajuće cijevi, četke i mrežice, teleskopske drške, četke za usisavač, robotske usisavače i dr.
 

Ponudu svih naših usluga i proizvoda pogledajte na RO-LA TRANSKOP web stranici, a za sve informacije slobodno nas nazovite ili pošaljite upit! 

Reference

Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

RO-LA TRANSKOP Web Shop je tu! Otvorenje slavimo uz 25% popusta!

Iz udobnosti svoga doma naručite sve potrebno za održavanje vašeg bazena!...

Što uzrokuje padanje mozaik pločica s bazena?

Saznajte kako spriječiti padanje bazenskog mozaika...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više